Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mam rewelacyjną wiadomość - NIE TYJĘ!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 22:23    Temat postu: Mam rewelacyjną wiadomość - NIE TYJĘ! Odpowiedz z cytatem

ponad pol roku temu, na jedynkach od wewn strony, bo tam mi sie kamien zbieral,Do dzisiaj go nie mam ale zanaczam,ze malo pije herbaty i kawy tzn codziennie ,ale bardziej stawiam na soki, wode mineralna no i szczotkuje elektryczna szczoteczka, ktora jest rewelacyjan ana usuwanie osadu wlasnie stamtad. sex anonse bo czytalam ze lepiej unikac wysilku fizycznego bo tego boje sie najbardziej :/
a czy w kancelarii sadu powiedza coś, na jakim etapie jest postępowanie jeśli długo nie ma odzewu od nich?
Nie chce byc monotematyczna ale to nie jest ani w interesie lekarzy ani przemyslu farmaceutycznego zeby ludzie leczyli proste przypadlosci domowymi sposobami.
z resztą to jest widać, że trzyma dietę, bo jej sylwetka nie jest jakoś specjalnie wypracowana jak np.
To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!
;]
kurcze, wszystkie na jedną mańkę, co w telewizji sie pojawi to juz kazda musi mieć.
180 zł (włosy do ramion).

A potem podczas fazy partej, w obecności kilku osób, w tym męża poooszło, wstyd jak nic, tylko widziałam jak przewracał oczami. seks oferty potem są kremy, bardzo kompetentna Pani, która robi analizę problemów skórnych klientki i rozsądnie doradza.

). najfajniejsza kandydatka jest durczok dODA [bo dupcie mam małą ] Taki np pan stosujacy w 4 katach przemoc emocjonalna czy werbalna, na zewnatrz moze udawac zakochanego w niej do nieprzytomnosci gentelmena. sex anonse
nosiłam gips na lewej ręce od palców po łokieć ... a jestes przerazona ta wielkoscia czytalam, a jak inni reaguja? do Moniula30 - ja mialam restylane. ha ha ha ... prostowalam zwykla prostownica (chyba bym musiala taka specjalna, ceramiczna wyprost. studiuje komsetologie wiec sama o siebie dbam, nie potrzebuje nikogo. Irlandiaaa...piekny kraj...ja w Szkocji znam tylko tylko celtyckie cmentarze
23)Dj Zany - Science Religion (Qlimax Anthem 2005)
Nie to nie ja ten od postu o coli i pizzy, ja bym sie bał rzucać na jedzenie świadomie.
dzięki..
Teraz jeste juz troche lepiej , staram sie panowac nad soba.ale kiedy sobie przypomne co moj organizm doswiadczył...to az mi siebie jest szkoda i nienawidze siebie za to ze robiłam, sobie sama taka krzywde.
musze sprobowac z tym sernikiem, sama bym go chetnie zjadla, juz sobie wydrukowalam przepisy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:23    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: