|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:38 Temat postu: Pomocy! |
|
|
Jak czytam te wszystkie wpisy , to jakbym czytaĹ‚a o swoim ĹĽyciu. seks ogłoszenia a te wiwisz mialo byc wiesz o masz kolejny tu przyklad Grafitowy mlask,
co prawda nie chciałabym aż tyle czekać,ale ...pocieszam się myślą,ze w końcu nam też będzie dane zostać mamą.....
tel.
Jak się porządnie najesz to wtedy głodu nie będziesz czuła.
pozdrowionka!
witam, ja miałam bardzo wysoki poziom igg ...
Oprócz tego uczę się samodzielnie włoskiego i muszę się pochwalić, że już nieżle mi idzie.
nie wiem, zawsze bylam wysportowana, latwo sie nie mecze moze to dlatego te cwiczenia nie sa dla mnie meczace, moze zle je wykobuje nie wiem juz.... sex anonse i nie dostałam po ryju, czy dostanę?
Zaprzestalismy oczywiĹ›cie współżycia. Dziewczyny! Ja teĹĽ mam orbitreka od jakiĹ› dwĂłch miesiÄ™cy. współczuje, ja boje siÄ™ naweet tych malutkich, az mam ciarki na caĹ‚ym ciele RzeczywiĹ›cie - jak ktoĹ› kiedyĹ› powiedziaĹ‚: adwokat kraków
Mysle, ze przesadzasz. Napiszcie, czy można je jeść powodzonka!!! Jak myślicie? nie wiem nic o tężyczce, oprócz tego co wyczytałam: Nei wiem kiedy powinnam udać sie do ginekologa, żeby potwierdził ciąże i sprawdził czy wszystko w porządku. Czy ktos ma jakies opinie na temat nosow?
-sol morska
U mnie w aptece dawno temu miły mgr proponował mi M za 400pln i jak czytam inne topiki cena nie uległa zmianie, a ja mam obawy przed kupowaniem tego z innego źródła, szczególnie że nasłuchałam się niepochlebnych opinii, ale do odważnych świat należy.
1.
Male pytanie.
Dziekuje za info dziewczyny,teraz jestesmy dobrze poinformowane,a o glodoweczce znalazlam taka stronkewww.glodowka.pl W takim razie banany i straczkowe poczekaja nic sie nie stanie jak ich nie bedziemy jadly przez 2 tygodnie
Naprawdę możesz być z siebie dumna
Dzięki Old Boy.
Pozdrawiam wszystkie lidowiczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:38 Temat postu: |
|
|