Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Nie wiaodmo od kogo to sie wzielo, i nawet jesli ode mnie to

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sob Mar 22, 2014 13:31    Temat postu: Nie wiaodmo od kogo to sie wzielo, i nawet jesli ode mnie to Odpowiedz z cytatem

I tak przez 10 dni. adwokat kraków z jakÄ… intensywnoÅ›ciÄ… i jak dÅ‚ugo) może mi ktoÅ› poradzi?
Benusik i wszystkie kobietki ktore sie staraja Zycze Wam Wesolych Swiat i prezentowa w brzuszkach
Życzę Wam też kwilącego zawiniątka w różowym kocyku.
Pozdrawiam gggggg
niektórzy są naiwni
Smiesza mnie czasem takie komentarze, a zwłaszcza osob ktore tego nie robiły, ale jak tylko pomysla o tym to wyobraznia podsuwa im różne wulgarne epitety...
Ma wiele wlasciwosci leczniczych i kwas omega 3.
Może to dlatego?
zapraszam do salonu w Skoczowie okoloce Bielska -Bialej

One mi każą przeć a ja sypie tekstami typu: seks ogłoszenia tu kosztuje ok 350zÅ‚.

Ja pijÄ™ Å»ywiec Zdrój niegazowanÄ…. Pare razy wyprobowalam lewatywe z mydlem. Tu jest topik na ten temat , wiele sytuacji opisanych i wiele metod. Po czasie pytania ustana i jak nauczymy sie obserwowac partnera seks stanie sie czysta przyjemnascia. Janusza portal społecznościowy
salon w dawnej krakchemii?? Ależ jesteście wytrwałe Pytanie mam jeszcze : Ostatnio szukałam czegoś dla siebie by podnieść kwalifikacje i natrafiłam na ośrodek szkoleniowy Pro Activ gdzie oprócz różnych kursów w tym fryzjerstwa można mieć szkolenie za darmo jeśli jest się zarejestrowanym w UP jako bezrobotny. Ok zaraz Ci wyślę, a Ty podeślij wtedy swoją to zobaczę czy mi faktycznie za szybko dnie zdjęli. A czy macie jakieś namiary, gdzie robią te tatuaże w kolorze skóry? ale bez przesady, mówie tu takze o jego rodzinie....
Mam pytanie jak nie można jeśc pieczywa to czy można np:zjeść wase z pomidorkiemi ogórkiem?
Czy mozecie polecic jakis sprawdzony gabinet i lekarza?
Uwarzam że dr Broma to bardzo dobry lekarz i polecam.
poprawka...
mi też chyba praca nie pozwoliła zwariować,najśmieszniejsze jest to,że z perspektywy czasu wyglada to jak brazylijski serial a to życie własnie,wydaje ci się,że jesteś jedyna swego rodzaju idiotkąa tu---.>jakaś proza,statystyka,jestes jedną z wielu,procentem,odsetkiem,a wydawało się,że wytykają cię palcami
Kręglickiej figura mi się średnio podoba, zależy w co jest ubrana.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sob Mar 22, 2014 13:31    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!