|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:24 Temat postu: tylko bez chleba jansego , bez ziemniakĂłw , sĹ‚odkiego .. |
|
|
Pozdrawiam anonse erotyczne Po płaczach od rana do wieczora od tygodnia jeste zdesperowana wygladem mojej fryzury.
No i co z urlopem?
Dwa zespoły naukowców z Uniwersytetu w Pittburghu donoszą o kolejnym cudownym działaniu kwasów omega-3.
Lekarze mówili nam, że przez pierwsze dni nie wolno nic dźwigać (mnie zaszkodził ten pełen wody czajnik), potem chyba do 4 kg.
Zaczełam plamić na ciemno brązowo i tak sie wystraszayłam, zwłaszcza ze juz mialam podobna sytuację w I ciąży, że wolałam od razu we świeta jechac do szpitala, oczywiście zatrzymali mnie na podtrzymanie ciąży stosując serie zastrzyków, to chyba bła jakaś końska dawka bo pośladkii tak mnie bolały ze chodzić nie mogłam, leżeć ani siedzieć.
Szukam i szukam, ale wszędzie tylko tekst podają...
I jest ESTROGEN a nie jakies ESTRAGENT!!!
Pomozcie mi znalezj jakąś motywacje, nie wiem - hasło, które powtarzalabym sobie na codzien po kilkadziesiąt razy...Motto .
że Mucha ma powiększane cycki?
aaa zapomnialam dodac ze moj licznik nie dziala wiec stad te pytanie.
Znalazłam w necie ogólny schemat terapii w leczeniu bulimii: sex anonse nie martw sie wszystko jest ok
powinnam napisac pochwale glupotyna czesc tego kto wymysla tak denne topici-musisz byc bardzo pusta osoba z malym rozumkiem,po co pytac o takie glupoty,spojz w lustro a bedziesz wiedziec czy ci cos pasuje czy nie po co pytac o taka glupia sprawie innych... Ja też właśnie od informacji w internecie zaczynałam. Niestety - właśnie weekendy sa najgorsze dla diety nie wiem, może to od noszenia córeczki? Dołączę do Was kochane ale czy mi się uda wytrwać to nie wiem bo żarcie to moje hobby chyba... anonse erotyczne
Blomuś, jak tam Twoje uszko? Piaskowanie nie powinno sie robic czescie niz co 3 miesiace. Chris Isaak -''wicked game'' Do gin idę pojutrze będą mnie badać dość wnikliwie całe 2 dni bo sobie pomyślałam, że jeśli tam u mnie w środku nic nie ma to niech mnie przebadają żeby wykryć dlaczego. Zupełnie tylko nie wiem czy można im zaufać. ale nie pytam, bo nie potrzebuję, nie odpowiadam, kiedy nie znam odpowiedzi Dzisiaj jak zwykle mam baaardzo ambitne plany, zobaczymy co z nich uda mi sie zrealizowac.
Też przypuszczam, że niestety byłby to kolejny spory wydatek...
zrobila bardzo glupio ale dajcie sobie juz z tym spokoj.
Nie wiem jak oni to zrobili ale pomimo krótszych włosów po poprawce wyszło zaj**iście.
Witajcie
A okazuje się, że chodziło o te nieszczęsne 3,5 kilo które schudłam przez ostatnie 3 tygodnie!
a i jeszcze jedno
Czy to o Zamenhofa było?
ja tez nie chudne!
Kręci Go to baaaaaaaaaaardzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:24 Temat postu: |
|