|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 22:48 Temat postu: Można o nich dużo poczytać . |
|
|
A ta strona CCC nie chce mi sie otworzyc. portal społecznościowy Jeszcze raz wielkie dzieki grtulacje
czy jeszcze bede musiala \zeznawac\ ?
Chciałam zafarbować stare jeansy bo na kolanach odbarwiły się w wyniku eksploatowania Są już dość stare...
Jest ich ok.7 bo w tej chwili trudno okreslić ich dokładną ilość.
nie chcialbym ujawniac skad jestem, ale te zmiany sa podobno we wszystkich tredach.to wiem napewno
ponawiam pytanie
Od jakiegoÅ› czasu moj tryb zycia jest bardzo siedzÄ…cy i dlatego tez stepper.
sory,jeśli cię uraziłam,ale wg wagi i wzrostu tak mi logicznie wychodzi i tyle ,58 kg to znów nie jest aż tak mało,a co kunsztu aktorskiego MM zdania nie zmienie,o ile mi wiadomo ona też nie była z niego zadowolona
Zobacz na jakim poziomie piszÄ… inne dziewczyny np.
Ostatnio pofarbowałam włosy na sredni braz niestety wyszły mi czarne włosy chce jak najpredzej pozbyc sie tego koloru ale niestety nie wiem jak cghce zejsc do jasnego brazu nie niszczac ostatecznie włosów poniewaz mam juz i tak strzasznie zniszczone. ogloszenia towarzyskie kurcze wylazisz juz z 1 trymestru
- uzupelnienie 30zl muszÄ™ byc uczulona na ten chlorochinaldol bo metronidazol kiedyÅ› braÅ‚am i nic mi nie byÅ‚o po nim; ja zaczynam chyba panikować bo dziÅ› 7 dzieÅ„ z LidÄ… a od 4 tabsy waga stoi w miejscu i ani drgnie mysle że te 2kg przy pierwszych 3 tabletkach to odwodnienie organizmu a teraz zacznie sie spalanko tÅ‚uszczyku, aż sama nie wiem co mysleć asics22 ) adwokat kraków
a testu nie chce robic bo ciagle czekam na okres mam jeszcze 5 dni zeby go dostac ale i tak strasznie panikuje;( Jak dla mnie najzwyklejsza gumowa gruszka spisuje się całkiem dobrze, jedyna wada to to, że trzeba ją kilka razy napełniać. Ja już od rana latam jak skowronek mam dziś sporo do zrobienia, wpadłam tylko się przywitać i wychodzę Dzidziuch, Margatka? Szukam fryzjerki- Pani Magdy (ładna blondynka), która około 1,5 roku temu pracowała w salonie Anna w Czeladzi. Witam, spier*alajjjjj!
Moze powiecie w czym wy broniłyscie swoje prace.
Najgorszy obiad w życiu.
Przy garażu ostatnio zrobili nowy tynk na jednego z pracowników spadł wielki kątnik tak wychodzi z ich gadki mówili że jak go zadeptali to pół buta mieli urąbanego taki duży aż mój tata się zatrząsł ;D Generalnie to wszystko ode mnie, połowa postów w tym temacie to albo zaczepki lub głównie analfabetki.
Ja polecam psychologa Bo to zalatuje syndromem miłości neurotycznej (bezustannym poszukiwaniem miłości idealnej i iluzorycznej w gruncie rzeczy) To jest etap przez który zdarza się przebrnąć niejednej siedemnastolatce i jeśli tyle właśnie liczysz wiosen to nie jest źle Ale jeśli masz już na karku dwie dychy to rzecz kwalifikuje się do działu patologia miłości Buziaki
monday academy zaprasza na szkolenie u założyciela Akademii Macieja Wróblewskiego już 21 kwietnia 2013r.
Po_la, napisz na maila cool_agapi@interia.pl .
to nie jest tak, że bierzesz przerwę obiadowa lub nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sro Mar 19, 2014 22:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|