|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:00 Temat postu: Jeszcze chciaĹ‚am zapytać jak kondycja Twojej skĂłry po tak |
|
|
bella1978 seks oferty - utwardzeniu wlasnej plytki
ciąg dalszy bo urwało:
i czy osobÄ… z hirsutyzmem tez pomaga ??
cos okropnego...
Bo kojarzy mi sie z mitologia wegierska i zastanawiam sie czy to przypadek czy znasz wegierski.
Wczorajsze gorące piwo z sokiem z dzikiej róży podziałało.
Strasznie mnie to wymęczyło.
dzieki za rade ale ile trzeba sie powstrzymac od wspolrzycia?
No tak, Ty za to nie mogłaś sobie pozwolić na omdlenie :>
A tak w ogole to nie jest tu zbyt tloczno. seks oferty Ja pracuje w Klinice na Plewiskach - koło Poznania - Biogenica Klinika Piękna.
Wtedy bol jest klujacy, ciagnacy. MiesiÄ…czki mam raczej regularne, wcale nie takie skÄ…pe, miaĹ‚am 2x sprawdzane na usg czy jajeczkujÄ™ i 2x byĹ‚ dojrzaĹ‚y pÄ™cherzyk. spodnie najlpeije w orginalnych sklepach- interesuje mnie okolica Wroclawia Ĺšwidnica WaĹ‚brzych... Hej seks ogłoszenia
Mi równiez sypnęły się włoski na brodzie i w okolicy górnej wargi.Chodziłam na wosk,lecz niestety odniosłam wrażenie że więcej ich zaczęło wyrastać, taki długawy meszek.Obecnie wypalam je świeczką lub zapalniczką.Efekt jest taki, że to szybki zabieg, nie czekam jak podrosną.Nikomu nawet o tym nie mówię.Jak wypalam górną wargę to na oko kładę mokrą gąbeczkę by nie przyjarać rzęs. ta korporacja jest nieudolnie zarządzana,nie raz na zebraniach tłumaczyło się co jest nie tak,nikt nie słuchał,bo jak to ph może mieć coś do powiedzenia,a niestety miał i ma dużo,widzi rynek codziennie,zbiera informacje,analizuje i wyciąga długofalowe wnioski,co jest czego przyczyną,i wie że dany nowy projekt szumnie ogłaszany przez marketing,niewypali od samego początku. trzymam za was kciuki. A u nas jakoś chłodniej dzisiaj. Mam 15 lat. Poczatkowo to pomaga ale potem już nie daje efektów, owszem stan zapalny zniknie ale mięśnie twarde, spięte i na to tabletka nie pomoże. jestem okolo 5 tyg ciazy-bylam prywatnie u ginekologa w 3 tyg-potwierdzil ciaze poprzez usg dopochwowe.bylam u niego poniewaz mialam straszne bole brzucha,klucia ,skurcze i BARDZO CZULAM ZE ZARAZ DOSTANE OKRES-mimo ze juz bylam w ciazy-potwierdzily 3 testy
i jak komus sie nie podoba to niech sie nie wypowiada w taki sposob!!!!
a pogoda super, jest jak latem
Slyszalam ze kerastese jest niezly
Whitey Shafer - All my ex's live in texas
Hajskie
Przepis z pierwszej strony pochodzi sprzed 10 lat - wtedy dostałam go od koleżanki.
Liczyłam na dobranie fryzury do mojej twarzy i sylwetki, włosy były już na tyle długie, że możliwości fryzury było wiele.
proponujÄ™ tobie wyciÄ…ganie wosku z uszu to glupotÄ™ z mĂłzgu ci teĹĽ wyciagnie
Powodzenia!
ja nie przejmuje sie już żadnymi doniesieniami jakie to szwiństwo szkodliwe, bo spróbowałam na sobie i muszę przyznać że jest naprawde dobrze! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:00 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |