|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 14:11 Temat postu: lepeij se w H&M cos wybierz ( z kolczykow oczywiscie ) |
|
|
Nic z tymi wĹ‚osami nie da sie zrobic !! portal społecznościowy chce wyjechac do pracy z tego biuro, prosze o opinie.... chciaĹ‚abym zrobić sobie kolczyka w pÄ™pku lecz mam uczulenie na nikiel...
Dolicz to do tych 3900 to wychodzi niespełna 6000 tyś
Hej.
Z tego co widzę, a widzę jedynie fragmenty gdzie zdążyło się zagoić na brzegach, to wygładzenie jest spore w porównaniu z tym co było przedtem.
w ciąży czułam się źle to mi kazała leżeć a nie kazała żadnych dodatkowych badan robic
Muszę poczekać jak córcia podrośnie do rolek i razem będziemy jeździć.
Ja jestem w 9 m-cu.
Witam.
jak mam sie zachowywac??? seks ogłoszenia pasuja na kazda okazje i do wszystkiego ...
Zgadzam sie...nie kazdy treng jest odpowiedni dla kazdej sylwetki, podobnie jak z kolorami. ostatnio robiĹ‚em badania mojego 100lca, kaĹ‚u, kupki, guwienka, lub jak kto woli - snikersa i zapĹ‚aciĹ‚em miliard dolarĂłw w zĹ‚ocie, tyle warta jest moja kupcia potem musialem skoczyć do lekarza medycyny pracy, ktĂłry wĹ‚oĹĽyĹ‚ mi bakĹ‚aĹĽan w dupsko i zainstalowaĹ‚ w moim odbycie podsĹ‚uch, co byĹ‚o bolesnym doĹ›wiadczeniem... 10 suszonych Ĺ›liwek wymoczonych przez noc oraz szklanka przegotowanej wody, w ktĂłrej moczyĹ‚y siÄ™ Ĺ›liwki. czy po 10 dniach jest szansa na zobaczenie efektow??? do Winogronka8 portal społecznościowy
Obszar działalności: Jeżeli czytałaś ten topic to wiesz co opisywałam, do jakich paranoi można dojść. Ponadto składniki te lepiej ze sobą współpracują np. Kupiłam z tego samego żródła co moje dwie znajome Pierwsza stosowała L 2 miesiące i ubyło jej 14kg a z koleji druga jeden miesiąc i wszystkie ciuszki przerabia na mniejsze mam nadzieje że na mnie też podziała w takim stopniu bardzo na to licze bo musze zrzucić dość dużo Jak ktos wie to prosze o namiary. Hej dziewczynki! aha.
Fajny zakład Fachowo i Profesionalnie.
cos za duzo sie mnie tutaj porobilo,net dzisiaj mi sie zawiesza sorki;]
Obiad to co rodzina tylko \dziecinna porcje\ mieska
Troll-Jimmy Dean
tak się skończyło.
A teraz luksus, myję włosy wgniatam krem do stylizacji, podszuszam trochę dyfuzorem, same dosychają w trakcie porannej krzątaniny, no i zawsze wyglądają na zadbane i ułożone!
Paweł Korzeniowski
Chodziły i trzeba było ich pilnować na każdym kroku, a ja musiałam mieć oczy dookoła głowy.
Mieszkam w okolicach Ferrary od roku.
chyba ja jakos inaczej patrze bo ja tamwidze tylko 4 spodnice na 4 stronie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 14:11 Temat postu: |
|
|
|