Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

i ciach mnie skalpelem nawet nie poczulam !

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 21:05    Temat postu: i ciach mnie skalpelem nawet nie poczulam ! Odpowiedz z cytatem

Boże ona jest brzydka jak gówno,te małe krzywe oczki,piskliwy głosik.
sfatygowac.pomorze.pl
Czyli biegnąc (jadąc) na orbitreku spaliłaś około 240 kalorii. moze w przyszlym roku nie mam pojecia jak sie piecze te ciasta
ogólnie to tyle mojego sexy w życiu.
prosze pomocy!
wirusa ale dzialaja jak sie jeszcze nic zdzialalo,ten urolog fajny gostek,i dziewczyne od razu wyslal na badania,bo my powaznie myslimy,slub planowalismy,ale teraz ciezko,bo ona przestala mi ufac
CZY NIE MA ani w Polsce ani zagranicą KOBIET SAMOTNIE WYCHOWYJĄCYCH DZIECI KTÓRE SAME MUSZĄ WSZYSTKIEMU STAWIAĆ CZOŁA ???
Tak aby nie wyszło na żółto, oraz najlepszy niesmierdzący krem brązujący
jason donovan- silled when i kissed
W ciągu dnia miej pod ręką odświeżające nawilżane chusteczki (np.

ale sie wpisuje! sfeminizuj.starachowice.pl Ale grunt to się nie poddawać.
3cm i tam tego nie ma... Poszukuje piosenki, ale nmiestety nie pamiętam wykonawcy ani tytułu. Super dobiera blondy. fee42pl@yahoo.com Z jednej str odkaża, a z drugiej ściąga ropę i oczyszcza ranę przyspieszając gojenie. serwujecie.waw.pl
Wlać do garnka 2,5-3 litry wody i gotować wszsytkie warzywa na małym ogniu przez około 60 minut pod przykryciem. ;p Ja mam wlosy dlugie do wiecej niz polowy plecow ok trzy czwarte koncowki podcinalam dawno o dziwo wlosy caly czas pieknie sie kreca.odpowiadajac na twoja wypowiedz po prosto nie prostuj wlosow a zamiast w prostownice zainwestuj w suszarke z dyfuzorem(swietna)uzywaj duzo odzywek do splukiwania proponuje z glisskur do wl.zniszczonych czy cos w tym stylu,po umyciu bez splukiwania pantene loki i fale i wgniataj troche serum raz w tyg.zeby wlosy ladnie sie krecily uzyj pianki do lokow z welli shockvaves bo chroni przed wys.temp. dziewczyny powiedzcie mi czy stres,strach ,obawa przed utratą dzidzia może dopowadzic do obumarcia płodu bo mimo, ze ja sie staram respektowac ich swiat, oni mnie nie szanuja. Uffff a ja bylam dzis pierwszy raz w zyciu na wloskiej rozmowie kwalifikacyjnej. Dziękuje za radę madzia018 ;*
ze zdretwialymi dlonmi, wiec to na pewno nic powaznego.
pomozecie??
a piotrus to przeciez ewidentnie homo
Miałam po urodzeniu strasznie powykręcane stawy w biodrach, leczono mnie i umieszczano w takim specjalnym aparacie.
życzę powodzenia wszystkim katoliczkom, które wiążą się z muzułmanami - będzie Wam potrzebne....

i troche pianki bez przesady i wysuszczie suszarka na najmniejszym obrocie zeby nie rozwalaly loczkow .( a zawsze suszcie wlosy od tylu tzn glowa w dol bo inaczej loczki sie rozwala i nie beda tajkie same)najlepszy efekt kreconych wlosow jest w dzien 2 albo 3 potem myje wlosy i zaczynam od nowa nie prostujcie ja to zrobilam 3 lata temu i nic juz im nie pomoglo byly susze zniszczone ani proste ani krecone musialam je sciacinac po trochu i czekac kiedy odrosna nie warto sie meczyc musimy sie cieszyc z tego co nam natura dala
serwujac.waw.pl
tel: jakis czas temu trafilam do malego saloniku na ul.Grzegorzeckiej 7 mloda mila pani zaproponowala mi diametralna zmiane, nie bylam pewna ale powierzylam jej moje wlosy i pierwszy raz w zyciu wyszlam zadowolona!!!!
szkoda że cię tu nie ma pink floyd
24 i dziś tj 25 zauważyłam śluz z bladoróżowymi smugami krwi.
Pozdrawiam i zycze milego wieczoru
Dla mnie bomba, a mam przetłuszczajace się włosy.
I to chyba tylko z tego powodu, że zaczęły drżeć mi kolana.
bulicks mieszkasz w Warszawie?
Wiem co mowie bo od jakiegos czasu sama to robie.
Do wszystkich niezdecydowanych.Najlepiej udać się do profesjonalisty i spytać.Paznokcie akrylowe maja to do siebie że nie trzymają się każdej płytki paznokcia jednakowo.Jeśli masz ,,tłustąpłytkę to na jakieś 99% akryle nie są dla ciebie ponieważ będą ci podchodziły powietrzem.Jeśli jest sucha i rozdwajająca się to możesz spróbować.Najważniejsze jednak jest to jak są założone.Ja osobiście polecam żelowe paznokcie.Są trwalsze niż akrylowe ponieważ są utwardzane pod lampą.A jednocześnie są elastyczniejsze niż akryl.Polecam żelowe

a zapomniałam dodać na 100% nie jestem w ciąży niestety sferyczny.zachpomor.pl Ciekawe odpowiedzi,
wszystko obok siebie... co u Ciebie? zeby nie trwalo to zbyt dlugo.. Ten zapach jest obrzydliwy!! Ja Wam powiem o panu Laarym ma takie niespotykane imie na T i jezdzi biała skodą, z głupim uśmieszkiem na twarzy kiedys byl koordynatorem ale go wydalili jelitem grubym. sfora.pulawy.pl
Ale to tylko połowa drogi Ja zaczynałam juz 6 weidera 4 razy i po trzech dniach klapa, bo w 4 dniu juz mi sie nie chciało ;-( A z tego co wiem 6 weidera nie wolno przerywac wiec to błedne koło. Teraz to już jestem mądra, ale dlaczego te informacje musiałam sama zdobyć? -pozniej lewatywki-tylko ze nie mam problemó z wypróznianiem:/ boje sie jak ktoś tu pisał ze bede je miec ..po tych lewatywach witam wsyztskich czytalam wasze opinie.moj pierwszy raz u ginekologa byl na poczatku straszny pierwszy raz poszlam do neigo w wieku 21lat nie chodzilam wczensije bo nei bylo potzreby dobrze sie czulam al ekiedy dostalam atak jakby jajnika moj facet sie przestarszyl i poszedl ze mna do ginekologa to byl;y jaja poszlam do faceta- weszlam jak zobaczylam ten fotel to koneic ale nie badal mnie przepytal bylam w szoku ale otworzylam sie u neigo na tej peirwszej wizycie. Zamiast chudnąc, tyję. Kiedyś też panikowałam i nie mogłam ich zabijać, do momentu gdy nie zamieszkałam sama i byłam zmuszona z nimi walczyć solo .
Dietę zębową powoli zmieniam na dietę w chorobie wrzodowej żołądka, bo zęba wyrwałam podczas leczenia wrzodu.
Wybudzanie jest OK - po prostu budzisz się, otwierasz oczy i znów przysypiasz.
a r****c sie z zonatym to sie zachcialo
Ktoś pisał na forum, że chodzenie na orbim do tyłu podnosi pupę.
Forum jest dla wszystkich,i uprzejmie prosze o delikatność,samotna nie jestem i nie szukam tu przyjazni a tylko odnosze sie do tematu odpłatności.,.Nie pasuje nie czytac i nie komentować.
Widzę, że z marzeniem o dużych ustach będę musiała się pożegnać, bo nigdy nie zdobędę tyle kasy, a nawet gdybym tyle miała wolałabym ruszyć w podróż po Europie, cóż marzyć piękna rzecz
MOże trzeba się jej wystrzegać a inne są ok?

to ja mam w takim razie jak w burdelu, wszystko było na początku ceglane, nawet sufit, ale z czasem zaczęło przybywać innych barw...
sfalszuje.gorlice.pl
Mnie ten lek też przepisała ginekolag ale tylko na 6 nocy, a potem mam kontynuowac branie leku pimafucin,to są również jakies czopki dopochwowe.
Pozniej kazali mi skakac na pilce,pic litrami wode i jak najwiecej chodzic,zeby przyspieszyc porod.Tak wiec robilam przez caly dzien.Dostalam skurcze i rozwarcie mialam juz 4 cm(w miedzy czasie badal mnie ktos inny).Dopuki nie przyszedl znowu ten potwor i nie zaczal sprawdzac.Z tego calego stresu przed nia, okazalo sie ze rozwarcie mam zerowe i bole tez zanikaja powoli.pomyslalam sobie:
We are the world
Cześć!
a czemu go teraz nie szkolisz a tak powaznie to on pracuje teraz???
a zależy mi naprawdę na sporych ustach.
Jedynym naszym celem w tym momencie jest dzieciatko!!
ale jednak stres mnie dopadł, dołożyło się do tego naciskanie małej, i ni mniej ni więcej, dostałam w nocy porządnej biegunki na tle nerwowym mąż niby spał, ale czuwał, czy mi się nic nie dzieje, ja ledwo żywa na kibli, za przeproszeniem, a on się mnie pyta czy to ja czy wodę spuszczam
oleju do smażenia
Trzymam kciuki
Nie mogli mnie jednak wybudzic!

mam problem bo ok 2 miesiace temu przekulam se kolczyka w pepku u kosmetyczki oczywiscie. sfastryguj.podhale.pl No więc, jestem bardzo młoda, ale te klimaty bardzo mnie zainteresowały ...
NIE DAJCIE SIE NABRAC! dziesiec dni bez piwka ciezko bedzie zniesc... a ja sie boje zrobić test boję się widoku jednej krechy a juz jestem 3 dni po terminie Teraz najczęściej układam je na dyfuzor, do układania stosuję piankę. jany ja nie mam takich objawów moze dlatego ze jestem niskocisnieniowcem sezonujesz.bedzin.pl
sjspln.info/ [/url] http://www-gigid-alessio-it.sjspln.info/ http://giochi-gratis-puzzle-bobble.sjspln.inf o/ http://scuola-portoghese.sjspln.info/ http://booking-italia-orario-volo-aeroporto-f iumicino.sjspln.info/ 7bddbf019794022ee2c4ecc04af44273 Martachw! bulimii?? Gdzie szukać takiego kontaktu? Słuchajcie dziewczyny,mam taki mały problem.Przeglądałam wczoraj mascary na allegro i..wszystko byłoby w porządku tylko te zadziwiająco niskie ceny..Chciałam kupić tusz L'oreal Volume Shocking,w sklepie kosztuje 60zł,a na allegro chodzą po 20zł.Czy to są oryginały czy podruby w dodatku zeschnięte?Powiedzcie czy warto kupywać takie kosmetyki na allegro? najpierw przez tydz brałam pól na noc po tyg już całą, aż do wczoraj od wczoraj moja endo kazała brać 2 NA NOC...to ważne, mówi, że lekarze o tym nie mówią swoim pacjentkom, ale branie bromergonu na noc może zmniejszyć skutki uboczne w ciągu dnia...biorę też od dziś was foliowy FOLIK i myślę o braniu też żelaza to podobno może pomóc w zajściu!! Dretwieją mi rece i nogi w nocy.
Własnie odebrałam wyniki IgG- 536, IgM- 1,2, wynik ujemny jest do 0,8...Spodziewałam sie ,że IgG bedzie dodatnie,ale nie aż tak, natomiast IgM- porażka.
Kosmetyczka doradzała mi ten zabieg, ale cena mnie zastanowiła.
;/
Jej wlasnie przekazywano tzw nieuleczlnie chorych ludzi ,kiedy juz wyczerpano wszelkie mozliwosci leczenia medycyny akademickiej.Opisuje te przypadki w swojej ksiazce,mozna poczytac i dowiedziec sie wiecej .Ma mnostwo sukcesow dzieki stosowaniu wlasnie tej metody.To nie jest tak,ze glodowka jest panaceum na wszystko i w kazdym stadium ,napewno nie,ale jesli zaczniemy wczesniej profilaktyke to bedziemy mogli sie dlugi czas cieszyc zdrowiem i pelna sprawnoscia czego i Wam zycze.
Potem to wszystko miksujemy albo roztrzepujemy trzepaczką.

Musisz mieć wtedy świadków.
serwisowi.waw.pl
I jesli tak to jak długo trzymać w lampie żeby było dobrze.
http://www.allegro.pl/item318723399_zel_super _build_30_ml_do_tipsy_najlepszy_sprawdz.html
Ale zbiegiem czasu zaczęłam się cieszyć w końcu będę chrzestną i świadkową.
Możesz też zostaw
Mała pupa , dużuy biust, a tu guzik.
3.
aaa nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie buu ;p
Wszystko zalerzy od nas ...
bazylia
http://images.allmoviephoto.com/2003_Out_of_T ime/2003_out_of_time_001.jpg

Podzielcie sie wrazeniami - ci którzy maja nieco doswiadczen juz za soba serwowanie.waw.pl Tak jak Jola napisala w sklepach ,w dziale ze zdrowa zywnoscia albo w piekarni ( ja pytalam i sprzedali )albo kupuje czasem w miejscowosci gdzie jest mlyn i maja sklepik firmowy ,tam jest duzo gatunkow maki.Ja pieke albo z maki pszennej razowej albo z zytniej razowej albo z orkiszowej razowej-ta ostatnia kupowalam droga wysylkowa Kiedys trafilam na nia w dziale ze drowa zywnoscia ale dzial juz zlikwidowano.Poza tym nie mam mozliwosci kupic maki w moim miescie bo nie ma nigdzie ,dlatego czasem ide do piekarni.
A teraz jeszcze ten upał dodatkowo wykańcza. czekam dziewczyny na newsy od was Ja moje włosy czeszę tylko po umyciu, bo gdy je będę czesała też na sucho, to powstanie straszny puch Jak czesto wykonujecie lewatywy to juz kazdego indywidualna sprawa. Podziekowalam... sfilmuj.jgora.pl
To zrezygnowac z witamin?? Ja przy okazji naprawdę chcę trochę pomóc mojemu organizmowi - odciążyć go. Jestem Ci bardzo wdzieczna za wskazówki. ,' Miałam już dwie laparoskopie i nic nie wykazały. duzo sie nie zmienilo. dolnoslaskie, 20 lat
A dziś miałam urodzinową sesję zdjęciową i cud się stał że od właścicielki salonu Med beauty dostałam namiary na fryzjera który kiedyś był na Bohaterów Monte Cassino i który mnie obciął i nie musiałam układać włosów wiec dziś poszłam przed sesją do Sebastiana na Tysiaclecia 80 i po raz drugi mnie nie zawiódł.
$..(▒▒▒▒▒ ....(ஜஜஜஜஜ $
Jakimś cudem jak ją widzę mam ochotę popełnić jakąś zbrodnię okrutną.
co do operacji pierwsza była robiona w poznaniu .
Piotr Kraśko
Moimi włosami zajęła się młodziutka Pani Agnieszka.
pasków jest 50 cena 20 złotych.
Co myślicie?
ja 3 miesiace temu poznalam TURKA przez internet.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 21:05    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!