|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 00:22 Temat postu: Bozeeeeeee kobiety jak ja bym pragnelła zeby mi sie spozni |
|
|
Z twarzy i szyi zeszło, widać tylko na słońcu.
sfastrygowal.ostrowwlkp.pl
6 pelnych tygodni picia pierwszej fazy herbatki wspomagajacej spalanie, zero cwiczen, jedzenie wszystkiego(poza slodyczami), lecz w malych ilosciach (bez obrzarstwa i zapychania sie na maxa, jak dotychczas) i regularnie 3 x dziennie
Benusik, Lidla mam w miarę niedaleko , dziś lecimy na zakupy więc zaopatrzę się w ten chlebek i zdam ..
Witam, chciałbym kupić orbitreka za około 400-500zł...
Jak mija poniedzialkowe popoludnie?
od 10 do 30 dnia mozna diete urozmaicac,zaleznie od dostepnosci produktow trzymajac sie zasady odzywiania roslinno-mlecznego ( kefir ,jogurt)z maksymalna zawartoscia witamin i soli mineralnych.
Wykonuje go większosc lekarzy.
bo widzę na jego stronie,że ustala w zależności od problemu,ale wolałabym być przygotowana mniej więcej z kasą.
http://www.regularnerysy.pl/top10.aspx
Jedynie z czego się ciesze to to że nie jestem sam ... sfaldowan.bieszczady.pl A nauczysz się tylko obsługując około 1920 klientów
Po tej ostatniej doszłam do wniosku, że czas najwyższy rzucić palenie papierosów, tym bardziej że paliłam dużo (2 paczki 25 pap w ciągu dnia). Firanki sie nie prasuje bo żólknie. niejeden ginekolog każe kobiecie aby po stosunku poleżała spokojnie, gdy np. odnośnie przedłużania włosów to polecam renihair z Mikołowa - dziewczyna robi cuda, przedłuża wszystkimi metodami. Gynalgin miałam brać 5 dni przed okresem i 5 dni po. sfalszowany.gniezno.pl
] Na drugi dzień wstałam, zaczęłam chodzić.W piątym dniu wypisana zostałam do domu.Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim, mija czwarty tydzień od operacji.Leki przeciwbólowe brałam przez pierwszych 8 dni.Czuję się bardzo dobrze.Wcale nie jest strasznie. Pozdrawiam was i fajnie, że dyskutujecie, a mój topik tak się rozwinął. Ale biorą pod uwagę Twoja wagę i wzrost to musisz być bardzo szczupła i te cwiczenia mogą Ci pomoc, bo zakładam ze Twoja oponka jest minimalna ale glowa do gory po 3 miesiacach nie czujesz sie juz jak glupek powiem tak czasami mi sie udaje poprostu trzeba wyczyscic umysl przed snem z naszych codziennych problemow i to dziala.powodzenia. Moja przyjaciólka będzie ją miała ...
hej.od 2 lat jestem w niemczech a od 1.5 roku mam chlopaka turka (zonaty, wiem k**ewskie to z mojej strony...tak wyszlo) oni sie pobrali bo ich rodzice tego chcieli.
słuchajcie a moze ta nagonka to powod spadku sprzedazy meridii kosztuje ok 400 zł ???
To co meni denerwuje to ejst to że po pewnym czasi ezaczyna skrzypieć i trzeba go oliwić a to strasznie brudna robota.
Choc na koncu to juzmialam dosc, bzykal mnie we wszystkich mozliwych pozycjach.
Niestety nie ma gwarancji, ze szew plastyczny sie nie rozejdzie, powinien goic sie ok 2 tyg, ale jak zaczne chodzic to wiadomo, ze nic z tego nie wyjdzie.
Mój progesteron wynosi 214 jednostek i strasznie się boję że po pierwsze zajście w ciążę będzie niemożliwe lub graniczyło z cudem a po drugie że jakiś raczek u mnie zagości...
Pavlović czasami przesadza, pamiętam jak marudziła coś bodajże Gąsowskiej, że za mało samby w sambie miała.
Pozdrawiam gorąco!
Ja zaczynam dopiero jutro,dzis mam ostatni dzien
DZIEKUJE , DZIEKUJE , DZIEKUJE Na pewno będę tu codziennie zaglądać Trzymajcie sie kobietki kochanie i dziękuje za wsparcie
sfilmowanego.glogow.pl
FeBe...gratuluje!
no comments
Michał dawno powinien się wycofać z Eurowizji.
Isc do salonu Matrix (w internecie znajdziesz adresy salonów partner matrix w Twoim miescie) i poproś o zapigmentowanie rozjaśnionych końców farbą socolor i na to zrobienie koloryzacji ColorSync w kolorze zbliżonym do naturalnego, tak żeby odrost był neutralny a reszta pozbawiona rudego refleksu.
Wystaczy tylko ściągnąc kolor o pół tonu...ale niewiem jakim sposobem.
stama Z TEGO CO WIEM, BO MOJA MAMA MIAŁA NIEDAWNO OPERACJE TO RANKE NAJLEPIEJ MYĆ SZARYM MYDŁEM A POTEM ZASTOSOWAC MASZ NA BLIZNY CEPAN.
Wczorajszy dzień to koszmar. seryjek.waw.pl Jeśli, któraś z Was wie jak mi pomóc to moje GyGy:
w Rybniku ksiazeczka 130 plus lekarz masakra:/ Z tego co wiem to wypuszczają do domu po instrukcji jak się wydłuża nogę samemu..ale na początku są częste kontrole ( ale za to nie daję sobie głowy uciąć). A więc mówisz żeby używać pianki od razu po umyciu włosów? Po raz pierwszy zawiozłam ją do cioci jak miała 7 mcy (powrót do pracy), a wtedy było jej wszystko jedno kto się nią zajmuje, i gdzie. Zdajesz sie zapominac o psychologicznym aspekcie sprawy ludzie uwiklani w nadwage nie moga i nie chca czekac 2 lata zeby zgubic 10 kg. serwolatek.waw.pl
--->Pim-pomie dziś zgrzeszyłam. hej! Studiowałam rok położnictwo - powiem tak studia dość łatwe w porównaniu np. jestem po 17dniu 6W, niestety dzis znow uleglam ciasteczkom, jestem po prostu ciasteczkoholiczka hahaha Sama nie wiem,co sobie wyobrażałam-chyba,ze waga podskoczy momentalnie o 5 kilo w górę Ale jest w normie,czyli ok http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?pro dukt=12576
IgM -ujemne
Wiśniewski zabronił medim pisać o swoich sprawach osobistych tak wyczytalam na jego stronie oficjalnej
no i znow przez pare miesicy było dobrze a pozniej rosło i rosło;/ on juz potem nie wiedział co robic ale powiedział zeby jeszcze raz poszłą na zabieg a pozniej jakieŚ masci sylikonowe bede musiałą uzywac.poszłąm.
trzeba wiedziec czego sie chce po prostu, ja nie chcialam sprzatac (nie, zebym to uwazala za cos zlego, bron boze, zarabialam tak pol liceum i cale studia, ale uznalam, ze nie po to poswiecilam piec lat, zeby nic z tego teraz nie miec...).
Poczytuję Was sobie od pewnego czasu i muszę przyznac że jest mi raźniej Mam guzki na obu płatach tarczycy a operacje mam juz za 2 tygodnie(dokładnie w DZIEN MATKI!)
Nie wiem co ma juz myśleć czas leci, a ja tak naprawde nie wiem czy powinnam sie leczyc czy nie...
30-40 funtow tygodniowo, po 9 dniach wyjechalismy do oxford'u, najpierw na pole namiotowe, przespalismy tam dwie noce, rozejzelismy sie po okolicy, potem znalezlismy sobie miejsce na obrzezach i tam sie na dziko rozbilismy po trzech tygodniach okazalo sie, ze nasza dzika polana ma swoich wlascicieli, i choc zapewniali nas, ze mozemy zostac, zmylismy sie do parku kolo lodowiska i tam sie rozbijalismy co noc piekne wspomnienia
Twoje rady są ciekawe,tylko gdzie ja zmieszcze tyle jedzenia,całkiem w drzwi nie wleze
Wiem, że w sklepach takich jak Dora, Quelle czy Twój Sklep w Warszawie można kupić większe buty, ale - na litość - za jaką cenę???
sfinks.naklo.pl
-KŁĄCZE TATARAKU-wzmacnia, nabłyszcza i leciusieńko rozjaśnia.trochę sprawia,że włosy są bardziej takie lejące
ja też właśnie słyszałam że takie typowe brzuszki (i różne ich kombinacje) wyrabiają jedynie mięśnie a tłuszcz zostaje!
w ogole ZALOSNE sa wypowiedzi typu :
ktos powiedzal ze w q10 jest dobry fryzjer to pani marcelina to masakra chcialam blon a mam jajecznice.cicie jak od siekiery to porazka a zaplacilam jak w profesionalnym salonie.masakra
Więc kto tu bez kogo zdechnie??????
co do tego watku to wole żele dzieki za link.
Charakterystyka --PROBIOTYKOW,ALKOHOLIZM.............
Sozańskiego. sesji.waw.pl Przerwałam rowerek i przerzuciłam sie na callanetics własnie po efekcie przyrostu tkanki miesniowej w kończynach, i jest lepiej
Nic też mnie nie piecze Wszystkie aukcje zostaly usuniete z allegro, ciekawe dlaczego.. Podzielam zdanie,nie raz mam pretensje do losu i zaczynam wątpić we wszystko, ale się oszukałam. spodnie są matowe klasyczne z kantką bluzka fasonem przypomina żakiet sferami.tarnobrzeg.pl
a u nas na dolnym slasku przepiekna pogoda az chce sie zyc jak wszysko juz kwitnie aaahhhhhhhh . W końcu paznokieć zrobił mi się biały - tak jakby był \martwy\ - piszę w cudzysłowiu, bo przecież paznokcie raczej nie żyją - ale wyglądał bardzo dziwnie. Piękny wynik, cukrzyca nie grozi - tak mówią. mysle ze to moze przez to ze jelita sa tak zapchane? Obym znalazła coś na londynek.net ..... Bolało mnie ok tygodnia ale ponieważ czułam że nic sobie nie złamałam , to do lekarza nie poszłam. Wielki to splendor , wygrać eurowizję :/ Dajcie spokój , taki wieśniacki festiwal , najlepiej to by było nikogo nie wysyłać i nie zawracać sobie d**y taką tandetą.
kup normalnie na necie.a dokad chcesz leciec?
Mam nudności od rana do wieczora.
Ta jej chudość jest straszna , aż żal się robi , jak człowiek patrzy na te żyły na ramionach , mogłaby z 10 kilo przytyć , to by ślicznie wyglądała.
Witam Cię serdecznie..
rach ciach.
170!!!!!!!!!!
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie albo nie.
(hihi) czekam na odpowiedzi, papa
sfiksowac.augustow.pl
Cześ dziewczyny, oczywiście że zakladamy klub w związkach zawsze raźniej, nowa napisz więcej o sobie. 29 kwietnia i mam sukienkę satynową jasno różową i jest śliczna
Dancewicz ma okropne piersi!!!!
mam takie pytanie ztwardnial mi żel czy da sie cos zrobić zeby był jeszcze dobry
Powodzenia
a mi wyszło 3170
Miałam po urodzeniu strasznie powykręcane stawy w biodrach, leczono mnie i umieszczano w takim specjalnym aparacie.
Szukam pani Agnieszki, która pracowała przez wiele lat w salonie Trendy (do tego roku niestety) na Świętokrzyskiej.
A oto i moja:
Ja jade do Portmarnock, to jest pol h drogi od Dublina...
Wiec czy ta wtyczka napiecie w jakis sposob reguluje rowniez?
Włączam sobie radio Złote Przeboje i jadę seszelski.waw.pl Mój doktor podczas ostatniej wizyty poddał mi taką ewentualność, ale nie namawiał mówiąc ze to jest stresujące.
FeBe...gratuluje! Teraz mam blizne jak wlosek i piekne powloki skorne brzucha. Marcin Bosak to calkiem dobry aktor Sam korzystałem. Robili mi biopsje, bylam u 3 endokrynologów nawet u onkologa i wszyscy zalecaja usunac, bo podobno statystyki mówią, że w takim przypadku do 15% wszystkich przypadkow guz moze okazac sie nowotworem zlosliwym. sfilmuje.jelenia-gora.pl
Czy wszyscy wyjezdzaja tylko do pracy? Może jestem głupia, ale wierzę, że kiedyś to sie zmieni i wszystko wróci do normy... *problemów z wagą Pijesz wode, bierzesz witaminy i jesli czujesz sie dobrze jedziesz tak przez 2 tyg. Na kontrole u lekarza ludzie przychodzą z rentgenami które są robione zaraz przed wizytą na podstawie skierowania od doktora w tym samym szpitalu i to na prawde nic nie kosztuje Te cotygodniowe kontrole też są bezpłatne. Tkanki nie ma po bokach bo jest ścięta do kości. okej ,okej,proszę tylko o jeden przykład takiej osoby znanej szerokiej widowni np jakaś aktorka,polityk,piosenkarka(są ich setki) itp,nie chcę się tu rozwodzić nad jakąś panią z osiedla.
Najgorzej będzie jutro moja córeczka przygotowuje jakieś łakocie z okazji Dnia Matki, trzeba się będzie jakoś wykręcić
....
trudno sie dostać?
Wszyscy tylko gadaja o aerobach i diecie.
a powinni brać np. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 00:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|