|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 00:15 Temat postu: kto sie moĹĽe o nia ubiegac i jakim wymaganiom trzeba sprost |
|
|
na zdjeciach z wakcji widzialam, ze na plazy, oprocz kapieli, byl zawsze w koszulce). seks ogłoszenia hej i jak tam FANKA super co nie to przyejmne uczucie miec swiadomosc ze wszystko to z nas wyĹ‚aziĹ‚ te bdudy bleeeeeeee ..........A jak tam ogĂłlnie twoje samopoczucie?
a kto ma ubierac wietnamczyk ze stadionu, lub ciostka z ciuszka na wage???
Umówiłam się do p.
Z reguły jakieś pół godziny muszę ją masować, żeby wróciła do normy.
jesienna mamo na kiedy masz termin??
pozdrawiam,
:/ chcialabym pojechac na caly lipiec i sierpien...
Rodziłam na strasznie niewygodnym łożu , z boku sali stał fotel więc prosiłam o przeniesie0nie nań ,że lepsza pozycja do parcia itp ., jak uczyli na kursie .
Karolinka eF
Kobicina patrzy na tÄ™ furiatkÄ™ i mĂłwi, ĹĽe wĹ‚asnie panowie przed chwilÄ… przyjechali i naprawiajÄ…. seks ogłoszenia O wĹ‚asnych silach.
Takajednajestemsobie -masz racje, szkoda siebie...dla mnie najgorsze było to ,ze ta krzywde wyrzadziłam sobie sama. Masażysta z empiro na konsultacji u lekarza w warszawie w prywatnej klinice i lekarz mi powiedział ze u mnie są wskazania medyczne do zabiegu. Szukacie swojego fryzjera? Musiałam więc udać się do sklepu i kupić różne ciacha. seks oferty
Szanuje go tylko dlatego ze jest ojcem mojej corki ... Zawsze miałam bardzo krótkie i bardzo geste włosy przez 3 lata ich zapuszczałam a teraz jak mam pół dłudie to wypadaja mi bardzo. Piszcie co myślicie na temat tego kursu. Hej Dopiero jak wstaniemy i jest jej nadmiar. vacu line bieżnia jest do bani zero efektów bo po prostu wysiłek jest za mały przynajmniej jak dla mnie. Ale dzis dosc zbyt wiele osob stwierdzilo ze strasznie przytylam ;(
przytarczyca?
Ale Skrzynecka to by chyba pasowała, rzeczywiście nigdzie przecież nie gra, ale czy często bywa w gazetach...?
- Niagara
[url=http://www.newyorkrpg.fora.pl/kobiety,52/dziewczyny-piszcie-jak-sobie-dajecie-rade-jak-wasze-sukc,1735.html#29151]????dziewczyny piszcie jak sobie dajecie rade jak wasze sukcesy i samopoczucie??? [/url]
3 cm...
nawet nie kalafiory tylko winogrona
Pozdrawiam
biore progesteron 1x2 tabletki i mam czekac czy ciaza sie rozwinie czy nie
Ja mialam blyskawiczny porod (naturalny).
Odpowiem Ci krĂłtko i na temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 00:15 Temat postu: |
|
|
|
|