|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 13:27 Temat postu: 90fc896feda49d301f15125d42fb4400 http://del.icio.us/Offerman |
|
|
a ja po 8 dniach waidera zrezygnowalam bo to dlamnie zbyt meczace i nudne sa te cwiczenia tak ze nie wytrzymywalam:/ przerzucialam sie na abs chociaz mam plaski brzuch i chcialam miec tylko widoczne miesnie. portal społecznościowy noi mój 3 dzieÅ„ skoÅ„czyÅ‚ sie na zjedzeniu 1300kcal noi wielki ból gÅ‚owy pół dnia , zrezygnowaÅ‚am z tabletki ;-( ...
PO PIERWSZE NIE NICOLA TYLKO NIKOLA.
Cudem udało się mi wyleczyć, ale to że zaczęłam stawiać pierwsze kroki przyczyniło się do tego, że się poparzyłam.
Zastanawiam się jak się za to zabrać.
przepraszam ale pisałam w tak duzym pospiechu ze nie przeczytałam jesli jestes bardzo zdecydowana to sproboj co prawda wprowadzenie powinno byc tydzien lub 2 wczesniej bo wtedy jest łatwiej i są mniejsze skutki głodówki tzn bole głowy i te inne
Również jestem posiadaczką kręciołków.
kazdego kto mnie pyta o fryzjera w krkaowie wysyłam do akademi Urody Tomasza Pietrzyka.
anestezjolog powiedział, że mam patrzeć na lampę i za chwilkę zakołuje mi się w głowie.
Podobno to duże osiedle ale nie mam pojęcia o który salon chodzi bo jest tam ich duzo.
jestem bardzo dobra... seks oferty Zaznaczam domowe bo kiedyś zabrałam się za bisakodyl i przypłaciłam to nadwrażliwością żółądka...ale co się nie robi aby BMI było poniżej 30
W końcu zaoszczędziłam na niezwracaniu. A co do Atkinsa to akurat to wydarzylo sie naprawde w US I wywolalo spore zamieszanie ekonomiczne bo przemysl produkujacy fast food,zbozowy i cukierniczy zaczal miec tak znaczne spadki sprzedazy ze ceny akcji tych przedsiebiorstw spadly. Włączam głośno muzykę, słuchawki na uszy (jest mi wtedy łatwiej się skupić na ćwiczeniach) i ćwiczę. Corfamed jest prywatny Myslalam, ze to panstowa placowka czy ktoś orientuje się gdzie teraz pracuje p. seks oferty
Ja też Dolny Śląsk - południe (góry i narty). Post nie jest mi obcy bo juz mam za soba 14 dniowa glodowke. Mona007 - opij się mineralką ( ewentualnie z winkiem ) to mniej sie zmieści do żołądka Nie są mi potrzebne. 14.Edwin McCain - I'll Be Moze jakis komentarz do tego \argumentu\ ? Ogromnie polecam ten sprzet - jednak dla silnie zmotwowanych i rzeczywiscie chcacych cwiczyc - w innym przypadku nie wiem czy efekty beda az tak spektakularne ale to zawsze uch jakis
Chciałabym sprzedawać używaną odzież dziecięcą, wózki, ale także i zabawki, ale nie wiem gdzie pozyskiwać te rzeczy?
Testy owulacyjne troszke mnie zawiodły, robię codziennie jeden i zawsze są dwie kreski (kontrolna wyraźna, testowa delikatna), w piątek druga kreska była tylko ciut jaśniejsza od kontrolnej.
Moze dodam jeszcze ze mieszkam od 8 lat w Rzymie,a do Polski latam przynajmniej raz w m-cu ze wzgledu na to ze tam wlasnie studiuje Tu wyszlam za maz,dzieki Bogu za polaka i jestem szczesliwa mloda mezatka...Nienawidze tego kraju i dalabym wiele aby wrocic na stale do Polski..Pewnie spytacie dlaczego??A wiec pierwsze moje lata w tym kraju zaliczam do pieknych,wszystko mi sie podobalo,bylam pelna zapalu i checi do pracy,teraz doslownie marze o wyjezdzie..Wlosi sa beznadziejnymi ,ograniczonymi brudasami.Mowie tak przez moja esperienze..kilka lat pracy:najpierw w barach potem jako kasjerka w supermercatach...To dziwni ludzie..Nie wszyscy sa zli ale wiekszosc 'MAKARONOW' to napalency...Ja nie mam typowej urody slowianskiej wiec nie widac ze jestem Polka ale mimo tego swoje przezylam..Dziewczyna powyzej 1,70 to dla nich taka atrakcja ze obled,jesli nieszczesniczka ma jeszcze blond wlosy to juz nie przejdzie spokojnie przez ulice Zarabia sie tu coraz mniej a zycie jest z roku na rok drozsze...naprawde nie ma sie czym zachwycac..Ja charuje od rana do wieczora,czesto w swieta i niedziele i gdyby nie moj maz ktory otworzyl wlasny interes to napewno bysmy zjechali...Dodam jeszcze ze mieszkam w Ostii...Pozdrawiam..
rosati na siłowni?
Otóż w poniedziałek z bólem po prawej stronie od pępka pojechałam do szpitala, zrobiono mi podst.
Przeciez ona juz nie ejst osoba publiczna
Czy to naprawdę pomoże?
Witam Was wszystkie !
Zamierzasz pójść na studia w tym roku czy następnym i na jaką uczelnie(napisałaś ,że dopiero uczysz się języka,więc się zastanawiam) Słyszałam,że polskie uczelnie też są we Włoszech..Jakie Cię interesują?
prosto: |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 13:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|