![Forum Lausen Jon Strona Główna](/templates/subSilver/images/logo_phorum.png) |
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:53 Temat postu: cm .Jestem z siebie dumna .Do zupy na 5 litrĂłw wsypaĹ‚am to |
|
|
wczoraj bylam prywatnie u ginekologa ( z kasy trzeba czekac miesiac lub dluzej ) nie moglam czekac bo znowu mnie strasznie swedziaĹ‚o i dala mi gynalgin bo mam stan zapalny a ponadto wykryĹ‚a u mnie nadzerke!! portal społecznościowy Tak jest bezpiecznie i bez efektu jojo.
zrobie te zaplanowane cwiczenia, ogarnÄ™ siebie i mieszkanie.
Do Annaa29 mogłabyś napisać ile kosztuje zwykłe obcięcie w L' oreal expert na ul.
Biale dodatki do zielonego ubrania sa dla mne obciachowe, sorry.
Kaja Paschalska
Choć ciężko to n
aaa zapomnialam dodac ze moj licznik nie dziala wiec stad te pytanie.
Nie ona pierwsza i nie ostatnia....
Hej!
Miłego popołudnia życze seks oferty Mnie też drętwieje lewa dłoń ,ale tylko podczas snu.Ponieważ mam chory kręgosłup (dyskopatia szyjna,zwyrodnienia,skrzywienie piersiowego) to ta dolegliwość automatycznie przypisywana jest do kręgosłupa,tak bez dodatkowych badań.Nie bardzo jestem przekonana ,tym bardziej ,że od czasu do czasu z drugą ręką dzieje się to samo.
Lubie jej lizać. biale spodnie sÄ… sexi zwlaszcza na takiej fajnej pupci jakÄ… mam MÄ™cze sie juz od 6 miesiÄ™cy Ja bym raczej odradzaĹ‚a niĹĽ polecaĹ‚a. dosc zaskakujacy, i wtedy dopiero widze ten syf . adwokat kraków
wloski teraz znam juz lepiej, ale pocztkowo poziom moj byl sredni. Lekarz każe jej udać się na drugie piętro. Iraf - czasu nie da się cofnąć. fryzjerka, która mi to poprawiała nie mogła się nadziwić, że to fryzjer mnie obcinał Jestem solidną i odpowiedzialną osobą, która swoją pracę wykonuje z sercem i zaangażowaniem. mamy dwojke cudownych dzieci 16 miesiecy i niespelna trzylatka... Cześć!
owszem prawda jest ze sie wiecej zarabia, ale tez wiecej sie wydaje.
to nie jest typowy przebieg jak u wiekoszsci ...ja nie wymniotuje tylko sie przeczyszczam..
Głupio mi to pisać, ale uspokoiłam się, że napisałaś o porażce (chcoć trzymam kciuki, żeby Ci się udało) do tego trzeba mieć odwagę, poza tym dobrze, że tu sa normalne kobiety, które dzielą się sukcesami i porażkami - same ideały na świecie?
updated-min=2012-01-01T00:00:00Z&updated-max=2013-01-01T00:0 0:00Z&max-results=9.
Odrazu po zabiegu wziełam 2 apapy i 1 przed snem.
pozno dorastaja i niewielu z nich , juz w malzenstwie, wykonuje prace domowe.
łatwo jest mówic - mam sama już za sobą tego typu stresy ale postaraj się nie wpadać ani z panikę ani za dużo myśleć jak to będzie i jak ty sobie z tym poradzisz..
Literatura uzależnień
Więc zejdźmy z facetów, że są źli i chamscy ok?
Zauważcie,że coraz więcej rodzi się dzieci w rodzinach mało przedsiębiorczych. |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |