|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 15:15 Temat postu: Jak tam jest? |
|
|
UdaĹ‚am siÄ™ znĂłw do chirurga a on znĂłw kazaĹ‚ Ĺ›ciÄ…gnąć paznokcia.Tym razem moja mama nie zgodziĹ‚a siÄ™ na to.Zaczęła szperać w internecie i przeczytaĹ‚a artykuĹ‚ o klamrach na paznokcie.Pewien inernauta poleciĹ‚ nam salon.UdaĹ‚am siÄ™ tam. adwokat kraków ĐĽŃ‹ громко : Najepsze teraz to sÄ… chyba Kaczuchy.
Ogrodmy nieruchomy worek z odpadami wypiera z własciwego miejsca organy wewnetrzne , uciska przepone-głowny miesiec oddechowy, wylacza ja z procesu odddychania znacznie zmniejszajac objetosc pluc.
ok 2 mies temu zauważyłam, ze strasznie wypadają mi włosy.
Witaj
kom 787 405 111 lub gg 13225260
A wiem, że można różnie trafić.
Ja nie piję, nie palę, uczę się w miarę, kłopotów wychowawczych raczej nie sprawiam, choć zdarza się, że nieraz coś tam odpyskuję.
Ja pĂłki co jestem za granica ale wracam i rodzic bede w Polsce,prawdopodobnie na Zamenhofa. seks ogłoszenia Bo jak na pierwszy raz to zacznÄ™ chyba od tych owocĂłw i warzyw, bo na caĹ‚kowitÄ… gĹ‚odĂłwkÄ™ tak z marszu to chyba jeszcze nie jestem gotowa.
ROBIONEGO ,W lutym.Jak narazie jestem zadowolona ,oczywiscie na czubku jest jeszcze spuchniety ale juz i tak jestem pikna ...Nos sbutelnieje rok ,Wiec poczekam ,pozdrawiam pieknego doc zaczynam siÄ™ cieszyć, ĹĽe to juĹĽ poza mnÄ…! Czytam wĹ‚aĹ›nie wasze zaĹ‚amki w zwiÄ…zku z wĹ‚osami i dodam parÄ™ rad=] podobnie ja byĹ‚am, pograĹ‚am-wygraĹ‚Ĺ‚am 300$---wiÄ™c lubie to miasto ale racja, mieszka duzo czarnych i paradoksalnie-biednych, chociaz moze nie paradoksalnie, bo jak ja bym tam mieszkaĹ‚a, to wszystko bym pewnie przepusciĹ‚a... Po przeczytaniu opini na temat pracy w sieci ĹĽabka, moje wÄ…tpliwoĹ›ci co do weksa in blanco, kosztĂłw itp, wzrosĹ‚y do niebotycznych rozmiarĂłw! portal społecznościowy
Ja tez mam krecone wlosy. jeszcze w życiu takich hockówklocków nie miałam. Już mi sie znudziła moja dotychczaswoa fryzura. jest świetna-polecam wszystkim! Piekę je potem w piekarniku, aż się zrobią rumiane Bylam u Kamila w Marginessie chlopak jest niesamowity perfekcyjnie wycieniowane wlosy i baardzoo naturalny kolor PS:Jedyny minus to cena i to ze wizyta trwa dosc dlugo. Właśnie kupiłam orbitreka i będę go mieć w poniedziałek.
a ja nie chcę farby, tylko fryzurkę dobraną do mojej trochę zaokrągląnej twarzy - proszę o podpowiedz ktora z fryzjerek wcześnej podanych jest taką bardziej tradycjonalistką?
No dokladnie gossiak ale czasme o rade mozna zapytac;/ pozdroffka
27.Hope - Who Am I To Say
Frank Sinatra - Cheek To Cheek
Wywołałem lawinę
tego doktora, wszystkie wątki teraz będziesz nim zaśmiecać?
jestem najedzona[zupÄ…],napita[wodÄ… Z dodatkiem lyzeczki nieslodzonego soku jablkowego,]nie czuje glodu,czuje sie swietnie-tego i Wam zycze
a te takie wycieruchy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 15:15 Temat postu: |
|
|
|
|