|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:19 Temat postu: nie majÄ… nĂłg lub rÄ…k czy jednej z wymienionych, chorujÄ… |
|
|
Na takiej zasadzie da się sprecyzowac te moje pytania? seks oferty jak bym nie mogła wsadzić tego drugiego???
i byłoby fajnie, gdybym również nie utrzymała w pewnej pozycji(cokolwiek to znaczy) głowy.
natka to on zawalił i mnie przepraszał dzisiaj ale mam nerwa na niego i nie chciałam mu tego tak łatwo puścić no ale teraz to nie wiem, trzeba przemyśleć sprawę
Rzadko kiedy uda mi się skończyć przed płaczem z bólu.
a potem skakanie i sprawdzanie czy na mnie nie Ĺ‚ypie setkÄ… oczu z jakiegoĹ› kÄ…ta...
http://kafeforum.act4trees.com/
cały spuchł twarz rece nogi zaczeły wychodzic mu plamy a oczu juz nie było widac!
A mam jeszcze jedno pytanie jak myślicie później na ten rudy kolor mogę normalnie położyć czarne???
...po prostu przyj****a
Ciekawe jak to się u Was potoczy, a może spróbuj poszukać sobie kogoś tylko dla siebie bez sutanny !!!
francuski numer
hej dziewczyny ja tydzien temu podalam koloryzacji ktora polegala na wroceniu z czarnych farbowanych wlosow na blad. adwokat kraków Z niecierpliwoscia czekam kiedy uruchomisz kompa!
Od wewnÄ™trznej strony, od kciuka przez dĹ‚ugość ok. Hejjj Witam wszystkich fale dĹşwiÄ™kowe Liposhock wyszczuplajÄ… i redukujÄ… cellulit. @ladniorek - nie zakĹ‚adaj! adwokat kraków
;-( ... Tego się obawiam, że wezmę i zaraz wszystko będę miała negatywne. Prawda jest taka,ze samemu trudno jest sobie poradzic. Pozdrowionka 4 @ll Atkins ieta doktora Atkinsa na długie życie a apropo leku na sen tez go bralam nawet dzialal na mnie ,mialam po nim nawet male zwidy na poczatku ale teraz nawet konska dawka mi nie pomaga. ja dzis robilam 7 dzien i efekty minimalne, ale juz widze.
!!wracaj do nas szybciutko cieszę się ogromnie napisz meila wyśle ci nasze hasli na pocztę nk już nie mam ją jak zwykle się wlocze ale jak dojade do domu to się odezwę no nqtka już w takim wieku aż się boję a pamiętam jak miała bzika na punkcie harrego pottera karolka i róża pewnie się dużo zmienily później zajze
wodecki wiedział komu dziecko zrobić tez nie miał kogo dopaśc tylko monike.
julii- nie ja nigdzie nie wyjezdzam na swieta, zostaje w domu i odpoczywam ty tez?
Witam dyskutantki !
Paradisio - Bailando |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:19 Temat postu: |
|
|
|