|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 21:01 Temat postu: SĹ‚yszaĹ‚am ĹĽe trudno z tym wrucic do normy? |
|
|
dzieki za odpowiedĹş. anonse erotyczne MOZE BUTELKE COLI-----nieeeeee ........finka
olioliwia ja miałam glukozę wczoraj, oczywiście z cytrynką
Zyczenia udanego sylwestra i szczesliwego nowego 2008 roku wszystkim kolezankom z topiku!!!!!!!buziaki dla julii,febe,groszka....
Szkoda tylko tylko że to ten serial bo wolałabym np.
Na pewno teraz jest tylko na giszowcu.
i jak to mówią do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej..... Ja też tylko rozmawiałam, a później .....
pozdrawiam
Haha
Za zwyczaj loczki sÄ… suche i potrzebujÄ… nawilĹĽenia.
A na dodatek w regionie Emilia Romagna jest duzo wilgoci, wiez z ludzi sie az leje.. sex anonse Była dobra w swoim fachu.
Jesli jestes zdolna i odwazna bedziesz miala przebicie wlasnie dla tego ze jestes obcokrajowcem. Pytanie może naiwne, ale skąd mam wiedziec? Dokken nie mogę się powstrzymać żeby nie zaglądać na fora takie jak ten bo starania w toku... bardzo mnie się podoba (i nie tylko mnie!! seks oferty
Porodu nawet po prostu chcę żeby malutka była cała i zdrowa z nami! eh..to białe moze byc z 2 powodow...moze byc od wody utlenionej czassem od niej robia sie grudki i wyplywa biala wydzelina albo poprostu on sie goi i wyplywaja plyny i to jest normlana rzecz... i nic.. Byłam tam obciąć grzywkę i musze powiedzieć, że pierwszy raz nie musiałam poprawiać po fryzjerze! Oliwka, niestety nie jestem z Krakowa;( Więcej info na maile Byłam kilka razy na tego typu wyjazdach.
kurde z tych emocji zamist P wskoczyło B - chyba nikomu to nie szkodzi
Może warto zapytać w sadzie na jakim etapie jest sprawa.
P.S.
no właśnie dziewczyny, słuchajcie, kolczyka mam pół rpku, jeszcz wiadomo nie jest okładnie wygojony
Jeśli moge nie polecać jakiegoś fryzjera to nie byłam zadowolona z usług fryzjerki w Silesi.
która oferuje metode argentńska warta zainteresowania sam sie dowiesz więcej na tej stronie
po prostu mam zajęcia z dziećmi i tak jak u mnie w klasie były same swojskie imiona , tak teraz czytam listę , a tu oliwia , wiktoria - po kilka razy , jessica , nikola, kewin , aleks - to jakby młodym ludziom wbijhac do głowy , że polskości trzeba się wstydzić;
no gegu chyba masz racje, kukuryku dostała podwyżkę to teraz musi tyrac...
a tak wogole to zimno sie zrobilo i czuc jesien ;-( |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 21:01 Temat postu: |
|
|
|
|