Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Jak tam jest?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 15:15    Temat postu: Jak tam jest? Odpowiedz z cytatem

UdaĹ‚am siÄ™ znĂłw do chirurga a on znĂłw kazaĹ‚ Ĺ›ciÄ…gnąć paznokcia.Tym razem moja mama nie zgodziĹ‚a siÄ™ na to.Zaczęła szperać w internecie i przeczytaĹ‚a artykuĹ‚ o klamrach na paznokcie.Pewien inernauta poleciĹ‚ nam salon.UdaĹ‚am siÄ™ tam. adwokat kraków ĐĽŃ‹ громко : Najepsze teraz to sÄ… chyba Kaczuchy.
Ogrodmy nieruchomy worek z odpadami wypiera z własciwego miejsca organy wewnetrzne , uciska przepone-głowny miesiec oddechowy, wylacza ja z procesu odddychania znacznie zmniejszajac objetosc pluc.
ok 2 mies temu zauważyłam, ze strasznie wypadają mi włosy.
Witaj
kom 787 405 111 lub gg 13225260
A wiem, że można różnie trafić.
Ja nie piję, nie palę, uczę się w miarę, kłopotów wychowawczych raczej nie sprawiam, choć zdarza się, że nieraz coś tam odpyskuję.

Ja pĂłki co jestem za granica ale wracam i rodzic bede w Polsce,prawdopodobnie na Zamenhofa. seks ogłoszenia Bo jak na pierwszy raz to zacznÄ™ chyba od tych owocĂłw i warzyw, bo na caĹ‚kowitÄ… gĹ‚odĂłwkÄ™ tak z marszu to chyba jeszcze nie jestem gotowa.

ROBIONEGO ,W lutym.Jak narazie jestem zadowolona ,oczywiscie na czubku jest jeszcze spuchniety ale juz i tak jestem pikna ...Nos sbutelnieje rok ,Wiec poczekam ,pozdrawiam pieknego doc zaczynam siÄ™ cieszyć, ĹĽe to juĹĽ poza mnÄ…! Czytam wĹ‚aĹ›nie wasze zaĹ‚amki w zwiÄ…zku z wĹ‚osami i dodam parÄ™ rad=] podobnie ja byĹ‚am, pograĹ‚am-wygraĹ‚Ĺ‚am 300$---wiÄ™c lubie to miasto ale racja, mieszka duzo czarnych i paradoksalnie-biednych, chociaz moze nie paradoksalnie, bo jak ja bym tam mieszkaĹ‚a, to wszystko bym pewnie przepusciĹ‚a... Po przeczytaniu opini na temat pracy w sieci ĹĽabka, moje wÄ…tpliwoĹ›ci co do weksa in blanco, kosztĂłw itp, wzrosĹ‚y do niebotycznych rozmiarĂłw! portal społecznościowy
Ja tez mam krecone wlosy. jeszcze w życiu takich hockówklocków nie miałam. Już mi sie znudziła moja dotychczaswoa fryzura. jest świetna-polecam wszystkim! Piekę je potem w piekarniku, aż się zrobią rumiane Bylam u Kamila w Marginessie chlopak jest niesamowity perfekcyjnie wycieniowane wlosy i baardzoo naturalny kolor PS:Jedyny minus to cena i to ze wizyta trwa dosc dlugo. Właśnie kupiłam orbitreka i będę go mieć w poniedziałek.
a ja nie chcę farby, tylko fryzurkę dobraną do mojej trochę zaokrągląnej twarzy - proszę o podpowiedz ktora z fryzjerek wcześnej podanych jest taką bardziej tradycjonalistką?
No dokladnie gossiak ale czasme o rade mozna zapytac;/ pozdroffka
27.Hope - Who Am I To Say
Frank Sinatra - Cheek To Cheek
Wywołałem lawinę
tego doktora, wszystkie wątki teraz będziesz nim zaśmiecać?
jestem najedzona[zupÄ…],napita[wodÄ… Z dodatkiem lyzeczki nieslodzonego soku jablkowego,]nie czuje glodu,czuje sie swietnie-tego i Wam zycze
a te takie wycieruchy
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 15:15    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: