Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Hej dziewczyny.Od poczÄ…tku roku mam problemy z okresem.Najp

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:47    Temat postu: Hej dziewczyny.Od poczÄ…tku roku mam problemy z okresem.Najp Odpowiedz z cytatem

około minuty kłucie w pochwie, dosłownie poczułam jakby mały mi się wstawił w kanalik.. sex anonse jak zkładałam tipsy miesiaąc temu kosmetyczka nakładała mi zel jednofazowy i trzymaja sie super.
Nie wiem dlaczego ale ostatnio jest mi jakos smutno i nie moge sobie znalezc tutaj miejsca.
Do wody można się przyzwyczaić.
To że wasi faceci są egostami w seksie to tylko wasza wina .W`poczatkach poznawania ciał nie oczekujecie od waszych partnerów tego że macie potrzeby seksualne ktore koncza sie waszym orgazmem a szczęsliwe jesteście gdy wasi partnerzy są usatysfacjonowani tym że im zrobicie loda czy dobrze się wyruchają .Oni do tego sie przyzwyczajaja i uważają ze tak powinno być Mamy inny mechanizm seksualny niż wy dla zoobrazowania tego to wyglada tak jak byście chciały siku i macie parcie a ktoś wam to utrudnia i stara się przdłuzyc Po kilku latach stwierdzacie że seks z mężem to nie jest taki jaki powinien być bo trwa 2 czy 3 min.
i tu moje pytanie ?
Iwonko serdeczne dzięki raz jeszcze za pogawędkę, nie wiem czy już wyjechałas na odpoczynek.
OGÓLNIE USTA WYGLĄDAJĄ SUPER.
troszke boje sie jutro bo mam party w szkole i bedie duuuzooooooooooo jedzenia chcialabym sprubowac co sie je w innych krajach i juz sie boje
Lekaż powiedział, że nie mam nadzerki, więc nie wiem skąd te plamienia.
dzieki!
znajdz dietetyka lekarza, niech ustali dla ciebie wlasciwa diete powie jaki ruch dla ciebie bylby najbarziej odpowiedni.

Mam nadzieje, że mi pomoże bo nie mogÄ™ siÄ™ już doczekać dzidziusia. seks ogłoszenia Tak samo jak ruski.

Obdzwoniłam koleżanki żeby mnie wyratowały z opresji, podjechałam do poleconego salonu w centrum, ale pani chyba sie wystraszyła stanu moich włosów i kręciła nosem, potem udałam się do Piekar sląskich do salonu Q10, gdzie chodzi moja szwagierka, ( pisze sie tu o nim różnie, też czytałam) uprosiła pania fryzjerkę i dziewczyna uratowała moje włosy, jestem jej na prawde dozgonnie wdzięczna w dwie osoby wybierały mi te pasemka partiami i wyrównywały kolor, potem zrobiłam kurację odbudowująca Biolage, musze jeszcze pójsc na nią parę razy, ale i tak po pierwszej widać różnice, tam też dowiedziałam się że dobierając środki do rozjaśniania i czas ich działania bierze się pod uwagę temperaturę ciała przy skórze głowy ok.36,6 i temperaturę na końcówkach czyli temp otoczenia, co odgrywa ważna rolę gdy pomieszczenie jest np.klimatyzowane.Ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo widać , że tam pani fryzjerka ma doświadczenie ,które potwierdziła efektem swojej pracy nie tylko gadane jak niektórzy fryzjerzy. Pozdrawiam wszystkie i wszystkich or-bi-tre-ko-wi-czów Nie miałam wyboru . masz proszek alrylowy laczony z zelem utwardzany w uv zamiast liquidu 173cm, 93 kg żywej wagi. ogloszenia towarzyskie
za mna juz 19 dzien cwiczen, hurra coraz ciezęj mi to przychodzi, czuje ze miesnie sa jakby nadwyręzone, po prostu pobolewaja, ale nic, musze dac rade, bo widze efekty, a bardzo chcialabym bardzo widzeic moj brzusio po 42 dniu wierz w siebie. kwalifikacyjną na m-c przed i tyle. Sądząc po efektach działania tego kremu na rozstepy śmiem przypuszczać, że i te z cellulitem sobie poradzą. Karolina, Maja takie mi sie podobają rzecz gustu....najważniejsze żeby dziecko zdrowe i szczęśliwe było Będziesz się coraz bardziej rozwijać, spełniać merzenia, realizować hobby- zwyczajnie bedziesz szczęsliwa. Tak moge wysłac.
a czy to cyprodiol czy yaz - nie ma różnicy, po żadnych tabletkach piersi nie rosną
Baczność!!!
Fajne kosmetyki, ktore odkrylyscie tutaj we Wloszech.
brutto extra zaraz mnie rozj....e!!!!
Postepujemy identycznie.
zadziwiajÄ…ce jest to ze ludzie potrafiÄ… zrobic z wlosami wszystko w innych krajach...
ja dopoki sie nie zastanawialam realnie nad tym ze to juz na zawsze to bylo ok, ale ostatnio jak to do mnie dociera , to ze bede tu zyc ..i ze moje dzieci beda stad ...i ze ja pewnie sie zmienie, bo przeciez bede sie musiala przyzwyczaic i pogodzic z tym wszystkim co mi nie pasuje tutaj / czego mi brakuje z polski , to wpadam w dolki.
Pamiętaj, że w czasie diety nie wolno pić alkoholu!
Byłam u psychologa, ale pani stwierdziła, że przesadzam.
Gosiaczek rzeczywiście teraz jest o wiele łatwiej jak dzieci maja 2 latka niż rok czy pół roku temu.owszem trzeba pilnować żeby nie podeszły pod hustawke itp ale jest o niebo lepiej.spacery na piechotę robimy coraz częściej.częściej sie też słuchają i pilnują,potrafią iść za rękę,interesują sie pustkami,golebiami.z tygodnia na tydzień widzę różnice.już nie pędzą z dzikim obledem w oczach i nie uciekają.uwielbiam ich umorusanych ale szczęśliwych,wybieganych.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 01:47    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!