|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:23 Temat postu: Mam rewelacyjnÄ
wiadomoĹÄ - NIE TYJÄ! |
|
|
ponad pol roku temu, na jedynkach od wewn strony, bo tam mi sie kamien zbieral,Do dzisiaj go nie mam ale zanaczam,ze malo pije herbaty i kawy tzn codziennie ,ale bardziej stawiam na soki, wode mineralna no i szczotkuje elektryczna szczoteczka, ktora jest rewelacyjan ana usuwanie osadu wlasnie stamtad. sex anonse bo czytalam ze lepiej unikac wysilku fizycznego bo tego boje sie najbardziej :/
a czy w kancelarii sadu powiedza coĹ, na jakim etapie jest postÄpowanie jeĹli dĹugo nie ma odzewu od nich?
Nie chce byc monotematyczna ale to nie jest ani w interesie lekarzy ani przemyslu farmaceutycznego zeby ludzie leczyli proste przypadlosci domowymi sposobami.
z resztÄ
to jest widaÄ, Ĺźe trzyma dietÄ, bo jej sylwetka nie jest jakoĹ specjalnie wypracowana jak np.
To Twoja szansa na zmianÄ Twojej przyszĹoĹci!
;]
kurcze, wszystkie na jednÄ
maĹkÄ, co w telewizji sie pojawi to juz kazda musi mieÄ.
180 zĹ (wĹosy do ramion).
A potem podczas fazy partej, w obecnoĹci kilku osĂłb, w tym mÄĹźa poooszĹo, wstyd jak nic, tylko widziaĹam jak przewracaĹ oczami. seks oferty potem sÄ
kremy, bardzo kompetentna Pani, ktĂłra robi analizÄ problemĂłw skĂłrnych klientki i rozsÄ
dnie doradza.
). najfajniejsza kandydatka jest durczok dODA [bo dupcie mam maĹÄ
] Taki np pan stosujacy w 4 katach przemoc emocjonalna czy werbalna, na zewnatrz moze udawac zakochanego w niej do nieprzytomnosci gentelmena. sex anonse
nosiĹam gips na lewej rÄce od palcĂłw po ĹokieÄ ... a jestes przerazona ta wielkoscia czytalam, a jak inni reaguja? do Moniula30 - ja mialam restylane. ha ha ha ... prostowalam zwykla prostownica (chyba bym musiala taka specjalna, ceramiczna wyprost. studiuje komsetologie wiec sama o siebie dbam, nie potrzebuje nikogo. Irlandiaaa...piekny kraj...ja w Szkocji znam tylko tylko celtyckie cmentarze
23)Dj Zany - Science Religion (Qlimax Anthem 2005)
Nie to nie ja ten od postu o coli i pizzy, ja bym sie baĹ rzucaÄ na jedzenie Ĺwiadomie.
dziÄki..
Teraz jeste juz troche lepiej , staram sie panowac nad soba.ale kiedy sobie przypomne co moj organizm doswiadczyĹ...to az mi siebie jest szkoda i nienawidze siebie za to ze robiĹam, sobie sama taka krzywde.
musze sprobowac z tym sernikiem, sama bym go chetnie zjadla, juz sobie wydrukowalam przepisy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |