|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 20:23 Temat postu: O to super, że nie bÄ™dÄ™ sama Ja mam 22 lata. |
|
|
Witam !ja dowiedziaÅ‚am siÄ™ ,że mam toksoplazmoze ocznÄ… w wieku29 lat .Kuracja sterydami i antybiotykami daÅ‚a efekt ,ale nie na dÅ‚ugo.Po oÅ›miu miesiÄ…cach nawrót i znowu leki.Teraz chcieliÅ›my starać sie o dzidzie,ale to nie jest takie proste przy tokso ocznej(sÅ‚owa mojego okulisty)ByÅ‚am już u 4 ginekologów i każdy mnie olewaÅ‚ -twierdzÄ…c,że nie ma sie czym przejmować a jeden nawet stwierdziÅ‚ ,że to nie jest toksoplazmoza bo na tokso choruje sie tylko raz(DEBIL)Teraz trafiÅ‚am do lekarza z polecenia ,który stwierdziÅ‚,ze w ciąży moge mieć nawrót ponieważ organizm jest osÅ‚abiony.Dlatego on zaleca odczekać rok od ostatniego zachorowania i wtedy robić dzidzie .A po trzecim miesiÄ…cu wprowadzić rovamecyne zapobiegawczo!WiÄ™c musimy sie jeszcze wstrzymać. adwokat kraków justineee dziwko j**ana sorki za sÅ‚ownictwo 200 zÅ‚ kosztujÄ…,a ktoÅ› na innym (podobnym) topiku polecaÅ‚ sklep \klaudia\ jest w necie (ryÅ‚ko zresztÄ… też),u nas jest firmowy sklep klaudii,mierzyÅ‚am 34,ale jakieÅ› takie szerokie byÅ‚y...noszÄ™ rozmiar 34 i kupujÄ™ 33,5 ryÅ‚ki i pasujÄ…....
a chcę ważyć chociaż 60...
[kwia]
- a jak my - cudowny wyz demograficzny pojdziemy na emerytury to kto bedzie na nas pracowal?
Ruch się tu zrobił.
Ja pracowalem przez pewien czas z turkami przy pewnym projekcie i mowiac szczerze z 10ciu osob ktore byly tej narodowosci jedna byla ok, rezszta cala reszta szkoda mowic.
Posiadanie kamienia nazebnego jest prosta droga do próchnicy, ponadto może powodować zapalenie dziasel, parodontoze, a w konsekwencji odsloniecie korzeni zębów itd.
Witam !!
Wielkie brawa i gratulację. seks oferty Widzę, że mamy podobne sposoby na poprawe humoru.
Myślcie o tym , jak poprawi się po operacji Wasz stan zdrowia i samopoczucie . Co do ceny, to za cały zabieg zapłaciłam chyba 100 zł, czyli niezbyt dużo. Może moje dziecko musi być jedynakiem! własciwie szkoda ze wiecej opinii na ten temat nie ma. Jeżeli jednak samo działanie tabletek nie wystarczy torbiele powinny być usunięte. sex anonse
Zastanawiam się, czy będąc w ciąży nie będę musiała tylko na wózku jeździć. Ze swojego doświadczenia oraz doświadczenia mojego męża (prawie 20 -cia lat cierpień) mówię wam iż jedynym sensownym rozwiazaniem są klamry metalowe VHO które można założyć nawet przy ziarninie. http://pokazywarka.pl/4zj43p/ Harry Nillson-Withoutyou dowiadywałam się u różnych osób i lekarzy i możemy go brać bez zastrzeżeń. U kogo we Wrocławiu robiłaś fotoodmładzanie ? to wyskakuje 4244 pozycje.
Kupuje cienkie ,na szerokich ramiÄ…czkach,bo lepiej trzymajÄ… biust.
Mało tego za granicą przeprowadzono ankiety , w których wyszło, że mężczyźni najczęściej marzą o sexe z 2 partnerkami jednocześnie , a kobiety o sexe z księdzem A więc wasze zapędy i zainteresowania są nawet potwierdzone naukowo
W tym samym pokoju, co poza wami jeszcze te 6 osób żyje?
StÄ…d moje pytania:
zresztą zastanawiam się czy tym razem dietka zadziała, bo to już czwarty dzień i na razie nie czuję, żeby cokolwiek drgnęło...
Bo nie chodzi o to zeby zlapac kroliczka, a zeby go gonic.
zerówkowiczki Julki i pierwszoklasisty Michasia.
To skad ja mam wiedziec, że moge juz skonczyc brac tabletki, ze wszystko jest w porzadku i ze moge sie kochac z facetem?
Nie wiem co powinnam jeszcze zrobić prócz tego aby zęby były bielsze? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Sob Mar 22, 2014 20:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|