|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:33 Temat postu: dZieki, poczytaĹ‚am mam nadzieje,ze wszystko bÄ™dzie ok. |
|
|
znowu ucze siÄ™ od nowa chodzić czy tylko czekam aĹĽ sie zagoi i jest juĹĽ z gĂłrki??? seks ogłoszenia Bardzo madrze zrobilas ze zjadlas porzadne Adkinsowe Wiesz o jednej kuli chodzi siÄ™ juĹĽ po zakoĹ„czonym wydĹ‚uĹĽaniu, kiedy kość jest wystarczajÄ…co wytrzymaĹ‚a, aby unieść wiÄ™kszy ciężar ciaĹ‚a.
Czasami uda się wcisnąc wczesniej(jak mi się udało).
Ale pamiętaj, na nago tylko po pociemku
Zupę przyprawiamy do smaku swoimi ulubionymi ziołami.
Asia Kasi Basi Agnieszka tych imion jest pełno .U mnie w klasie jest 5 dziewczyn które mają na imię Asia a u mnie w szkole jestem tylko ja z imieniem Nikola więc odpieprzcie się od mojego Imienia .!!
więc jem te swoje zupki (broń boże śmietany!!!) w ilości jak dla dziecka niejadka, kanapki z chrupkiego pieczywa (bo niby od bułki urośnie mi wieeelki zad), gotowane warzywa i surowe i owoce ale też w małych porcjach, mięcha nie ruszam (bo - zad!), musli - pół na pół mleko i woda.
Jednak Pani Higienistka sprawnie sobie z nim poradziła, praktycznie w ogóle nie bolało.
Witaj tarcz-Anka
Czy taki efekt moglabym uzyskac na stale przez powiekszenie ich ponownie? portal społecznościowy mysle ze tez troche sportu i dobrzej muzyki by sie przydalo
Ile czasu trzeba czekać na zrost 5 cm kośći na podudziu. up Tam obwisĹ‚e a zaraz potem krÄ…gĹ‚e... KosztowaĹ‚o mnie niecaĹ‚e 20 zl i sporo pracy mojÄ… przyjaciółkÄ™ ja bym sie nie przejmowala =/ poza tym ja mieszkam nad samym morzem i az mi sie serce kraja :] ale wynalazlam na zaslonienie sposob portal społecznościowy
Mam nadzieje ze dzisja tez ktos zaczyna w grupie razniej Dziewczyny od paru dni bardzo swedzi mnie rana i roi sie czerona około? a p o10 dniach: Mój przyjaciel wtedy oczywiście koniecznie chciał zobaczyć jak to robię no i w pewnym momencie wylądowaliśmy oboje w łazience. No, to nasza koleżanka OPEROANA pewnie już na bloku jest. Jeśli pojawią sie plamienia to natychmiast idz do lekarza a jak bardzo cie niepokoją te bóle to też warto zobaczyć co na to powie lekarz no i trzymam kciuki jestem kosmetyczka prowadze dzialalnosc od 8 lat zatrudnilam dziewczyne ktora odbywala u mnie praktyke i pracuje juz 4 lata.jestem bardzo zadowolona
Na czczo owszem - 60, a jak coĹ› zjem to i 200.
Jak ktoĹ› chce to niech napisze do mnie na gg to mĂłj numer gg 9380352 pozdrowionka.........
dolnoslaskie, 20 lat
3 marca 1976 roku w Warszawie
Jakiś doraźny sposób, by przesypiać noce zanim lekarze porobią badania?
..lekarze rozkladaja rece bo twierdz ze moj organizm niereaguje na hormony.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:33 Temat postu: |
|
|
|
|