|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 15:35 Temat postu: co do basenu i cwiczeĹ„ ja po L mam takiego powera do robot |
|
|
Wczorajszy dzień to koszmar. anonse erotyczne był artykuł ..
kiepski dzień....
Pozdrawiam
2) dzięki ćwiczeniom
Hehe!!!
Aha rozumiem ale to jest na stale?
Bede wdzieczna za szybkÄ… odpowiedĹş
Gdyby nie te wszystkie stereotypy to nie miałabym wątpliwości bo to cudowny facet!
to prawda cierpliwosc nie jest moja mocna strona ale obiecuje poprawe .
kirus - jestem Polka i nie zamierzam za zadne skarby swiata upodobnic sie do kanadyjek !!
Bo babka nic nie mĂłwiĹ‚a... seks ogłoszenia ja proponuje wlozyc wklade 2 cm kregoslup ci sie wyrown i nie powinna tak bolec to tak na razie ale radze isc do specjalisty nie znam nikogo kolo rzeszowa ale wiesz czasmi warto przejechac iles tam km zeby bylo dobrze i byl dobry lekarz,ja jestemz torunia a w przeciagu miesiaca zrobilam 3 kursy do poznaia bo chce zeby bylo dobrze naprawde wydaje mi sie ze warto pozdrawiam
nie poddawaj sie... Fakt faktem - nie bolaĹ‚o, ale byĹ‚o mi niedobrze. www.benita.fotolog.pl Iwona83 niewiem nic o guzkach zimnych ale skoro lekarz doradza usuniecie... wiecie sami nie zadowolony klient jest gorszy od detektywa portal społecznościowy
A dzisiaj w planach mam raczej casalingowe zajecia. Kurcze, az nie wiem co Ci powiedziec... no cóż. Powiem Ci tak to nie kobiety sa takie jak je opisujesz to Twoje oczy je tak widza masz to zakodowane jak katolik paxierz. oregano W najmniej ciekawym momencie miałam norme przekroczona 2000 % .... A mi sie nie podobaja.
sweat heart tak jak mówi Benusik zmień lekarza, jeżeli to pęcherzyk ciążowy to jak można byłoby to przebić?!
Nie obchodzi mnie to czy inni się śmieją ze mnie czy nie.
Ale bez przesady z tym czekaniem!
hmmm jakoś trzeba sie bronić w końcu konkurencja wam rośnie.
Ale i tak pewnie to zejdzie.
Albo graj w lotto
Arietta - przez ponad 3 lata chodziłam do tego samego faceta.
Dzisiaj ja niejednokrotnie patrzę na siebie , jaka jestem teraz, jaka byłam przed procesem i zgadzam się z prałatem w 100%, może nie jest aż tak źle,ale nie raz sam przychodzi smutek, przemyślenia, no i nie raz wyrzuty sumienia, które czasami bardziej czasami mniej dręczą... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 15:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |