|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 05:31 Temat postu: http://postimg.org/image/pcoj0lgld/ |
|
|
Dzisiaj jest 76, wiÄ™c jak waga nie stanie to do koĹ„ca tygodnia dojdÄ™ do wagi sprzed. portal społecznościowy Ja rowniez mam problem z bezsennoscia, Nie pomagaja juz zadne tabletki, lekarz rodziny tez rozklada rece, mowi ze to ostry przypadek insomni...
byl smaczny tylkotroszkie malo slodki
Jednak jest to metoda dość młoda i nie zdążyła zastąpić jeszcze dostatecznie zabiegu operacyjnego.
na gg siedziałam, ale jakoś nudno...
Vincent u IbiszĂłw
akurat o Korcz nie mogę za dużo powiedzieć,za mało ją kojarzę z telewizji,gazet(chociaż tych to bym pod uwagę nie brała -ogromne retusze!)Wolszczak -tej bym dała z 43 -45 lat,
hehehheheheh
Nie ma innego wyjĹ›cia, poniewaĹĽ wszystkie Ĺ‚atwo dostÄ™pne rezerwy zostaĹ‚y zuĹĽyte a ĹĽaden pokarm nie jest doprowadzany z zewnÄ…trz. portal społecznościowy Ja na przykĹ‚am poza prolaktynÄ… robiĹ‚am takĹĽe testosteron,progesteron.TSH i toksoplazmoze.Wszystkie oczywiĹ›cie w odpowiednim dniu cyklu
A wczoraj chcialam sobie kupic buty. Sa na alegro za male pieniadze. lepiej jest to wszystko? no nie no przez gumke, litosci W Rzeszowie sprawa wyglÄ…da tak: anonse erotyczne
piszcie na forum albo do mnie na maila edudzin@gmail.com No ja nie wiem, po ilu mozna zmieniac, bo każdy mówi co innego... Mam celiakie (nie jadam produktów mącznych) potrzebuję zabrać ze sobą trochę pieczywa bezglutynowego typu \wafle popcornowe\ itp. Od dwoch lat mam umowe na czas nieograniczony. Dzień 4: -3 batony W takim razie spokojnej nocy Wszystkim życzę
czyĹĽ nie ?!
a do pani, ktora uwaza, ze Beyonce ma zapuszczona figure- ten 'gruby' tylek i uda to sa miesnie!
Moj ma ta wade, ze pedalami zataczamy naprawde malutkie elipsy - cos jakby wsiasc na dzieciecy rowerek.
Moja koleżanka ma przodozgięcie i długo nie mogła zajść w ciążę, brała różne hormony i leki, dopiero jeden starszy pan ginekolog poradził jej ,żeby po stosunku leżała z nogami uniesionymi do góry pomogło-ma 6 letniego synka
Przy duzej zawartosci tluszczu i ograniczeniu wegli cukier we krwi stabilizuje sie na jednym poziomie nie ma napadow glodu i mozna jesc naprawde male ilosci i czuc sie najedzonym bo tluszcz jest szalenie sycacy.
Zaczęłam też brać środki na przeczyszczenie.
co to sie z tym spoleczenstwem robi... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 05:31 Temat postu: |
|
|
|
|