|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 12:06 Temat postu: Data trzymam za Ciebie kciuki. |
|
|
Jak dla mnie, Twój wyczyn to absolutne mistrzostwo Åšwiata!!! seks ogłoszenia wazne by mniej wiecej regularnie robic codzinnie te cwiczenia.
Dodam ze to dopiero pierwszy cykl moich starań...
2.
i w takim wypadku trzeba powiedziec STOP bo wiem ze to moze zniszczyc jego i moje zycie ( no i wiem takze ze i jego i moi rodzice i rodzina bardzo cierpieli gdyby sie dowiedzieli o jakims zwiazku miedzy nami).Ja nie chce mu niszczyc zycia ( ani sobie).Chce bardzo zeby był szczęsliwy...
Badania robilam kilka miesiecy temu,i niby wszystko ok.
witam.Kupilam sobie 5 zabiegów fotoodmladzania.Po jakimś czasie i nie na stronie gabinetu kosmetycznego wyczytalam ,że nie można poddać sie temu zabiegowi mając problemy z tarczycą.I teraz mam problem,bo zaplacilam już sporą sumke (twarz,szyja dekold x5) i niestety leczę sie na niedoczynność tarczycy,mam też guzki na niej.Hormony mam już ok ,bo robilam wyniki.Nie wiem co teraz robić ,bo na innych stronach tarczyca nie jest wymieniana jako przeciwskazanie do zabiegu.Nie wiem ,czy ryzykować....
ja mam 28 lat i wlasnie sie obudzilam ze zmarnowalam 3 ostatnie lata z chamem i porstakiem .nie mam czasu na klikanie godzinami na gg . adwokat kraków ja juz po porannych 50 minutach o 18.00 kolejna jechanka
Najpierw byÅ‚ problem,bo obdzieraÅ‚y,bo za sztywne i nie wynoszone byly,a teraz,gdy już leżą ok to zaczęły farbować na piÄ™cie. prosze mi wytÅ‚umaczyć jak wyglÄ…da tecza. serialowe rodzenstwo na wspolnej...monika i grzesiu Gruba.. Mam pytanie do elvie gdzie zrobiÅ‚a to tak tanio?A może jest ktoÅ› z Bydgoszczy lub Torunia gdzie mogÅ‚abym iść do salonu i wrócić z czarnego koloru do ciemnego brÄ…zu?Jest tylko jeden minus bÄ™dzie widać siwki hihihi i tak bÄ™dzie trzeba je czymÅ› farbowac.Czekam na odpowiedź. adwokat kraków
mozemy sobie podac rece... Kiedy byłam we Włoszech na wakacjach, poznałam przypadkiem na plazy tureckieg Oficera Marynarki wojennej.... Mąż twierdzi że to lubi ale kiedy zaproponowałam żeby razem obejżeć taki film odmówił. Kanapka z serem nie wiem po co piszesz te wywody o tradziku, jaki masz cel? Powiem ci że jestem teraz bardzo zadowolona, a drzwi są naprawdę bezpieczne i solidne. Bata i Ecco ma sporą rozmiarówkę W końcu mam fryzjera na stałe.
Dzisiaj ma chyba 3 latka, nie mówi, nie chodzi, nie siada, ma padaczkę i atopowe zapalenie skóry, które też jest powiklaniem po szczepieniu.
A u was, zastój?!
Stosuje wode z oliwa, rumianek, siemienie lniane czasami wode z mydlem jak mam zaparcia.Kiedy plyn ostygnie do temp.
Nam też po domu biegają kątniki, w ogrodzie mieszka tygrzyk i jakies inne krzyżaki, dzieci to sie nawet martwią czy one mają co jeść, bo te muchy takie małe.
piję duzzzzzzzooooooooooo płynow bo od 1 do 2,5l płynow w polowie jest to zwykła woda i kawa zbożowa , nic nie cukruje a waga jak stała tak stoi , nawet sie nie pocę w słońcu musze biegać w bluzach bym się spociła
Tak, że nie wiem - każda ciąża jest inna.
Dore było to że przekonałam sympatycznego nawet ordynatora do położenia mi synka na brzuchu i mozliwosci nakarmienia tuż po urodzeniu . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 12:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|