Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Mam pytanie odnośnie początków a mianowicie mam obiekcje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 03:27    Temat postu: Mam pytanie odnośnie początków a mianowicie mam obiekcje Odpowiedz z cytatem

Wiesz, po pierwsze to nie jest żadna firma tylko program dla stóp. adwokat kraków Nie stać mnie na fryzjera, zwłaszcza kiedy mam włosy do połowy pleców dlatego postanawiam zapuszczać.
Szukam fryzjera o imieniu Kasper, który ze 2 lata temu pracował w Neo na Grodzkiej?
Łączy działanie światła i prądu - zabieg składa się z 2 części - najpierw jest wybielenie zmian naczyniowych i pigmentowych a potem (coś tam zmieniają w urządzeniu) wygładzenie zmarszczek, taki lifting.
Mogłam nic nie jeść a i tak to nic nie pomagało.
a druga sprawa:
Otoz biore tabl.
Uważam ze jest dobry.
Tyszkiewicz była kiedyś ładna, ale teraz to smutna staruszka i do tego wszystko wie najlepiej.
Ja używałam sterylizatora toomy tippy,byłam bardzo zadowolona.

Boze jakiegos wtedy szalu dostalam wybieglam z domku i sie darlam jak oszalala a dodam ze mialam juz z 15 lat. adwokat kraków Moja wina w tym, ze dałam mu nadzieję, mając kogoś - - będąc z kimś związana...On się zaangażował i uzależnił się ode mnie, więc ja też nie jestem fair....

Może nie czekać aż mój lekarz wróci z urlopu, tylko zasuwać czym prędzej do innego? Misia Bela - trafiłeś w dziesiątkę. Witaj! 7)Dj lady dana - Qlimax mixed by dana & pavo - The hose Witam, ja pierwsza torbiel mialam w wieku 17lat. portal społecznościowy
Ale szczerze mówiąc w nocy padam tak padnięta na łózko że z tego wszystkiego nie mam siły zasnąć Mam nadzieję odpocząć w klinice Zgadzam sie sa jak pijawki . PRACA W MIŁA, W SUPER ATMOSFERZE- BARDZO DOBRE ZAROKI PODSTAWA TO JAKIEŚ 8 TYSIĘCY ZŁ ALE MOŻNA W MIESIAC ZAROBIĆ NAWET DWA RAZY TYLE = NAPIWKI. Dodatki do sałatek: Zginal. 2349 Pomożecie mi?
Jestem zajęta i nie bardzo mam czas szukac informacji, wiec spróbuję jeszcze raz tutaj - kto wie, może tym razem ktoś zauważy moje pytanie
aktywność fizyczna, ile godzin w ciągu dnia?
niektóre osoby dochodzą do 60 dni
ja byłam w tym salonie, fajna obsługa, świetna fryzjerka, kosmetyczka też niczego sobie,salon może słabo wyposażony, ale ogólnie jest ok, ceny nie wygórowane(z kosmetyczką można negocjować).
a i jeszcze jedno
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 03:27    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!