|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 20:05 Temat postu: A jezeli chodzi o najlepszego lekarza ktory sie w tym specja |
|
|
zlodziejie zlodzieje zlodzieje tyle o zabce
sfatygowac.pomorze.pl
Moj X jeszcze tego listu nie wyslal (albo zrobil to ale o tym nie wiem). Na tej diecie nie można głodować.
A turcy?sa po prostu dobrze w tym swoim gonieniu, znaja sie na flircie podobnie jak na interesach(bo moim zdaniem sa, nawet ci prosci z kurortow turystycznych
I kapiele mnoe oslabialy.
Czy ktos zna taki przypadek?
lece do Irlandii
Chodze juz nawet na dluzsze spacery i przymierzam sie do kijkow, moze jest tu ktos kto ma podobny problem po operacji i jak sobie radzi?
Mam zamiar umuwic sie z Dr kobusem na dermabrazje mechaniczną, moja twarz wyglada okropnie mam duzo blizn po tradziku i nie wyglada to dobrze , mam pytanko czy ktos moze z was miał u niego taki zabieg???
Mam 25 lat i chcę się ich pozbyć .
po prostu nie mogę tego oglądać, nerwy mam takie, że ... serwisowy.waw.pl Jesli sobie tak lubisz wszystko rozplanowac, to powinnas juz w Polsce zrobic sobie certyfikat.
Wróciłyśmy z moją suńką z łąki. Nie mogę teraz spać, bo umieram ze strachu, że coś wylezie, albo się zemści . nam babka powiedziala ze nie napewno kosmetolog. A co jest cbore ze to cywilizacja i tabletki wymyslili chorobe.Dziecko chorujac usuwa toksyny.Jesli.podaje sie mu tabletki to nigdy nie bedzie usuniete nie dokonuje sie.czyszczenie genow.I przechodzi to na nastepne.pokolenie no tojak z tym ryzem? serwitut.waw.pl
Teraz to nie wystarcza. Trzeba tylko poszukać. Gdzie mogę go znaleźć??? i muszę wam powiedzieć że rewelacja. czym różni sie meizintang od lidy? wyobraz sobie ze rozumiem slowo pisane tylko nie rozumiem takich bezmozgowcow ktore wymyslaja takie denne topiki no chyba ze droga autorko topiku masz 10 lat to by wyjasnialo twoja pseudointeligencje...do psychiatry sie nie wybieram bo nie widze ku temu powodu a jesli ty takowy widzisz to twoj problem,moze ty masz cos z glowka nie tak...??a od kiedy slowo ,,nie,,znaczy ze sie zgadzam?chyba ze ktos nie zna jezyka polskiego...,nie weszlam tu po to aby przytaknac temu cudownemu watkowi o podobienstwie(zreszta marnym)brodzikowny do alfa tylko po to zeby zauwazyc jaka kretynke z siebie robisz...powodzenia w wymyslaniu nastepnych rownie blyskotliwych tematow W początkowych dniach ciązy zachorowałam na toksoplazmozę, w skutek której na badaniu USG w 22tyg.ciązy,okazało się że chodzę ok.5 tyg.
A w usa dostanisz wszystko
Eurydyke,
Dla mnie to tez jest dziwne ale lekaz powinien znac skutki uboczne po przedawkowaniu bo to prawie to samo jest nie sadzicie?
Wystarczy podjąć właściwe leczenie.
Gata27,bardzo proszÄ™
fotoodmładzanie twarzy laserem w solcu kujawskim
ta dziwaczka kupuje szmaciane torby w lumpeksach a potem reklamuje się na każdym forum- żałosne Brakuje ci funduszy na torbę za 20zeta zrobioną ze szmaty???
Byłam na wizycie u dr.Lipskiego bardzo rzeczowy i mi przypasował wiem że min.
Nie ma takiej opcji.
powiedzcie co z tym wzrokiem przy prolaktynie, komus cos gin mowil?
w tabletkach nic nie wzrosło a nawet zmalało.
sezonujesz.bedzin.pl
Nie ma co sie katowac raz podjeta blednie decyzja Wyciąć, wypalić i tym podobne??
Nie wiem tylko gdzie ją kupić ...
nie jestem.
300zł to bez różnicy?
Witam dziewczynki Otcotusiu kochany objawy menopauzy odczuwa się od 6 do 7 lat,zanim ona nastąpi.Być może Ty je właśnie masz Coś mi się wydaje,że ja też.Mam 42 lata i pamiętam wiek mojej Mamy,kiedy menopauzę zaczęła mieć.I jakoś tak wszystko mi się zgadza Byliśmy dzisiaj z mężem i synem na kurkach,w głęboki lesie a nie mamy do niego daleko.Nie mieliśmy wielkich zbiorów ale rodzinka sobie pojadła.Teraz robię kompocik z czereśni,nazbieranych u rodziców i aż nie wiem,gdzie słoiki pochować bo jak znam swoją familię to zdążą to wyjeść przed zimą
Buuu...!!!
napisz prosze czy można okres przygotowawczy ograniczyc do paru dni.
Niby biust to wyłącznie gruczoły których zrzucic sie nie da, tyle że mojej koleżankce-anorektyczce po schudnięciu, z B nie zostało nic.
Smaruje sobie codziennie preparatem Scholl\\\'a TOENAIL ,ale niewiele to pomaga.
Zawsze trzeba miec nadzieje i myslec pozytywnie. sfabularyzowac.kepno.pl jesli chodzi o orbiterki z niższej półki to nie polecam.
Gdyby tak nie było, sądzę że już dawno pozbyłabym się tej choroby. Przemoc w rodzinie moge go zakupic?? Ja tez mam blizne na twarzy.a dokladnie na podbrodku.Uwierz mi nie jest latwo ja jej nie zaslonie grzywka tak jak ty.Własciwie to niczym.Smialo chodze krepja mnie troche spojrzenia ludzi ale co ja moge zrobic nic.Przeciez sie nie bede ukrywac.Mowie sobie jak ktos komus przeszkadza to jego sprawa.i.Nie wiem ile czasu zajelo juz mija od twojego zszycia.Masz co prawda dluzsza blizne ode mnie ale ja mam szroka bo az na 1 cm.3mm szerokosci to nie duzo.I napewno w twoim przypadku permanentny bedzie najlepszym rozwiazaniem.Ja juz nie wiem co mam robic ,przykro mi jest ze jestem taka z ta blizna bo mloda jestem powinnam przezyc to vzycie na zabawie smiechu a we mnie tego nie ma.Kloce sie z siora ona mnie zupelnie nie rozumie jak mi trudno czasem jest zalatwic jakas sprawe.Nienawidze tych spojrzen ludzi ale wiem e musze sie nauczyc je znosic.TAk jak pisalam ja zaczne moja walke z blizna jak skonczy mi sie sesja.Nie pojde raczej na wyciecie ale na lasery a potem moze permanentny.Tylko ze moja blizna jest juz biala i najwyzszy czas juz zaczac dzialac.A najgorsze jest to ze ja jestem zupelnie sama z tym problrmrm.Na rodzicow nie mam co liczyc bo nie zyja.Wy przynajmniej macie rodzine ktora jest i zapewne was wspiera w trudnyc hchwilach.powodzenia i piszcie co s o permanentnym.pa A jak to było u Was? serwowano.waw.pl
od wczoraj tak się męczę i licze na to, że samo jakoś przejdzie. Mysle, ze ja jego pierwsza. U mnie zmniejszanie kcal sie sprawdziło już nie raz, a jak z marszu to straszne uczucie potem. hmm raczej nie luwr ale lourdes (lurd sie czyta) POZDRAWAM PAPA:*:* Też miałam ten problem z wrastającym paznokciem i chętnie podzielę się z Wami moimi przeżyciami z wrastającym paznokciem czy ktos robil sobie w katowicach analize kolorystyczna?
Już sama nie wiem gdzie iść ....był może ktoś na wesołej 3 w COB?
TRZEBA MIEC JAKAS WIEDZE.
Gruba...jeżeli waga stoi a spodnie coraz luźniejsze to wszystko ok!
Ile kosztuje?
4Co zrobić, gdy na dywan wylał się wosk?
Avonu!
pyt.
tak sie sklada ze wczesniej sobie wzialem nuemer tel doktora i zadzwonilem, z palca ciekla ropa bylo dzikie miesa przez ten czas co zwlekalem z zabiegiem palec chory powiekszyl sie (znaczy jakos jest szerszy o pare mm chyba przez dziki mieso), lekarz zalecil mi poczenie nogi w nadmanganianie potasu zeby zlikwidowac rope, moczylem z 2 tyg pomoglo ale nie do konca i poszedlem na wizyte, powiedzial ze jak chcem to 15 min i bedzie po sprawie, no to powiedzialem to robimy.
serwitorat.waw.pl
Pozdrawiam
dziewczyny mam pytanie??
Jeśli potraficie, staracie się cały czas pracować mięśniami brzucha, a nie plecami.
Zastanawiam sie jak ćwiczyc odrywając stpe od pedała czy nie odrywajac?
Ja mialam blyszczyk z sephory-puchna po nim usta na jakies 5 minut a potem wszystko wraca do normy jak sa spuchniete to rzeczywiscie wygladaja na wieksze ale wyglada to nienaturalnie i brzydko...
wczorajszy wieczór należał do tych najtrudniejszych
bo chyba nie zapraszałby mnie do rodzinnego domu skoro tak by sie zachowywał prawda? - glupia jestes i tyle ze uwierzylasz, bo on zaproszil ale nigdy by cie tam nie wzial.
spodnie są matowe klasyczne z kantką bluzka fasonem przypomina żakiet
jezeli jakies zachowania wystepuja w wiekszosci przypadkow, to mozemy mowic o normie a nie patologii.
lub chcesz wyjść na zakupy, albo do fryzjera to zadzwoń.
Po wyschnięciu dywan cały czas sprawiał wrażenie lepkiego. sfermentowany.ustka.pl Pozdrawiam!!!
szczerze mówiąc nie ma co tu komentować,fanką jej nie jestem, ale zdjęcie nie jest złe, znacznie gorsze było np na okładce faktu czy innej mądrej poczytnej gazety pt różowe majtki Oli Markus sektor/sekator igraine ile ważysz i mierzysz? Ważę się z czystej ciekawości po prostu. ciekawa tez jestem ile trzeba zainwestować i czy np.cznsz za lokal w wys.2 tys/miesięcznie nie jest za ryzykowny? seryjnym.waw.pl
A kiedy konkretnie lecisz? Spiewa facet Oczywiscie ze najlepsza dieta jest dieta zbalansowana w ktorej jest wszystko ale to jest dieta PO schudnieciu. Mi pomogły ćwiczenia na hoola-hopie. Intruktorka na kursie nas uczulala ze czeto okazuje sie ze nas sporo nauczyli i ze osoby po kursie potrafia lepiej pracowac niz niejedna doswiadczona fryzjerka.Czasem czuje ze moze wlasnie poeleganie na sobie moze szybciej rozwinac...waham sie ale mozliwe ze za\ryzykuje ...Ale się nie poddam!!! Interesowałby pan w przedziale wiekowym 45-55
we wrocławiu jest tylko 5).
Hejka...ja mam jeszcze jedno wyjscie..poznalam na forum fryzjera z Poznania i polecil mi rodzinie w Gdansku,do nauki od podstaw w salonie.Za rok moze juz bede normalnie zarabiac,lecz mysle i mysle nad tym,bo mimo wszystko chce miec papiery,bo chce to robic juz chyba do konca
no cóż nowa moda...
Przesoliłam obiad bo nie próbowałam, taraz wstawilam pizze do piekarnika.
Powiedziałam temu wizjonerowi, ze mi się to neipodoba, więc polizcył mi tylko za farbowanie.
Tylko powiem wam , że zanim to zrobićie to dobrze się zorientujcie jak kto wykonuje.
Ciągle alkohol, papierosy w niezliczonych ilościach, a do tego kiepskiej jakości jedzenie, fast-foody.
serwomechanizmy.waw.pl
To życzę dużo zdrówka dzieciaczkom i ich mamom oraz wszystkim starającym się ( wierzę głęboko, że się uda i wszystko przebiegnie pomyślnie trzymam kciuki za was) Pozdrawiam kompletna demoralizacja z jego strony,
jak w dzien duzo chodze to wieczorami mam napuchniety palec...
wszystko mozliwe moze nawet siÄ™ znamy haha ale by byla heca
I juz po zastoju dziÅ› - 99,7
gg 41508481
Potem za tydzień w piątek zwiększyć do 1/2.
POLECAM ODŻYWKE WAX dostaniecie w aptekach, rewelacja.
Generalnie chciałam podejść do tematu stwierdzenia nieważności małżeństwa tak sobie.
Ale ciaze masz wysoka i zaczelas brac leki..
polecam sfigmograf.zarow.pl Oczywiście, że dokoloryzacja w jakiś sposób niszczy włosy, tak jak i farbowanie.
pozdrawiam gorąco Jak szukacie jakiegoś utworu to piszcie ja mam troszkę tych starych Pozdro :z góry dzięki Ból: a kto w dzisiejszym pogmatwanym świecie jest wogóle cierpliwy. ja wlasnie tez sie wycofalem mam tylko te mieso ale wierze ze dam rade ..dzieki bardzo sfanatyzuje.opole.pl
znam ten ból mój mąż zostawił mnie po 11 latach gdy byłam w 3 tyg. earth wind and fire- let\'s groove tonight; bo jak się obudziłam już na normalnej sali, było po wszystkim. Witam dziewczyny !! czy zna ktos ten utwor ??? ''starej'' skory mozesz pozbyc sie peelingami chemicznymi , najsilniejszy krem dostępny w aptekach bez recepty to Glyco-A , 12% kwasu glikolowego , albo kwas glikolowy w wyzszych stęzeniech z Allegro , albo kwas L.H.A . Piszcie na moj e-mail pampolina@vp.pl Napiszcie plis
ale a i tak odstawiam chlopa
Wybieraj raczej zdrowe produkty- duzo warzyw, owocow, ciemne pieczywo, chude miesko, ryby, malo slodyczy (a najlepiej w ogole, ale jest ciezkie do zrealizowania-wiem z wlasnego doswiadczenia ).
Widać mówią z doświadczenia.
a w jakiej firmie robiłas kups tipsów?
W koncu ile jest grubych nastolatek i 20latek?
Regine pochwal sie nam ile schudłaś?????
Napewno siÄ™ uda
cześć !
powtorzylas badania ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 20:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|