|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:13 Temat postu: Eurydyke nie wiem co masz na mysli mowiac zaraz po czy |
|
|
W kaĹĽdym razie po wybudzeniu z narkozy (operacja moja trwaĹ‚Ä… ok. seks ogłoszenia Polecam dobre steppery, a nie te, ktĂłre po roku siÄ™ rozlecÄ…. parawan, nic nie czuje, lekarze ostro ciężko pracujÄ…, ocierajÄ… pot z czoĹ‚a, dzidziÄ™ wyrywajÄ… z brzucha, poĹ‚oĹĽne kĹ‚adÄ… na piersi, dziecko pĹ‚aczÄ…ce od razu uspakaja siÄ™ czujÄ…c moje ciepĹ‚o.
szkoda mi przerywac treningu, bo efekty sa juz calkiem niezle, tluszczyk ewidentnie zmialal, ale boje sie, ze nie wytrwam, pomocy!
Trzymajcie siÄ™ dziewczyny wieczorkiem zajrzÄ™.
jestem dwa dni po zabiegu powiększania ust kwasem hialuronowym..
skoro jestes taką ofiarą to wstaw zdjęcia z nieudanego zabiegu podpisz się z imienia i nazwiska,bo tak oczerniać anonimowo to każdy głupi potrafi ,po co się ukrywasz?
Często je prostowałam, teraz juz się przyzwyczaiłam.
Ja też jestem, a kwiatuszek mi się podobał bardzo,
choroby te rowniez dotykaja Wasze najblizsze otoczenia, ludzi ktrzy Was kochaja i bardzo sie o Was martwia.
jesli on bedzie wmawial Ci ze to Twoja wina po prostu wyjdz z pokoju, bo to nieprawda ze Ty zawinilas.
IgG
Z tym, że ja wyjeżdżam na wakacje od 4 do 10 lipca. seks oferty Wolę nie myśleć jakie szkody dokonała bulimia wewnątrz
Pozdrowienia. nawet w ciągu dnia. jak \w polowie \ byla na tym swiecie, a nozki miala jeszcze w brzuszku, jedna z poloznych powiedziala, ze moja siostra moze ja sobie wyciagnac i polozyc na brzuchu! zmieściłam dziś biust w ulubiony biustonosz w którym kilka ładnych miesięcy nie chodziłam i założyłam dżinsy w których wyglądałam jak szyneczka a dzisiaj jest naprawdę nieźle... Sa z cienkiej siateczki takze jak otworzy sie okno to nawet ich nie widac. ogloszenia towarzyskie
A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Po umyciu pierwszego dnia są nawet ok, a później strąki. tarczycę to musisz brać hormony , przecież ten narząd produkuje niezbędne dla zdrowia i życia hormony , więc jak go nie ma !!!!!! szczuple majace problem z wlasna samoocena. Wiem tylko jedno: Pozdrawiam grzyby leśne+kapusta kiszona (lekko sparzona)+duszona cebulka
[15.03] 09:08 mniam_mniam
odrazu się wchłonął?!
Poleca ktoĹ› moĹĽe ECKS ?
Warunki opłat i przyjęć na studia mogą się więc zmienić jednak zmiany o ile nastąpią nie będą jakieś rewolucyjne.
Jeśli ktoś wie gdzie w ostatnim czasie przyjeła sie lub otworzyła swój salon fryzjerka Ania (wiem, że mieszkała na os.
Aż nagle przyszedł ten dzień...
dziewczyny, czy wy tez tak macie.
Temperatura spadła do 15 stopni.
Trzymajcie sie cieplutko.
Ja jestem straszny nerwus i nie wyobrazam jak wyleże na płasko te kilka dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:13 Temat postu: |