Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

W stanach majÄ… teĹĽ silikon 1000, alloderm i inne wypelnia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 06:32    Temat postu: W stanach majÄ… teĹĽ silikon 1000, alloderm i inne wypelnia Odpowiedz z cytatem

Do Ameby: seks ogłoszenia Pozdro dla wszystkich duzych stĂłpek
Często jestem na niewidocznym
Moja koleżanka ma przodozgięcie i długo nie mogła zajść w ciążę, brała różne hormony i leki, dopiero jeden starszy pan ginekolog poradził jej ,żeby po stosunku leżała z nogami uniesionymi do góry pomogło-ma 6 letniego synka
Wiec darujcie sobie komentarze na ten temat bo to Co Wy myslicie to mi zwisa i powiewa.
Pająk był naprawdę wielki hehehe potem ja kobieta musiałam pozbyć się tego potwora hehe.
byłam totalnie sparaliżowana .
Witam ja robię paznokcie akrylowe na tipsie i są super moje klientki są bardzo zadowolone i nie biorę drogo to nie znaczy że jak ktoś bierze tanio to nie są ładne właśnie przeciwnie

co za debilny topik! seks ogłoszenia hayir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko czemu ona sama nie powie, że popełniła błąd, a wymyśla jakieś żałosne teorie na ten temat? dzisaj bylem w szpitalu na kontroli, lekarz jest zadowolony, jest pszyrost kostny. Hej!!! spełnienia marzeń, wielu powodów do uśmiechu i duuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka! Robisz normalne nalesniki pieczarki podsmazyc na upieczony nalesnik troch pieczarek zolty ser i plaster albo dwa szynki skladasz w trojkat i do piekarnika albo my podsmazamy na patelni z obu stron. anonse erotyczne
http://starflower.pl/ 3 latach, nic nie pomagalo, zupelnie nic,do psychologa to juz mi sie chodzic nie chcialo bo od niego wychodzilam w jeszcze wiekszym dolku:| az wreszcie dostalam leki(bralam bioxetin), po 2 miesiacach przeszlo jak reka odjal i nie wymiotuje juz ponad rok ... Akryl jest baaardzo grupy i to może przeszkadzać. Jak bys chciała na sama zrobić to nie ma problemu,możesz zrobić i gotowe pokazać lakarzowi właśnie... Szczegolnie ta sportsmenka, a ta bezzebna 38-latka to juz w ogole tragedia.
JAK WYGLADA NARKOZA?
czemu tak narzekarz, mysl pozytywnie, wtedy udreki okaza sie szczesciem.
Osobiście polecam Akryl.
Nie wiem czy mozna ssanie oleju stosowac w glodowce
PomĂłzcie, proszÄ™.
mam 34 lata
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 06:32    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: