|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 01:28 Temat postu: no wlasnie pierwszy raz zupelnie sama polece zagranice , i s |
|
|
Chyba ogloszenia towarzyskie no to odrazu...bez dłuższego namyślania się ubrałam się i poszłammm... Co innego jest miec faceta cudzoziemca Brytyjczyka, Niemca, ewangeliste, ateiste czy Murzyna z New York, a co innego faceta z muzulmanskiego kraju, gdzie kobieta jest zawsze czym gorszym od mezczyzny w swiadomosci narodow.
Chciałam Ci tylko pokazac ze medycyna to nie matematyka.
Kupiłam w Deichmanie ale nie bardzo potrafie w nich chodzić a szkoda żeby lezały kosztowały 89,90 zł ale sprzedam za 60 zł .
pozdrawiam.
po jakim czasie noszenia aparatu można się już poruszać jeśli jest on na kości udowej?
Szacuje, że mam ok 1,76, ale po ubraniach widzę, że przybyło mi od tego czasu, jeszcze z 1, 2 cm.
To nie przypadek, ze seksbiznes w Europie opanowaly gangi muzulmanskie.
Zabieg byl pod znieczuleniem nic nie czulem, trwal max 10min.
mam jeszcze troche metypredu i czasami jak mi rece za mocno dokuczaja to zazywam sobiejedna tabletke 4mg i jest poprawa.
moje jeszcze nie umieją za wiele gadać ale bywa że przychodzą obie i tak śmiesznie kładą mi rączki na kolanie albo ramieniu pochylają sie i coś zawzięcie tłumaczą po swojemu , patrząc przy tym prosto w oczy
http://dzienniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/1614 8.dhtml
mam problem zrobiłam włosy rozjaśniaczem iwyszły mi siwe pasemka prawi eże białe.a wiecie dlaczego bo rozjaśniacz rozjasnia włłos traci bigmenty i nie da sie wrucić do naturalnego koloru.chyba że włosy odrosna lub je za farbujemy.a farbowanie niszczy włosy i staja się słabsze sex anonse Respektowanie zasad racjonalnego żywienia, wymaga ogromnego samozaparcia i silnej woli., ale sukces jest jednak możliwy.
ja mam problem mam. ona, na brodzie chyba ciezko usunac, bo skóra jest tam napiÄ™ta. czy jesli ugotuje zupe z samej kapusty,cebuli,koncentratu i kostek rosolowych to tez na niej schudne???czy musze gogotwac z selerem i papryka??? To jest gÅ‚upota powiÄ™kszać sobie usta. WITAM!! seks ogłoszenia
Tzn jakoś ukryć chociaż..wiem że nie pozbędę się tego całkowicie ;/ Zaczynam już odchodzić od zmysłów. czesc dziewczyny mam 35 lat i dziecko maz wyprowadzil sie z dnia na dzien wlasciwie to uciekl .ZALATWIAM SPRAWE Z MIESZKANIEM A POTEM ROZWOD. Nie myslalas o innych? pewnie ze te bole sa normalne w srodku przeciez wszystko sie zmienia macica rosnie dzidia rosniewiec nic dziwnego tobie zycze najlepszego Jejku jestem pełna podziwu,od bardzo dawna staram się jeść zdrowo ale niestety nękają mnie kompulsy i często pakuję w siebie jedzenie które bardzo źle wpływa na moją cerę,po takiej sesji ze słodyczami ,kanapkami i to z jasnego chleba,itp mam całą twarz w pryszczach,później robię 2 tygodnie zdrowej diety i cera wraca do normy,głodówka jest jak najbardziej wskazana dla mnie,organizm mam tak zasyfiony że aż strach,cellulit,pryszcze,świadczą przecież o zanieczyszczeniu,jestem szczupłą nawet bardzo osóbką a nękają mnie takie dolegliwości i jestem przekonana że przez wieloletnią złą dietę,odkąd patrzę na to co jem mój stan się polepszył,ale jak już wspomniałam czasami mam napad i wcinam co popadnie a to odrazu odbija się na mnie,teraz wypowiedziałam wojnę kompulsom i złym nawykom żywieniowym,myślę że dobrym wstępem na nowej drodze żywieniowej będzie głodówka,tylko nie wiem czy wyrobię się przed świętami,dzisiaj już zacznę przygotowania,do środy będę jeść warzywa owoce i maślankę a od czwartku do niedzieli same warzywa po czym w poniedziałek przejdę na wodę którą będę pić przez 3 dni by w czwartek przejść na bulion warzywny a w wigilię zjeść gotowaną rybę a może jednak teraz odciążyć organizm i jeść 700 kcal do wigili (warzywa,owoce,maślanka) a głodówkę zrobić po świętach ? jakbyscie cos jeszce wiedzieli to napiszcie w srode mam wizyte (co i jak i gdzie i za ile) chciałam sie rozeznac w temacie
Weście przestańcie...
Trzeba jÄ… zostawiÄ
Jest to wybitny specjalista w tej dziedzinie.
a juz sie przygotowalam na wiecej ale sie milo zdziwilam.
Po prostu na to co napisałeś brak mi słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam raz jeszcze !
Witajcie, nareszcie jest forum dla lidy.
Witam,
NaprawdÄ™ baaaaardzo polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 01:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|