|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:45 Temat postu: jedna wielka kpina!! |
|
|
czarodziej niesamowity.ale na pierszej wizycie to w tyłek po palcu wchodzi,potem jest tragedja bo ma juz nas w dupie. anonse erotyczne Co prawda było to 9 lat temu, ale mam jak najlepsze wspomnienia.Bałam się, że po traktują mnie jak małolatę (19 LAT), mały był ułożony pośladkowo- -żadnych problemów z cesarką.
Nie mam też tak silnej woli będąc samej.
Okropne, wytaczam sie z tego cala spocona i zmeczona a chodze z predkoscia 3km/h!
Ja robie tak, że po kolejnym ściągniętym pliku kasuje pliki cookies i internet temporay files i wtedy bez problemu mogę wejśc i ściągnąć po chwli następny.
PĹ‚ywam od 7 lat.
Hehe...
Cho chwile gorac bucha mi na twarz a zaraz potem poty na mnie wychodza.
http://www.usatoday.com/life/people/2006-04-1 8-tomkat-baby_x.htm
a mi sie humor poprawil osoba o tak przecietnej urodzie stala sie mega gwiazda i symbolem seksu hoh.
z czego ty dumna jestes dziewczyno, ze w******l cie turek ?
TrochÄ™ siÄ™ bojÄ™ bo tak trochÄ™ dziwnie jak facet patrzy ĹĽe masz odrosty i poĹ‚amane koĹ„cĂłwki :-\ seks ogłoszenia ubieram 38...
SĹ‚one sÄ… zwiÄ…zki sodu (dawniej stosowane). ma aĹĽ centymetr i ma 7 tygodni. hej, hej! Wielu moich kolegow nie mowilo prawie po angielsku i nie mieli klopotow ze znalezieniem dodatkowej pracy. Wydatki na jedzenie to suma okolo 250e miesiecznie, czasami troche mniej, czasami troche wiecej... seks oferty
Ból pooperacyjny, tak zgadza się, potrafi być ogromny, ale w miejscu gdzie jestem i myśle, że jest to powszechnie znane, stosuje się rożne metody zatrzymania bólu zaraz po wybudzeniu. A co do pianek to ja osobiście nie polecam, bo włosy są po nich sztywne, chociaż niektórą są dobre (między innymi Nivea i welli ) Co do pytania to myśle, że włosy identycznie Ci nie wyjda (to jest nie możliwe) ale na pewno bd miała je zbliżone do danego celu, a zwłaszcza po wywinięciu niektórych psem prostownicą, ale to chyba już konieczność. Jeszcze nie miałam odrywanego całego paznokcia na szczescie, słyszałam ze jest straszne!!...Wytłumaczcie mi dokładnie jakies metody zapobiegania temu, oby nie chirurg..a sama to nie umiem wycinac tego paznokcia, obcinam na prosto ale to po bokach mnie boli, obcinam moze z brzega ale dalej juz nie moge. założyli maskę ....Obudziłam się w moim pokoju (ok.13.30) i zaczęłam rozmawiać z mężem.Do głębokiej nocy nie wolno nam było wstawać,ale znam gorsze urządzenia niż podsuwacz Po 2.00 poszłam !!! Tam miało być, że peelingi nie pomogą a nie kwas Na początku pomagała kawa, ale teraz na kofeinę reaguję odwrotnie. jak taki probuje zemna zamieszkac traktuje go lakierem do wlosow
Patryk- super!
http://www.plentyoffish.com/sendmessage.aspx?
Widzę dużą różnicę choć to dopiero trzeci dzień.
Hej Julii!
Wogole mam takie dziwne schizy ze jak bede musiala zalatwic te PPSy smieszne to gdzies sie zgubie i nie ebde potrafila potem spowrotem do hotelu dotrzec hihih
Jedz tak duĹĽo jak zechcesz.
mogę się pochwalić płaskim ładnym brzuszkiem a ta blizna oszpeca mi ten brzuch w moich oczach bo ludzie raczej tego nie widzą
Mieszkam w domku jednorodzinnym z ogrodem a w nim jest durzo drzew .
JESTEM PO 3 ZABIEGU LASEROWYM PACH I POWIEM, ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!\ POLECAM TEN GABINET PONIEWAZ JEST TAM LASER DIODOWY A ON JEST NAJLEPSZY ,OBSLUGA JEST SUPER PANI KTORA ROBI ZABIEG MA NAPRAWDE DOSWIADCZENIE .
Mialam plamienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:45 Temat postu: |
|
|
|
|