|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:49 Temat postu: PiĹ‚am je przez dwa tygodnie- tylko tyle wytrzymaĹ‚am . |
|
|
mam 18 lat...no zobaczymy...a czy jestescie pewne,ze w aptece jest taki przyrzad??? seks oferty Od poniedzialku robie ponownie 5 dniowa glodowke.Takie dla mnie sa lepsze nisz 10 dni.
nie powinna rozlewać się sama na paznokciu, ani nie powinna być zbyt twarda.
MoĹĽe jestem w ciÄ…ĹĽy ....
ok , ok
japa krecie
ale naprawde ciagle nie jestem pewna :/
kurczę moje włosy rosną i rosną i czekają...
Prosze ppradzcie,poleccie seks ofertyv --->zywa, gdzie zniknęłaś?
No to, do zaś......!! Seria/ zestaw/ jest chyba 3 lub 4 elementowa (zabieg miałam robiony u fryzjerki jakiś czas temu i dokładnie nie pamiętam) i byłam pod ogromnym wrażeniem. W Piemoncie bardzo dobrym rozwiazaniem jest znalezienie pracy w samym Turynie lub na jego przedmiesciach i wynajecie (lub zakup) mieszkania gdzies poza miastem. Ja wyjezdzam tez w przyszlym tygodniu, raczej w sobote raniutko. Najważniejsze jest to żeby nie jeść 3 godz przed snem więc jak ktoś idzie spać o 0.00 to śmiało może zjeść kolacje o 20.00 tylko nie ciężko strawne. [url=http://seks-oferty.wspomnieniapiotra.pl]seks oferty
Wkleiłam kopię i oczywisty dubel. czuję sie swietnie. Czy chodzi Ci o coś takiego??? Jakie i gdzie kupić??? żadnego głodu, żadnego ssania w żołądku. słuchAJCIE no może ktoś z was też dlugo czekał?ile maksymalnie czeka się na sprzet z allegro?moze niepotrzebnie sie denerwuje??? Teraz zaproponuje cos, co moze Ci sie wydawac odpychajace.
Ja zawsze myslalm,ze wlasnie wiecej wody pic to sie nie czuje glodu,glowa nie boli.
A ja myślałam, ze bociek jej na głowie gniazdo uwił.
czy ktos moglby mi polecic dobrego chirurga lub poradnie w Poznaniu ktora mi to zrobi na ubezpieczenie?
Kiedys mialam problemy z jelitami bardzo dlugi czas i ktoregos dnia dowiedzialam sie na temat bialego pieczywa i zwiazanych z nim tego typu problemow jakie wystepowaly u mnie.Zmienilam na razowe i od tamtej pory jest bez zarzutu.O problemach zapomnialam.
dzieki za to ,że w ogole zareagowałyście, bo w moim otoczeniu są same śpiochy i patrzą na mnie jak na ufo kiedy mówię o moich problemach.
przy test DAF wiem ,ze jest tak ,ze ustny polega na tym ze nagrywasz sie na tasme i musisz umiec reagowac w okreslonych sytuacjach, ale wydaje mi sie ,ze nawet pisemny tam jest latwiejszy.
A wszystko to w ułamkowych częściach sekundy.
Ktory to ju dzien?
Trafić na dobrego fryzjera to mniejsze prawdopodobieństwo niz wygrana w totka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |