|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 14:01 Temat postu: już i tak nam narobili z allegro znikła lida i M, niech si |
|
|
Mąż mi powiedział,że źle coś zrobiłam i plik się uszkodził dlatego się nie chciał otworzyć. seks oferty Układam je zawsze rano, nigdy nie chodzę spać z mokrymi, bo wtedy po wstaniu z łóżka mam siano i każdy jest powywijany w inną stronę... Dziewczyny, naprawdę 95% kobiet ma cellulit więc nie ma co z tego robić wielkiej afery.
zbierałaś te kg latami...ale jesli bardzo bardzo chciałabys sie pozbyc tej nadwagi ,to napewno by Ci się udało....ale uzalanie sie nad soba tutaj nie pomoze..
uzupełnic magnez i potas oraz witaminy z grupy B
NIe znam sprawy z wlasnego doswiadczenia.
jest juz 13 lat po slubie.
hmmm cieżko mi powiedzieć ...
właśnie stawałam na wagę i pokazało się 55,7 kg
W dniu dzisiejszym lekko czuje szwy, ale nie mam żadnych bóli, no i nie mogę za bardzo otworzyć buzi - max 1,5 cm, co za pewne jest efektem założonych szwów.
Stosowałam kilka z wyżej wymienionych sposobów, jednak żaden nie wpłynął na mnie znacząco.
KOŚCIÓŁ NICZEGO NIE ZABRANIA.
legalna blondynko ile masz latek??
Jak się później okazało nie było tak fajnie jak jej się wydawało, zresztą sama stwierdziła, że źle oceniła sytuację. anonse erotyczne ja jutro zaczynam, chce troche zrzucic (ok.6kg), mam nadzieje, ze bede dobrze znosic LiDe
nie martwie sie tak bardzo poniewaz wczesniej czytałam ze pierwsze dni sa rozne od 4 dni do 2 tygodni wiec zobaczymy co dalej , suchość nadal jest wiec duzo pije ale to podobno złe samopoczucie zwiazane jest z odtoksycznianiem ogranizmu , Po raz pierwszy zawiozłam ją do cioci jak miała 7 mcy (powrót do pracy), a wtedy było jej wszystko jedno kto się nią zajmuje, i gdzie. witajcie, Może te zdjęcia przemowia do rozsadku dziewczynom ktore sie wahaja, albo maja gdzies skutki bulimii - A przeciez skutki nie koncza sie na zebach!! Jabłczyńskiej dałabym poniżej 50. sex anonse
powoli oswajam organizm z brakiem pieczywa,ziemniakow,posilki serwuje bez nich,jutro chlopaki chca spagetti,nie wiem czym zastapie makaraon :/ To prawda, ze muzulmanie obsesyjnie podchodza do czystosci swoich sióstr, zon, córek, krewnych etc. czy ktos miał taki zabieg? A ten wywiad środowiskowy dotczy każdej sprawy?na czym polega?zbierają informację tylko od proboszcza?czy gdzieś jeszcze? Z tego całego pośpiecu i zamieszania w momencie gdy stał nade mną anastaziolog i nakładał mi maskę z tlenem, przypomniałam sobie, ze mam w buzi gumę do rzucia. dobrze przyswajalnego wapnia, co zapobiega odwapnieniu organizmu, a także zawierają cenny magnez i żelazo. bo taka szpetna dziurka rozciagnieta jest nie za fajna..( na brzuchu oczywiscie)
potem zrobil opatrunek kazal jak najmniej chodzic i wypisal zwolnienie z wfu na miesiac i nie mam tydzien chodzic do szkoly.
No w tym roku juz wiem ze nie ma juz szans ale ja myse o wiosnie - lecie przyszlego roku.
i jego nowej żony Anki - Etiennette
Czy ktos moze mi potwierdzic moj wybor ???
Podsumowujac.
zbierałaś te kg latami...ale jesli bardzo bardzo chciałabys sie pozbyc tej nadwagi ,to napewno by Ci się udało....ale uzalanie sie nad soba tutaj nie pomoze..
Aquamidu nie wstrzykne za nic, bo czytalam kilka postow dziewczyn, ktore na jednym z forow kosmetycznych pytaly sie czy ktos wie jak mozna usunac aquamid z ust, gdyz sa zrozpaczone bo jednej niby sie przesunal a druga byla niezadowolona z efektu.
CZytałem w gazecie po 2 dniach pomogło!!!!!!!!!111
wygląd jeszcze maskować strojem można
Jak samopoczucie na Adkinsie ????? |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 14:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|