Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pozdrawiam..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 17:13    Temat postu: pozdrawiam.. Odpowiedz z cytatem

mi się wydaje że te wizyty są nawet co tydzień (doktor przyjmuje w piątki) ale może i częściej. anonse erotyczne ja zaczynam studia od pazdziernika w Bolonii. Ale, co najciekawsze - na brzuchu w sumie nic mi nie przybyło, trochę na tyłku, za to biust powiększył mi się jeszcze bardziej niż przed tą dietą.
moj zas trener odradzil mi cwiczenia kardio, bo one sa malo efektywne i dotego spalaja tluszcz nie z \'brzuszka\', czy ud ale biora \'paliwo\' z miesni, bo nie maja czasu by pobrac energie z zalegajacego tluszczu.
Zjadłam już prawie dwa opakowania Luteiny ( brałam ją aby wywołać miesiączkę ) i ....
Walczę z tą chorobą baaaaaaardzo długo i bez większych sukcesów.
Orange :
Rozmowa z anestezjologiem.
mozecie podac namiary na p.
Zostawiam maila .

co jest dla Ciebie ważniejsze? ogloszenia towarzyskie Leń ze mnie śmierdzący .

faktycznie niezbyt duzo trzeba bylo z nimi robic - ciekawe jak bedzie w nastepnych odcinkach. 1500 kcal dziennie w kilku posilkach to niezalenie jaki bedzie uklad weglowodanow/tluszczu jesli bedzie ujemny bilans energetyczny schudniemy. Odradzacie? Nie wiem jak oni to zrobili ale pomimo krĂłtszych włosĂłw po poprawce wyszło zaj**iście. A na pewno wiele z tu piszących potrzebuje lepszych, bo 70D czy 75D to jest malutki biust. seks ogłoszenia
jak bede ją wciskała środkowym palcem to tak do połowy jego ja wsadzić? dzis niemcy, mam nadzieje, ze wygraja !!!!!! mi sie marza czarne, skorzane spodnie.. uujj jaka tu cisza :/ pozdrawiam wszystkich odchudzaczy! dac wam cos? DD kolczyka oczywiście zmieniłam ;d na mniejszego ..
i zawiadomił mnie , że jesli dalej bedzie bolało to sprawy laryngologiczne i to nie jego dziedzina wiec pojechałam do laryngologa ten zrobil prześwietlenie i powiedział, ze zatoki ok tylko korzeń tej 6 jest w zatoce i dopoki go nie zamknę będzie bolało....
ja mieszkam trochę daleko od wrocławia, bo w okolicach legnicy, ale moze znajdzie sie ktoś własnie z tych okolic, z ochotą mogłabym pogadać czy spotkać się na żywo.
hej grapka
A ja mam pytanie jak najelpeij robic najpierw plywac w basenie a potem do sauny czy na odwrot??
buahahahahaha
Mi została jeszcze jedna ósemka, tym razem na górze ale mam jeszcze trochę czasu - dopiero się przebiła...
ALE TE WSZYSTKIE PROBLEMY TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:13    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: