|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 03:54 Temat postu: Nie bÄ™dÄ™ podawać jego nazwiska, ale jest to nieprzyjemna |
|
|
halooo, monalisa kiesteĹ› jeszcze na atkinsie..... adwokat kraków Chociaz tyle. Ja rĂłwnieĹĽ Robie tipsy.
pod tym wzgledem.
końska i bardzo bolesna, więc rzadko stosowana.
nie podoba siÄ™
My tu mamy poważną wymianę zdań , i to już nie jest zabawa .
Poznasz tam ludzi i naprawde bedzie dobrze...zaufaj mi!
Ja też parę lat temu to przeżywałam, ale zabrakło mi śmiałości nawet żeby pogadać, a nie miałam nawet takiej okazji jak Ulla , że był u mnie po kolędzie !!!
Operoana, jest jeszcze kilka kwestii, zanim wybierzesz siÄ™ pod skalpel portal społecznościowy Sorry Brzoskwinka_27 , faktycznie masz racjÄ™, ale ta nagonka mediĂłw ĹĽle na mnie wpĹ‚ywa.
Do pierwszego przelomu kwasniczego cwiczylam dosc intensywnie,. DÄ™bowej u Agaty. 50 g.). no tak to juz jest ze czuby sie zdzieraja. Ja chyba jestem na to najlepszym przykladem, troszke cierpliwosci i samozaparcia a na pewno sie uda ! seks ogłoszenia
Dziewczyny- wg mnie Atkins nie jest zły.Myśle,że wiele tu zależy od osoby, która stosuję akurat tą diete ,a nie inną- ale czy można powiedzieć np.że zdrowsza jest kopenhaska, kapuściana czy głodówka?? Druga sprawa to jakosc wykonania. Witam. Poza tym Kinga Rusin jest prywatnie związana z MArcinem Mellerem, kolegą z pracy. Nie nudzi ci się? kiedys powiedziała koleżance że sie tego brzydzi a jej koleżanka to wykorzystała i jak byliśmy na imprezie to podeszła do mnie wypita i mi zaproponowała że zrobi to do końća przez kilka tygodni piła moje jajka jak kuna jakaś. zaczelam uzywac gynalgin-u ale jednoczesnie uzywam srodkow antykoncepcyjnych nuvaring nie przerwalam kuracji.
Tak wyglÄ…dajÄ… moje (juĹĽ) wspomnienia z pobytu w szpitalu.
Nie chce Cie straszyc,tak jak inni juz wyzej pisali sa ludzie i ludzie ,Polacy tez sadysci(niektorzy),ale zastanow sie,bo po slubie bedziesz jego wlasnoscia,nikt Ci juz nie pomoze,a sama nic nie zrobisz,turki maja pamiec dlugo i zemste pamietliwa i dluga,potrafia kogos szukac cale lata,a jak dopadna to zrobia co chca,zabija.
Istotne jest rowniez, co Ty uwazasz za wazne w zyciu, Wlochy to piekny kraj, o dobrym klimacie..Jesli dobrze trafisz to moze bedziesz miala rowniez fantastycznych kolegow w pracy i niezapomniane przyjaznie poza nia ..Dla mnie na przyklad to jest tak wazne jak zarobki, dwie oferty kilka lat temu odrzucilam wlasnie z powodu ludzi i atmosfery, ktora mi sie nie podobala.
nie stosujÄ™ zadnych diet, jem normalnie(tzn.
I kupię zapas spodni przed wyjazdem, żebym potem nie musiała błagać rodziny o nadsyłanie czegoś co zakrywa kostki
Włosy na klacie Chucka Norrisa mają włosy na klacie.
Niestety troche kosztuje ale jezeli beda rezultaty to nigdy nie bede żałować tych pieniedzy...
Ale ten strój świetny
choroby uciekajÄ…ce diagnozom medycznym i nie poddajÄ…ce siÄ™ terapii farmakologicznej.
Pozdrowienia dla Gosi i Kingi ( moich nowych sasiadek) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 03:54 Temat postu: |
|
|
|
|