Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

The Animals - Don't let me be misunderstood

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 09:58    Temat postu: The Animals - Don't let me be misunderstood Odpowiedz z cytatem

Jak widzicie sÄ… pewne reguĹ‚y i mogÄ… być niewielkie różnice .NajwaĹĽniejsze jest to ĹĽeby zanim siÄ™ zacznie- przygotować siÄ™ wstÄ™pnie czyli oczyĹ›cić siÄ™ poprzez jedzenie tylko warzyw i owocĂłw bo jeĹ›li tego nie zrobicie to moĹĽe być bardzo zĹ‚e samopoczucie w czasie gĹ‚odĂłwki. seks ogłoszenia pozdrawiam
Jestem bardzo zabiegana bo synowa w tych dnia ch pracuje
Tez znam taka co tuz przed porodem musiala zajarac i zaraz po.
pozdrawiam
Ktoś tu zachwalał Kublina Berendowicza, byłam i akurat tam wszystko mi sknocili.
wczorajsze nieczystoscil były zupelnie inne niż wcześniej.
Czy ktoś może mi powiedzieć jakieego efektu powinnam się spodziewać po wizytach w tych salonach?
Dyplom mam z ekonomii.
Jeżeli znasz bardzo dobrze inny język możesz stać się popularna wśród zagranicznych kobiet rodzących w polsce.
USA kontra POLSKA
bo ja nie wiem

Jesli ktos jeszcze ma ochote to wpisujcie sie na liste! seks oferty Marcia

WLACZM ODKURZACZ PRZYKLADAM RURE DO UDA:d Pozdro dla wszystkich duzych stĂłpek Dawno tam rodziĹ‚aĹ›? badaĹ‚ mnie po ciemku i znalazl mi miesniaka i nazerke (moze i ma racje, ale zamierzam sprawdzic to u innego lekarza) przynajmniej jak dla mnie, jeszcze czuje mięśnie plecĂłw adwokat kraków
Dziękuję za rady oraz chęć pomocy NAtasza URBAńSKA zmien wizazystke: Pozdrawiam ale przezylam jest w porzadku Razz Toxo na pewno miałam kiedyś ale mogła się uaktywnić w ciąży i nikt nie wie jak wpływa na dziecko. Za dwa miesiące jak mi się nie uda czeka mnie inseminacja zobaczymy może to pomoze Trzymajcie za mnie kciuki
No i już wiem skąd się wzięła ta dyskusja o braku miejsc i ten niepokój,a było tak wesoło i spokojnie.
Wiem, że są dwa sposoby nakładania go- 1 fazowy i 3 fazowy.
Też oddałam swoje dłonie pani Sylwii z Le Desir i jestem zachwycona
Ja cały czas mam taką nadzieję, że jak wreszcie skończą się u mnie te skoki z niedo, w nad, to i waga unormuje się.
pieprz
JETHON!), robionego wlasnie w MODEL - MED.
Rozumiem tych, którzy maja arachnofobię i nie zyczą sobie pająków w domu, ale generalnie wielkimi włochatymi monstrami gotowymi rzucić się ludziom do gardła pająków bym nie nazywała ja u siebie mam takiego malutkiego, z dwa centymetry długości z odnóżami.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 09:58    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: