Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Ja już 13 lat po ślubie,katastrofa od samego początku,w c

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 22:28    Temat postu: Ja już 13 lat po ślubie,katastrofa od samego początku,w c Odpowiedz z cytatem

Prawdopodbnie nie ubywa Ci wagi poniewaz pijesz soki.
sfolgowac.pomorskie.pl
a i chciałam dodać że ja też wcale nie jestem głodna, a ostatną (czyli drugą) miseczkę zupy zjadłam o godzinie 17 Mona007 - zmobilizuj się do ćwiczonek Jakoś wtedy organizm lepiej funkcjonuje.
Nie sądzę aby tylko mnie to spotkało...
Gosiaczek007 ---------> nie ma sprawy ,to drobiazg,cieszę się,że mogłam pomóc,a teledysk widziałaś?
Siwers moim zdaniem powinnaś zaprzestać kuracji gynalginem..
Poszlam na probe do tego zachwalanego Antidotum, i powiem ze jestem milo zaskoczona.
Małżeństwo trwało pół roku i nastąpił rozwód, nie ma z tego związku dzieci.
Długo szukałam dobrego fryzjera, który bez pytania co chcę mieć zrobione na głowie, ma swoją wizję i potrafił mnie nią zarazić.
http://ilizarow.blog.onet.pl/
Kręglicka to w końcu MISS WORLD
teraz mam dla nich mniej czasu ale dużo bardziej mnie ten czas cieszy, możemy robić różne ciekawe rzeczy, a nie tylko w kółko ten spacer z wózkiem...

Dużo ćwicze na siłowni i nie wiem czy te objawy właśnie nie są od tej siłowni.. sfinansuje.lowicz.pl 9zł.
tokso p/c w kl. Fryzjerka Sylwia powiedziała, że się przyzwyczję i wzięła spore pieniążki. diamentowa mam tak samo strasznie mi sie podobaly conversy, z reszta dalej podobaja na kims, ale ja sie jakos dziwnie czuje, tak sztucznie. Jak to ktoś napisał, to wszystko opiera się na emocjach. ciesze sie ze wam sie udalo. serwisami.waw.pl
rozumiem ze damskie strzyzenie kosztuje ok 30 zl, tak? hehehehe.... to opuchniecie brzucha. ja byłam ostatnio super cieszę sie ze twoj dołek wypełniony ja znalazłam wkoncu chyba godnego zaufania lekarza ale nadal się waham nie wiem co robić jak blizna bedzie gorsza po korekcji to niewiem załamie sie kompletnie to te moje umiejscowienie w zgieciu nogi napedza mi stracha .jedna dziewczyna mi pisalka ze to jest takie miejsce napiecia skóry wszyscy mnie strasza a ja temu ulegam.Ja byłam ostatnio ale twoje miejsce blizny tez jest dosc ruchome i u ciebie jest ok nie? http://www.allegro.pl/item155856785_155856785 .html miałam cc, zaplanowane, bo mi się już ciążą znudziła, mała była ułożona pośładkowo i było mi już cholernie niewygodnie, więc poprosiłam gina o zaplanowanie zabiegu. jej matka za młodu musiała byc dużo ładniejsza niż Beta teraz.
nie jest jadowity!!Jest pod ochroną!!
gg345737
kiepski dzień....
Rusi i gruby misiu ale sie usmialam,az maz sie zapytal czy wszystko ze mna wporzadku
to od niego są te objawy!
Zapraszam do kontaktu osobistego .
ja syszałam o Nadarzynie pod Warszawa ale nigdy tam nie bylam .Czy warto ?
Dzidziuch
Juz sama nie wiem.

Pomysl sobie , że posiedzisz tam jakis czas , a potem wracasz.
serwisowym.waw.pl
Chyba napisalam juz wczesniej co uwazam za normalne....:/”
Kremy?
Na kontroli (6tydz.po zabiegu), dostałam skierowanie na USG.Wykonałam go niedawno i wykryto u mnie torbiel lewego jajnika niewielką 21x27mm.
eee, nie martw się, mnie też nikt nie chce wspomóc swoim towarzystwem wygląda na to , że lecimy jakimiś prywatnymi odrzutowcami bądź awionetkami
Baloniku
ja pisakowanie, larkierowanie stety niestety robię co pół roku gdyż bardzo często odnawia mi się kamień i nic na to nie poradzę mimo że myję zęby trzy razy dziennie plus nici dentystyczne i szczoteczka soniczna za okolo 700 zł.
Typujmy najlepszego aktora, ja typuję Charlesa Bronsona za filmy Życzenie śmierci .
RAZ - dosłownie jeden raz - zrobiłam sobie wyskok gdzie indziej (duży renomowany salon na Karmelickiej) i potem przez pół roku płakałam....
Cześć dziewczyny Hmm ja praktycznie nie mamstrasznego problemu...
Jeśli znajdziesz inne sensowne fora to podziel sie z nami.
to, ze masz 52 cm w udzie to o niczym nie swiadczy, zupelnie o niczym.

Jak odnajduje sie Polka w realiach wloskich? sfinalizuje.kolobrzeg.pl No i te całe „łączenia są naprawdę malutkie i mój Ukochany aż się zdziwił, jak naturalnie to wszystko się udało.
no zuzia nawet nie strasz..... Dajcie spokój! dziewczyny prosze o pomoc-chodzi mi o fryzjera ktory ladnie wycieniuje mi wloski (a nie zetnie po calosci) i grzywke,no i wogole moze wymysli mi jakas fajna fryzurke z poldlugich wlosow.Do tej pory bylam zadowolona z mojej fryzjerki ale teraz to jest tak ze wlosy fajnie wygladaja po wyjsciu z salonu a pozniej to juz katastrofa,dziekuje z gory do nastkaa a to ,że dajemy łapówki na NFZ to świadczy tylko o nas i przyzwyczajamy lekarzy do tego a potem mamy smi o to żal ,że są korupcje ,NATOMIAST !! sfinks.naklo.pl
moze byc zwykly olej? Mnie mniej, bo wakacje rozpoczęte i moje przyszywane wnuki do ciotki-babci przyjeżdżają na całe dnie. Gdy łykałam 1 tab. na strazy mialo byc hehehehe w ogóle nie mogę się w tym ogarnąć. Nie wiem co robic i czekam az spłynie ta tabletka, i czy w ogóle ona musi spłynąć? Ja mam inny problem...
Możliwe że to strach powoduje uginanie nogi w kolanie
022 810 97 69 0500 843 767
Nie martw się, pomyśl, że ilus tam na 100 pasażerów, będzie miało podobne obawy...w końcu nie jestesmy sami...także po smierci
czy ktos pisał, że jemy jakto określiłaś - jak krowy same węgle?Wręcz przeciwnie.
Jeśli moge pomóc, daj znać.
http://www.amway.pl/

Moja stawka to 8,00-9,00 zł/h do negocjacji.
sfalduje.czest.pl
I takie to rodzenie po ludzku i XXI wiek... Pobolewanie brzucha za jakis czas minelo, ale piersi bola chyba coraz bardziej, ale za to jak rewelacyjnie wygladaja
Pozdrawiam.
Witaj kety, napewno się uda, zobaczysz jakby co to zaglądaj dziewczyny Ci wszystko powiedzą.
A ja proponuje dla tych dziewczyn co jeszcze nie bardzo wtajemniczone w tajniki makijazu fajny artykul na poczatek
-Ja,
Ja jednak poszukam gdzies blizej bo do Warszawy daleko a pewnie nie tylko tam wykonuja takie zabiegi.
Jak byłam w ciąży to zazerałam się czekoladą,ale naprawde na potęgę teraz wiem ze to było głupie bo zbędnych kilosów nie tak łatwo się pozbyłam
siemka !!!!!
Cześć dziewczyny!

PO zabiegu: serwowal.waw.pl jutro ide do fryzjerki zapytac co i jak...
Zdaniem dr. to pierwsze wchodzi jak się skopiuje adres. Odetchnelam z ulga. MI LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE MOGE JE BRAC JAK SZŁAM NA OPERACJE. oleje mineralne itd. sflaczej.pisz.pl
za przeproszeniem. Przyrostu mięsni nie zauwazyłam, jedynie delikatny zarys na łydkach, ale nie jest to typowy przyrost masy Najlepiej włączyć sobie rytmiczną muzykę, wtedy czas płynie szybciej i nie czuje się tak zmęczenia. Nigdy nie byłam u chirurga. Aga No bo i czegóż oczekiwać za 300 złotych... hmmmmm jego oczy są naprawdę cudowne Szukam butów na obcasie, czarnych, w okrągłym noskiem.
Witam
Ja też szukam koleżanki stosownej do mojego wielu z która będę mógł popisać .
bo z moim cielskiem ;-( troche mi wstych ..
warto spróbować
Wczoraj mielismy cudowny
..a w wakacje to bedzie sajgon, wtedy przyjazd do Anglii to ogromne ryzyko.

nie wygrasz z nimi w sądzie
sfilcowany.cieszyn.pl
Co do jedzenia to ja np.
http://groups.msn.com/englishgirlfriendsoftur kishmen/turkishrelatedmsngroups.msnw
powodzenia dla wszystkich przyszłych mam!!
Z Laurą poszłam na zwolnienie jakoś tydzień przed terminem porodu, ale tylko dlatego, że bałam się, że wody mi odejdą w pracy, albo akcja porodowa zacznie się w pracy, przecież nie wiedziałam jak poród wygląda i jakie są objawy jego rozpoczęcia, a i tak urodziłam w niedzielę.
Gdzie najlepiej wykonac to badanie prywatnie, niestety nie dostalam skierowania na nie panstwowo???
no i poleglam do 15 walczylam ale bylam strasznie glodna i wsciekla nie moge wytrzymac na tym dniu z pomidorami i jeszcze robilam pyszny obiad dla reszty domownikow ,no i po obiedzie byly lody i inne slodycze i snaki hmmm ale od jutra juz grzecznie + fitness pozdrawiam i zycze wytrwalosci

Ja byłam na kursie fryzjerskim w szkole Select w Warszawie. sferoida.waw.pl nie szalej z waga to niedobrze sie za czesto wazyc .
Usunięto mi tylko mięśniaki. Nie wiem co w nich dziś wstąpiło, ale dawno mnie tak nie przeczołgali. Wolę w cieniu (niestety, nie z piwkiem! Hej dziewczyny!!! Hej =) .. sfinansuje.lowicz.pl
Zreszta mi to ludzie ciagle wypominaja - ty matka dzieciom a wygladasz jak nastolatka malaka dzieci: gdybys miala problem a nie znalazla innego tematu na kafeteria.pl to chyba bys tez napisala gdziekolwiek. 12 rovamycine i miałam przeprowadzone usg na którym nie widać zmian w łożysku i u dzidzi. Jagiellońskiego? swietny temat, ubawilam sie czytajac wasze przygody ja tez nie cierpie pajakow, takiego malego to jeszcze sprzatne sama, ale te wlochate potwory..ratunku!
Przepraszam...tak sobie pytam...bo kojarzy mi sie z mitologia wegierska i zastanawiam sie czy to przypadek czy znasz wegierski.
Super efekt, super samopoczucie.
Moje zdanie sie nie zmieni, bo juz myslalem tak po twojej stronie opinii i teraz po odwrotniej, kilka razy zmienilem zdanie bo zgadzam sie nie mozna diskriminowac ale w koncu widzialem co sie dzieje w praktyce a nie z teorii.
Póki co mam przemywać solą fizjologiczną, poruszać kolczykiem czystą ręką by się nie wrósł, omijać przez trzy dni wody pępka przy myciu...
Jest tam najtaniej.
Posledzę ten topik ..a nóż ktoś podsunie ciekawy pomysł .
Praktycznie wszedzie:
hej juz dzwonilam i sie na czwartek umowilam
Tak się zastanawiam, jak Ci pomóc...?
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 22:28    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!