|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 15:33 Temat postu: wÅ‚aÅ›nie jestem po moim pierwszym razie Å›ledzÄ™ to forum |
|
|
U mnie kolejna noc nieprzespana. adwokat kraków Regine, i wÅ‚aÅ›nie takie wypowiedzi najbardziej mnie motywujÄ… a jeszcze jak czytam ile kilosów mniej to już w ogóle mam wizje siebie szczuplejszej Co do jedzonka to ja juz urodziÅ‚am siÄ™ żarÅ‚okiem i chyba mi to nie minie, niestety Dwa lata temu schudÅ‚am Å‚adnie na norweskiej o ile siÄ™ nie mylÄ™ okoÅ‚o 9kg i mimo, że żoÅ‚Ä…dek siÄ™ zmniejszyÅ‚ to po diecie automatycznie wróciÅ‚am do objadania siÄ™.
Sałata
Mieszkałam 2 lata w Veronie, teraz już jestem w Polsce ale chętnie się podzielę wrażeniami.
anka-skakancza>owszem działają,ja już widze po brzuchu,no ale trzeba systematycznie ćwiczyć
A tak , nawiasem mówiąc zmieniłam fryzurę , zrobiłam sobie paznokcie akrylowe i czuję się ekstra .
do nowej weiderki
Tym ostatnim jestem rozwalona - niesamowity klimat a jakos mniej grana w mediach.
podnoszę ogloszenia towarzyskie jestem chuda mam 170 51 kg waze i ogulnie nie narzekam na figure prócz ramion ichodzi mi tu o góną czesć.
A jak Ci siÄ™ podoba w Veronie? Osób które nic dla Ciebie nie znaczÄ…?zachowujesz siÄ™ jak maÅ‚y dzieciak i tchorz!! Podstawa jest DIETA, wiem sam po sobie w tamto lato juz wazylem 97kg a w pasie mialem 89cm a nie 102cm :/ ja po prostu oddaje do szewca i podkleja od spodu i jest ok jedna laska napisala ze nakÅ‚ada ozdoby na 2 warstwe nie utwardzajÄ…c w lampie i je matowi!! seks ogłoszenia
Nie mogłam się załatwić. W ogóle wejście nieporównanie lepsze. Trzymam kciuki za Ciebie... POLECAM Wiesz, Bula, z twojego powodu cieszę się najbardziej - że zmieniłaś swoje podejście do tego wszystkiego Twoje pierwsze wypowiedzi na topiku, robiły wrażenie \beznadziejnego przypadku\ ... odbywa nową podróż, 83-87 cm, to jest to europejskie 85, a francuskie 100.
Ja też jechałam z orbisem, ale podróz była całkiem udana.
Bede wpadac tu i czytac.
Jak jedziesz w ciemno to wez chociaz jakiegos kolege albo pare kolezanek.
Majaaaaaaaaaaa menagerem hehehehehehheheheh naprawdę żałosne żeby w ten sposób próbować łapać klientów, ale z tego co wiem to tylko na jeden raz, bo jak raz komuś spieprzycie włosy (a mało kto jest zadowolony z wASZYCh usług) to nikt już nie wróci ........................
ile bedziesz miała wydłużaną nóżkę??
4.
I TO MA BYC PROFESJONALIZM.
I jeżeli uważam,że mam za dużo tłuszczyku i chcę to poprawić to tylko moja sprawa.I nie ładnie z Twojej strony,że tak napisałeś,bo w końcu Ty też miałeś jakieś wątpliwości i dlatego tu pisałeś.
Dzień Dobry Kochane! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 15:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|