Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Tak myślę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sob Mar 22, 2014 03:29    Temat postu: Tak myÅ›lÄ™ Odpowiedz z cytatem

Musi! adwokat kraków POlacy? *NIE WYCHODZCIE Z DOMU!!
Oprócz porządków po malowaniu
Przepis na paszteciki jest tu:
i niestety bez tabletek już do kibelka nie pójdzie....
Czyli powinnam mieć zrobione to badanie raz jeszcze???
tybeth@o2.pl
julii nawet ciebie nie ma jak to?
wiesz co...
Ale sprzątać mi się nie chce.

Poczytajcie a dopiero potem komentujcie. sex anonse Chodzimy już na rzęsach.

w ogóle wszystkie z tych dziewczyn są piekne od stóp do głów, nie tylko usta! :* ... Więc kiedy dotarliśmy na Izbę Przyjęć byłam z moją torbą lekko przekrzywiona w lewo(torba, po wstępnym zważeniu i określeniu gabarytów miała coś koło 3 kilo). Natomiast pod wpływem każdego uczucia można zrobić coś dobrego albo coś złego. Zadaj pytanie ekspertowi. anonse erotyczne
U nas niestety też są takie terminy, więc zaczełam chodzic prywatnie, nadal nie znam daty zabiegu, telefon milczy, denerwuje mnie to już, obiecano mi, ze do miesiąca dadzą . Musze cos wykombinowac........... bo są wyczepiste i mi sie podobają, i mam nadzieje że długo wytrzymują, bo dam za nie prawie 200zł. Pytania nie byly jakies straszliwie trudne (wiedza ogolna z zakresu informatyki, georgrafii, polityki, logiki itp) ale oczywiscie mnie przydybali na ustnym, bom studiowala politologie hihihi no i zaczelo sie A mam jeszcze jedno pytanie jak myślicie później na ten rudy kolor mogę normalnie położyć czarne??? Nie mogę sie tam ani złapac tak strasznie bolii .. Poza tym sama korzystam z ich usług od wakacji i nigdy nie wyszłam niezadowolona, w Bytomiu na przykład nie ma takiego salonu a przeszłam wszystkie w zdłuz i w szerz.
Skąd Wy to w ogóle bierzecie??
Mam podobnie a dodałabym jeszcze..............ciekawość poznawania,brak strachu przed ludźmi,radość z chwil i małych rzeczy,łamanie zakorzenionych stereotypów,przestałam sie wstydzić swojego ciała i niema takiego słowa które by mnie obraziło albo przeprosiło A po śmierci Ptaśki przestałam się bać odejścia.Boję sie tylko choroby i cierpienia.
czy niewspółżycie w tej sytuacji może być podstawą do ubiegania sie w sądzie koscielnym o unieważnienie małżeństwa???
Ogladając uczestniczki, jak one opowiadają o swoim zyciu to można sie zdołować.
Pozdrawiam!!
pewnie same paszczury jesteście albo kochacię sie w tym beznadziejnym sepleniącym Maseraku i żal wam d**y ściska że to ona z nim tańczy a nie wy
Ja też przymierzam się do głodówki, raczej w celu schudnięcia i oczyszczenia i jestem ciekawa jakich efektów mogę się spodziewać po 10 dniach pierwszej głodówki z zaleceniami z topiku.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sob Mar 22, 2014 03:29    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!