|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 03:29 Temat postu: Tak myÅ›lÄ™ |
|
|
Musi! adwokat kraków POlacy? *NIE WYCHODZCIE Z DOMU!!
Oprócz porządków po malowaniu
Przepis na paszteciki jest tu:
i niestety bez tabletek już do kibelka nie pójdzie....
Czyli powinnam mieć zrobione to badanie raz jeszcze???
tybeth@o2.pl
julii nawet ciebie nie ma jak to?
wiesz co...
Ale sprzątać mi się nie chce.
Poczytajcie a dopiero potem komentujcie. sex anonse Chodzimy już na rzęsach.
w ogóle wszystkie z tych dziewczyn są piekne od stóp do głów, nie tylko usta! :* ... Więc kiedy dotarliśmy na Izbę Przyjęć byłam z moją torbą lekko przekrzywiona w lewo(torba, po wstępnym zważeniu i określeniu gabarytów miała coś koło 3 kilo). Natomiast pod wpływem każdego uczucia można zrobić coś dobrego albo coś złego. Zadaj pytanie ekspertowi. anonse erotyczne
U nas niestety też są takie terminy, więc zaczełam chodzic prywatnie, nadal nie znam daty zabiegu, telefon milczy, denerwuje mnie to już, obiecano mi, ze do miesiąca dadzą . Musze cos wykombinowac........... bo są wyczepiste i mi sie podobają, i mam nadzieje że długo wytrzymują, bo dam za nie prawie 200zł. Pytania nie byly jakies straszliwie trudne (wiedza ogolna z zakresu informatyki, georgrafii, polityki, logiki itp) ale oczywiscie mnie przydybali na ustnym, bom studiowala politologie hihihi no i zaczelo sie A mam jeszcze jedno pytanie jak myślicie później na ten rudy kolor mogę normalnie położyć czarne??? Nie mogę sie tam ani złapac tak strasznie bolii .. Poza tym sama korzystam z ich usług od wakacji i nigdy nie wyszłam niezadowolona, w Bytomiu na przykład nie ma takiego salonu a przeszłam wszystkie w zdłuz i w szerz.
Skąd Wy to w ogóle bierzecie??
Mam podobnie a dodałabym jeszcze..............ciekawość poznawania,brak strachu przed ludźmi,radość z chwil i małych rzeczy,łamanie zakorzenionych stereotypów,przestałam sie wstydzić swojego ciała i niema takiego słowa które by mnie obraziło albo przeprosiło A po śmierci Ptaśki przestałam się bać odejścia.Boję sie tylko choroby i cierpienia.
czy niewspółżycie w tej sytuacji może być podstawą do ubiegania sie w sądzie koscielnym o unieważnienie małżeństwa???
Ogladając uczestniczki, jak one opowiadają o swoim zyciu to można sie zdołować.
Pozdrawiam!!
pewnie same paszczury jesteście albo kochacię sie w tym beznadziejnym sepleniącym Maseraku i żal wam d**y ściska że to ona z nim tańczy a nie wy
Ja też przymierzam się do głodówki, raczej w celu schudnięcia i oczyszczenia i jestem ciekawa jakich efektów mogę się spodziewać po 10 dniach pierwszej głodówki z zaleceniami z topiku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 03:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|