|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:24 Temat postu: No i ta lekkość bytu w trakcie gĹ‚odowania ...! |
|
|
no wlasnie jakos nie widze tego listu z przeprosinami!!!!! portal społecznościowy 90zĹ‚(kolorowe lub brokatowe) nastawiĹ‚am sie na coĹ› lepszego, ale mam wraĹĽenie , ĹĽe poszĹ‚a trochÄ™ \NA AKORD\ - to byĹ‚a sobota, ludzi duĹĽo itp...
Witam!
15 625 złotych!
Zjadłam połowę tego co sobie nałożyłam.
widzę że nowe mamy do nas dołączają
.....z soba zrobic/ po raz pierwszy jestem samotny.
poprawka...
ludzie - nie ma czegos takiego, jak unieważnienie małżeństwa kościelnego.
Co do jogurtu, to mi siÄ™ wydaje ĹĽe nic by siÄ™ takiego nie staĹ‚o, gdybyĹ› go zostawiĹ‚a w ĹĽoĹ‚Ä…dku - chyba nawet gorzej wyszĹ‚o, ĹĽe go zwymiotowaĹ‚aĹ›, bo przeszkadzasz organizmowi w odnowie... portal społecznościowy I rzeczywiĹ›cie tak mnie boli troche kark i szyja pewnie tam jest ucisk na nerw odpowiadajÄ…cy za czucie w palcach lewej rÄ™ki.
dziekuje Ci bardzo! Ceny do przeżycia za farbe ze strzyżeniem 170pln. hmmm cieżko mi powiedzieć ... - ja miałam 2 razy usuwany paznokieć u chirurga. Nie przyklejaj mi kochaniutka łatki tylko dlatego, ze skrytykowałam twoj sposób myslenia i oceny innych. anonse erotyczne
mnie sie nie podoba Maciąg ma wadę zgryzu, a Przybylska jest idealna 2) stan zapalny dziaseł Strasznie poodba mi sie ich wzrornictwo....choc cena to 200zlotych Było raźniej gdy było nas więcej... tez wyglada dziwnie, jakby to bylo zamknieta, nie zamieszkala chalupa. tulla, tulla, ellaa, elllaaaa ....
Nikomu nie życzę aby przechodził przez to co ja.
W Turynie wynajęcie mieszkania kosztuje ok.
Bialej chrzescijanskiej naloznicy nie trzeba juz zdobywac podczas ryzykownych wypadĂłw.
Jak widzisz nie pomogę Ci chyba za bardzo Ale cały czas czytam, szukam informacji, więc będę się nimi dzielić
poszukaj na google summer job czy sommer arbeit
Sorry, ale więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:24 Temat postu: |
|
|
|