|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 23:14 Temat postu: Wiem, jak jest Ci ciezko...bo sama to przezylam. |
|
|
bo jak ci przyjdzie dzien w dzien sterczec w gigantycznych korkach to zatesknisz za miejscami gdzie ludzi mozna policzyc na palcach jednej dloni seks oferty ja jestem po badaniach prenatalnych, wszystko dobrze smakuje jak tani jabol...
Orientujecie sie, ile tam trwaja studia medyczne?bez specjalizacji a ile ze specjalizacja?
Podoba mi sie ten ich luz i wszystko.
na forum twoj cialo sa zdjecia ust powiekszonych tluszczykiem sa sliczne
hej olcia9191 bardzo Cie prosze kontakt,moj nr gadu to 6622532.6 maja rozpoczne kurs fryzjerski w Gabrieli i chciala bym dowiedziec sie czego wiecej na temat tego kursu.serdecznie pozdrawiam.
To jeszcze Ci mało Liili.
Moje było wynikiem schrzanienia wymiany plomby, zrobiło się zapalenie i ząb był już tylko do kanałowego.
O TO MI CHODZIŁO
Namow mamę, niech poczyta, nabierze odwagi.
Jak wiadomo zęby trzeba myć od momentu wyrżnięcia pierwszego ząbka, a pytanie:
Jestem fanką trampków i wiem ze w Conversach mozna chodzic latami (coz cena zobowiązuje, klasyczne białe kosztują teraz 170 zł)...
ja na badanie histopatologiczne tez mialam miec wynik po 2 tyg. sex anonse dzieki za odpowiedzi, juz jestem zapisana do dr.
i Jak slysze ze kobiety powiekszaja sobie biusty to w głowie mi sie to nie miesci!!! Ceny ma dobre, poza tym daje Pacjentom spore rabaty od cen w cenniku, więc naprawdę się opłaca. Dzisiaj szósty dzień nic nie jem, wstałam o 6.30 wyspana, poleżalam jeszcze pól godziny, poprasowałam, nie che mi się pić ani jeść, tylko jestem torchę słaba i ten okropny zapach z buzi. On wiedzial o moim problemie, wyciagnal mnie z tego, ale ... Tez chodzimy z kolezanka na basen , staramy sie codziennie adwokat kraków
4.Początkowo okresowe a potem stełe osłabienie siły mięśniowej ręki - zwłaszcza osłabienie chwytu szczypcoweg Spotkanie to dobry pomysł, może uda nam sie zebrać w kilka osoób więcej ? nic mnie nie boli. :* Precz z włochaczami i inszymi ptasznikami BBylam u tej Pani dosc dawno temu, pomogla i bardzo ale to bardzo milo ja wspominam. bo sa górki i pagórki
Ja na rota niechcący przegapiłam szczepionkę i w sumie nie żałuję, pneumokoki też chyba sobie odpuszczę, a ospa hm no ciężko powiedzieć pewnie w przedszkolu najszybciej można załapać.
Droga Hot Girl nie sklejałam moich zdań 2 h tylko ja nazwyczajniej w świecie w odróżnieniu od ciebie uczę się .
pomiatani z kąta do kąta czy faktycznie robią i zdobywaja wiedze?
Dziewczyny trzymam za Was kciuki!!!Ja tez znalazlam sie na tej stronce z powodu Dzidziusia Staralismy sie z mezem tez ponad 2 lata i jak wreszcie sie udalo to nie moglam w to uwierzyc To prawda,ze trzeba sie rozluznic i lezec z pupa do gory...Ja dodatkowo gladzilam sie po brzuszku i mowilam-PROSZE CIE BOZE DAJ MI DZIDZIUSIA!!!A jesli chodzi o cysty to mialam,ale w ciazy mi zniknely Ciaza napradwe duzo zmienia na lepsze!Starajcie sie,bo to niesamowite szczescie Ja juz niedlugo swoje szczescie przytule.Jeszcze tylko 3 tygodnie Pozdrawiam Kobitki i nie zalamujcie sie :*
kobiet.
Czasem jest cieplutko, a czasem mozna zmarznac
Nie chodzi o palce czy cala reke-tylko nadgarstek.
Natalia Kukulska:
Natomiast ja,to chyba typowa blondynka Leczyłam się prywatnie u endokrynologa ale operację miałam w państwowym szpitalu,więc nie widzę jako tako związku.Może miałam szczęście,może zbyt duże guzy,nie wiem...Nie neguję decyzji innych ale patrząc na swoją rodzinę,zwyczajnie nie byłoby mnie na to stać...po prostu,po ludzku.Ale cieszę się,że ktoś może odzyskać zdrowie płacąc bo go na to stać.Ot,taka skomplikowana dusza ze mnie
No właśnie zapomniałam napisać że w DJ.STYLE pracuje dwóch panów .... |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 23:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|