|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:29 Temat postu: Pozdrawiam |
|
|
moze własnie dlatego nie ma spadku na wadze?! seks oferty Moje pytanie: Malusia piersi nie rosną po tabletkach.
ja od 10 lat nie nosze innych spodni jak dzwony i jesli co jakis czas podkusi mnie aby kupic wezsze to zawsze zaluje i znowu kupuje dzwony.
Tak jak pisalam jestem w Bolonii, studiuje i za jakies pol roku obrona.
Napiszcie prosze bo mam pewne obawy, slyszalam ze ten laser akurat tak bardzo nie boli no i daje efekty, ale szukam opinii innych.
Bydgoszcz tak trzymać!!!!
ale nie chodzi o to zeby sie ubrac calemu na rozowo.
1.
A palce zapewniam was wygladały potwornie a ból nie pozwalał mi chodzić w normalnych butach. ogloszenia towarzyskie czy ty zapieprzałes a ona pieprzyła ?
Eh ja wiem,ze on nie jest wyrocznia i nie powie mi i nie zagwarantuje,ze juz do konca ciazy bedzie wszystko ok. codziennie rano piłam na czczo 2 łyżeczki octu winnego rozpuszczonego w 1/3 szkl. Niestety był to mój drugi lekarz, wcześniej chodziłam do konowała który nie zauważył że z ciążą jest coś nie tak. Co jest w Mysłowicach - skrócili kadry ? Hej, wiem o czym mówisz karola, bo ja też trafiłam do Carlo, trochę z przypadku i byłam u P. sex anonse
Zadania z kart to np. Potem miałam niereguralne miesiączki z 2 - 8 miesięcznymi przerwami. Pa On jednak powiedzial ze nie chce ryzykowac bo zrobilam mu zbyt duzo krzywdyi ze w to nie wiezy. Strasznie mi przykro!! Do innych pań rodziny bez przerwy przyjeżdżały i kobitki tylko się tymi odwiedzinami męczyły. Przychodzi maz i pyta ( tak samo zaskoczony ze znowu corka)jak mala ma na imie a ona do niego nie pamietam jutro dowiesz sie z gazety!!
Dużo czasu spędzałam też na spacerach, pakowałam towarzystwo w wózek i chodziłam, przynajmniej nie uciekali
miejsko-elegancko-alternatywnie oryginalny
Chciał by najlepiej ciąża doszła do 14 tyg.(bo to bezpieczniejsze dla dziecka by było), ale jak zobaczył ile urosła od poprzedniego badania, dał skierowanie na kolejne USG po 2tyg i kontrolnie Ca 125.
Narzekasz na wszystkich a tu nie,a tam nie,a moĹĽe to z tobÄ… jest coĹ› nie tak!
Brzmi strasznie, ale nie bylo to bardzo trudne.
Ja mialam tak samo i nie zalamalam sie a teraz widze ze juz spadaja pomalutku kilogramy
michał Bajor Moja m najwieksza
Nic. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 06:29 Temat postu: |
|
|
|