Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Orbitrek fajna sprawa i widac efekty.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 21:50    Temat postu: Orbitrek fajna sprawa i widac efekty. Odpowiedz z cytatem

biegalam dzis 20min,na rowerku pojezdzilam zjadlam mlode ziemniaczki z koperkiem i masłem i teraz poczulam głód ale zjadlam ogórka pozniej jak tez poczuje tez tak zrobie... sex anonse mrowisku - nie jestes w stanie tak naprawde zrozumiec ludzi z
ale co dalej....
Dziękuje dziewczyny za gratulację teraz tylko żeby Fasolka ta, nie opuściła mnie.
Więc spodziewam sie dzidziusia na 90 %
po pierwsze- zauwazylam ze duzo osob tutaj myli turkow z arabami i kurdami.
Patrzył w nią jak w obrazek, zgodne, szczęśliwe małżeństwo.
ale nie moge i siedze w tym beznadziejnym biurze calymi dniami i nie moge wcale powiedziec ze sie jakos super rozwijam.
KUPUJ KSIAZKE I ZACZNIJ DZIALAC!
Ale on kochał się w takiej najładniejszej lasce w szkole.
Milego wieczorku.

Najpierw słysze a póżniej widze no i nic z tego nie wiem.dzięki sex anonse Hej mam nad powieką bliznę 2 wgłębienia po szwach w dodatku jest nierówna.Polecono mi jej wycięcie bo podobno zamiast tych wgłębień pozostanie kreska chociaż nieznacznie dłuższa będzie mniej widoczna co sądzicie na ten temat,bo ja się bardzo boje tego zabiegu pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

ps. tera zspuznia mi sie okres. tydzieĹ„ teraz jest lus i zaj**iĹ›cie wyglÄ…da =D hehe ZRĂ“BCIE SE NAPRAWDE WARTO OSOBISCIE MAM 13 LAT =P wiem to maĹ‚o jak na laskie z kolczykiem ale im mĹ‚odsza osĂłbka tym lepiej wyglÄ…da nie hehe .. Ja teĹĽ na dietce nie wiem jeszcze jak bÄ™dzie po 7 dniach ale szkoda mi tych kilogramĂłw sprzed Ĺ›wiÄ…t no ale nie ma co trzeba siÄ™ wziąć w garść i do przodu pozdrawiam Moge prosic o jakis namiar na dobrego chirurga w Krakowie? adwokat kraków
Kiedy cykl przebiega prawidłowo torbiele nie powstają. KPW? Życzę wszystkim, którzy zaczynają ćwiczyć i sobie oczywiście -wytrwałości. Rozmawiałam z lekarzem i on przepisał mojemu partnerowi ten krem clotrimazolum do smarowania... Zachecam was żebyscie spróbowały sobie przebic pępek W razie jakis pytań piszcie na mój e-mail. chce iść do pracy w gastronomi i niewiem co i jak z ta ksiązeczką sanepidoską jestem z gdńska i jeśli jest ktoś kto juz jest po tej całej procedurze błagam o odpowiedzi Żal mi serce ściska jak to piszę.
Ale to tylko połowa drogi
Nie przyjmowal mnie Orzechowski tylko Morasiewicz wiec tak jak u Patrycji mialam niespodzianke...
tutaj przewaznie zakompleksione i zlosliwe jedze siedza[z wyjatkami oczywiscie]
Moja przyjaciółka w trakcie brania lidy szalała po chałupie jak mały motorek!
Chyba, ze jej grozil czyms i ojciec ma byc nie znany.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:50    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: