|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:13 Temat postu: pozdrawiam.. |
|
|
mi siÄ wydaje Ĺźe te wizyty sÄ
nawet co tydzieĹ (doktor przyjmuje w piÄ
tki) ale moĹźe i czÄĹciej. anonse erotyczne ja zaczynam studia od pazdziernika w Bolonii. Ale, co najciekawsze - na brzuchu w sumie nic mi nie przybyĹo, trochÄ na tyĹku, za to biust powiÄkszyĹ mi siÄ jeszcze bardziej niĹź przed tÄ
dietÄ
.
moj zas trener odradzil mi cwiczenia kardio, bo one sa malo efektywne i dotego spalaja tluszcz nie z \'brzuszka\', czy ud ale biora \'paliwo\' z miesni, bo nie maja czasu by pobrac energie z zalegajacego tluszczu.
ZjadĹam juĹź prawie dwa opakowania Luteiny ( braĹam jÄ
aby wywoĹaÄ miesiÄ
czkÄ ) i ....
WalczÄ z tÄ
chorobÄ
baaaaaaardzo dĹugo i bez wiÄkszych sukcesĂłw.
Orange :
Rozmowa z anestezjologiem.
mozecie podac namiary na p.
Zostawiam maila .
co jest dla Ciebie waĹźniejsze? ogloszenia towarzyskie LeĹ ze mnie ĹmierdzÄ
cy .
faktycznie niezbyt duzo trzeba bylo z nimi robic - ciekawe jak bedzie w nastepnych odcinkach. 1500 kcal dziennie w kilku posilkach to niezalenie jaki bedzie uklad weglowodanow/tluszczu jesli bedzie ujemny bilans energetyczny schudniemy. Odradzacie? Nie wiem jak oni to zrobili ale pomimo krĂłtszych wĹosĂłw po poprawce wyszĹo zaj**iĹcie. A na pewno wiele z tu piszÄ
cych potrzebuje lepszych, bo 70D czy 75D to jest malutki biust. seks ogłoszenia
jak bede jÄ
wciskaĹa Ĺrodkowym palcem to tak do poĹowy jego ja wsadziÄ? dzis niemcy, mam nadzieje, ze wygraja !!!!!! mi sie marza czarne, skorzane spodnie.. uujj jaka tu cisza :/ pozdrawiam wszystkich odchudzaczy! dac wam cos? DD kolczyka oczywiĹcie zmieniĹam ;d na mniejszego ..
i zawiadomiĹ mnie , Ĺźe jesli dalej bedzie bolaĹo to sprawy laryngologiczne i to nie jego dziedzina wiec pojechaĹam do laryngologa ten zrobil przeĹwietlenie i powiedziaĹ, ze zatoki ok tylko korzeĹ tej 6 jest w zatoce i dopoki go nie zamknÄ bÄdzie bolaĹo....
ja mieszkam trochÄ daleko od wrocĹawia, bo w okolicach legnicy, ale moze znajdzie sie ktoĹ wĹasnie z tych okolic, z ochotÄ
mogĹabym pogadaÄ czy spotkaÄ siÄ na Ĺźywo.
hej grapka
A ja mam pytanie jak najelpeij robic najpierw plywac w basenie a potem do sauny czy na odwrot??
buahahahahaha
Mi zostaĹa jeszcze jedna Ăłsemka, tym razem na gĂłrze ale mam jeszcze trochÄ czasu - dopiero siÄ przebiĹa...
ALE TE WSZYSTKIE PROBLEMY TO JUĹť PRZESZĹOĹÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:13 Temat postu: |
|
|
|
|