Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

tacy znawcy jesteście??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 16:08    Temat postu: tacy znawcy jesteĹ›cie?? Odpowiedz z cytatem

i jezeli spadnie ilosc pierowtniakĂłw moge zaczÄ…c starnia o dzidzie - tak bardzo tego pragne . adwokat kraków pierwszy raz przechodziĹ‚am przez to 2 lata temu.
wystarczy wpisac KADUS i juz sie wam pokaza!
501 jest super zawsze mi sie podobała i pewnie bedzie podobać mój drogi takie nosi i ma najapetycznejszą pupkę na świecie
ja powiedziałam, na początku,ze nie wyobrazam sobie ejgo w roli mojego faceta własnie ze wzgledu na to, ze mieszka daleko a ja nie mam zamairu nigdzie wyjeżdzac na całe zycie, po drugie marynarz- nowa dziewczyna w innym porcie..
Procz 6w dolaczyllam jescz ezwykle i skosne brzyszki.
I jak długo razem jestescie
A tu znowu otreby tyle wegli maja.
Atkins pisze aby dostarczac okolo pol lyzeczki soli dziennie, najlepiej pijÄ…c bulion z kostki dwa razy dziennie i oslabienie powinno przejsc
dzieciom w Kambodzy wyslijcie kase jak jej macie za duzooo, a nie jakies poprawianie natury wam we lbach, zastanowcie sie!!!
Koniec z tym!!!!
SamobĂłjstwo Nie grzech Grzech ZĹ‚e Grzech Grzech Szkodliwe Akceptowane

Otoz jestem masazysta jednak moja praca jest nietypowa, poniewaz zajmuje sie leczeniem kregoslupa za pomoca masazu. adwokat kraków Co do samej kliniki to znam jÄ… od 2005 jak pracowlai tam lekarze o ktĂłrych piszesz a takĹĽe K.

http://www.ecks.pl/ Mam pytanie do Ciebie bo madra z Ciebie laska, powiedz czy Ty robisz jakieś pasty do chleba sama, czy kupujesz? http://imdb.com/gallery/granitz/4705/JessicaA lb_Grani_8543862_400.jpg.html?path=pgallery&path_key=Alba ,%20Jessica&seq=44 torbiele sa fe...saama mam wielkosci mandarynki 57x37 narazie dostałam Metronidazol i za dwa tygodnie ide do lekarza.... Na koniec chce pocieszyc wszystkie zdesperowane kobitki MOZNA BYC BLONDYNKA PO FARBOWANIU WLOSOW NA CZARNO A TYM BARDZIEJ BRAZOWO NAWET PRZEZ DLUGI CZAS. ogloszenia towarzyskie
,przykro mi ale koło zamachowe nie jest opisane a ja nie chcę rozkręcać tego,po otwarciu pokrywy zrobiłem pomiar tego koła,jest to koło stalowe o średnicy 24cm,szerokości 4.5cm do kturego dochodzi linka oraz przewód elektryczny,mogę wysłać zdjęcia.Pozdrawiam. Tak więc wielka ilość zajęć i praktyk mam nadzieję odsiewa nieodpowiedni element .. DO SWIETLANY: kamuś ,dzięki ,że wierzysz i pocieszasz mnie iż będę mogła spacerować z psami i odpoczywać na przystani po operacji...dziś znajomy z przystani powiedział mi ,że do lepszej rehabilitacji będe na pewno dochodziła nad wodą na przystani niż w domu ,oczywiście jak już nabiorę pewności i więcej sił ...jak myslicie dziewczyny ile będe potrzebowała statystycznie na ogarnięcie się aby móc prowadzić auto i jechać na przystań i wogóle ... A do normalnego biegania kup sobie Shock Absorber – tu wystarczy rozmiar ok. Inni mowia byrobic swiece. C\zy jest ktoś jak ja, kto skończył uniwersytet a mimo to chce się zająć rzemiosłem?
Będę próbowała ich (lekarzy) przekonać.
Zastanow sie po prostu czy sobie nie szkodzisz, bo kiedys takie pogrywanie z wlasnym zdrowiem zle sie odbije, i to nie na forum tylko na tobie.
Nie chce byc monotematyczna ale to nie jest ani w interesie lekarzy ani przemyslu farmaceutycznego zeby ludzie leczyli proste przypadlosci domowymi sposobami.
masz racje trzeba sie leczyc poki mozna i jest mozliwosc bo na starosc moze byc za pozno.
Otóż (tylko nie śmiejcie się!), jako dawna fanatyczka tzw.
są z sobą złączone
gozdziki pomagaja.
zrĂłb sobie kÄ…piel
A jak będziesz bardziej obciążać nogę to szybciej kość Ci się zrośnie...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 16:08    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: