|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 03:27 Temat postu: Mam pytanie odnośnie początków a mianowicie mam obiekcje |
|
|
Wiesz, po pierwsze to nie jest żadna firma tylko program dla stóp. adwokat kraków Nie stać mnie na fryzjera, zwłaszcza kiedy mam włosy do połowy pleców dlatego postanawiam zapuszczać.
Szukam fryzjera o imieniu Kasper, który ze 2 lata temu pracował w Neo na Grodzkiej?
Łączy działanie światła i prądu - zabieg składa się z 2 części - najpierw jest wybielenie zmian naczyniowych i pigmentowych a potem (coś tam zmieniają w urządzeniu) wygładzenie zmarszczek, taki lifting.
Mogłam nic nie jeść a i tak to nic nie pomagało.
a druga sprawa:
Otoz biore tabl.
Uważam ze jest dobry.
Tyszkiewicz była kiedyś ładna, ale teraz to smutna staruszka i do tego wszystko wie najlepiej.
Ja używałam sterylizatora toomy tippy,byłam bardzo zadowolona.
Boze jakiegos wtedy szalu dostalam wybieglam z domku i sie darlam jak oszalala a dodam ze mialam juz z 15 lat. adwokat kraków Moja wina w tym, ze dałam mu nadzieję, mając kogoś - - będąc z kimś związana...On się zaangażował i uzależnił się ode mnie, więc ja też nie jestem fair....
Może nie czekać aż mój lekarz wróci z urlopu, tylko zasuwać czym prędzej do innego? Misia Bela - trafiłeś w dziesiątkę. Witaj! 7)Dj lady dana - Qlimax mixed by dana & pavo - The hose Witam, ja pierwsza torbiel mialam w wieku 17lat. portal społecznościowy
Ale szczerze mówiąc w nocy padam tak padnięta na łózko że z tego wszystkiego nie mam siły zasnąć Mam nadzieję odpocząć w klinice Zgadzam sie sa jak pijawki . PRACA W MIŁA, W SUPER ATMOSFERZE- BARDZO DOBRE ZAROKI PODSTAWA TO JAKIEŚ 8 TYSIĘCY ZŁ ALE MOŻNA W MIESIAC ZAROBIĆ NAWET DWA RAZY TYLE = NAPIWKI. Dodatki do sałatek: Zginal. 2349 Pomożecie mi?
Jestem zajęta i nie bardzo mam czas szukac informacji, wiec spróbuję jeszcze raz tutaj - kto wie, może tym razem ktoś zauważy moje pytanie
aktywność fizyczna, ile godzin w ciągu dnia?
niektóre osoby dochodzą do 60 dni
ja byłam w tym salonie, fajna obsługa, świetna fryzjerka, kosmetyczka też niczego sobie,salon może słabo wyposażony, ale ogólnie jest ok, ceny nie wygórowane(z kosmetyczką można negocjować).
a i jeszcze jedno |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 03:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|