|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 23:20 Temat postu: wtedy jeszcze duzo sie pocilam i chcialam jak najszybciej po |
|
|
no i ćwiczyć (to może już tak fajnie nie brzmieć dla kogoÅ› - ale tutaj wystarczy ok. portal społecznościowy Od 5 m-cy nie jadam ziemniaków, pieczywa, makaronow, masÅ‚a, niczego smazonego, nie pijam napoi gazowanych nie jadam jedzenia typu fast food.
Chyba to te .
Jednak myślę, że zdecydowanie ważniejsze jest wychodzenie.
mam problem bo ok 2 miesiace temu przekulam se kolczyka w pepku u kosmetyczki oczywiscie.
wiec czekam
Cześć
Ja robie tak:
mam pytanie
do kercik, hej żadna z nas nie napisała że Thomas jest beznadziejny-bo tak zrozumiałam Twoją wypowiedź?angel pisze o BMI!!!!
z drugiej strony duzo optymizmu zyciowego i chęci do ćwiczeń np.
ja cwicze od roku na orbitreku....
ani antykoncepcyjne ani genetyka nie spowodowała moich guzów-taki organizm.Każdy jest inny seks oferty Fajne jest to Wasze forum,znalazłam wiele odpowiedzi i podpowiedzi,bo szczerze mówiąc mam lekkie obawy co do tej diety,gdyby nie atak pytajnika konkrety anakondy..niewiem czy w ogóle nabrałabym odwagi na tę dietę.
No to ja sie tez zaczynam ale od jutra bo dzis juz zjadlam drozdzówke. Ale czas tak szybciutko leci, ze zanim sie nie obejrze, a beda chrzciny i pojedziemy do Polski. http://allegro.pl/christopeit-walker-deluxe-o rbitrek-chodziaz-i3106704241.html ciekawe to ..sprobuje z wami sprawdzilam swoje tabsy i tez wyglad zgadza sie z tymi, co w necie sa na zdjeciach..eh ciekawe czy waga drgnie... seks oferty
-Anie Przybylska Ja tez cwicze 3 razy w tygodniu i na silowni i na aerobiku, ale te cwiczenia to koszmar. A zauważcie, że niektóre babki tam wcale nie są brzydkie i nie wiem, oc chcą w sobie zmienić ;/ A co dopiero te babki w Olivii :/ Tragedia. KURCZAK JEST OKEY. Chyba też sie na niego skuszę, znalazłam w internecie przedstawiciela firmy OLPRAN i u nich kosztuje 530 zł. Można założyć coś różowego i wyglądać w tym jak niedorozwiniątko , a można elegancko i wesoło zarazem
aspirance czemu nieroumiesz mojego myślenia?ja też go nierozumiem,mam zryty łeb jestem chora i nawet super lekka przekąska potrafi doprowadzić mnie do furi,zresztą co tu dużo mówić można ogólnie powiedzieć ze my myślimy inaczej skoro potrafimy się nażreć by wyrzygać,a to niezdrowe,wstrętne...itp....
Higiena?
jak juz wejdzie wszystko, wyciagasz kanke i kladziesz sie na plecach i trzymasz plyn w sobie przez ok.
Trzymam kciuki!!!
Na takim porzadnym, w silowni, ma sie wrazenie, ze sie biegnie, niemal płynie, a tu caly czas w takim przykurvczu.
Tzn jakoś ukryć chociaż..wiem że nie pozbędę się tego całkowicie ;/ Zaczynam już odchodzić od zmysłów.
nie mam pojęcia, z tego co słyszałam ona siedzi z dzieckiem za granicą!!!!
Niestety ten strach jest silniejszy odemnie.
a ja sie boje zrobić test boję się widoku jednej krechy a juz jestem 3 dni po terminie
płat lewy -z cieśnią rak brodawkowy typu pęcherzykowego 1,5 cm |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Mar 21, 2014 23:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|