|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 22:41 Temat postu: Mowil ze wydluzanie jest ryzykowne w moim przypadku,przez to |
|
|
Normalnie wkurzyć się można. ogloszenia towarzyskie Sugerujemy się jedynie WYPOWIEDZIAMI FORUMOWICZÓW ale nie chce nam się tłumaczyć tekstów anglojęzycznych o SIBUTRAMINIE które są publikowane i jakoś NIE PISZĄ TAM ŻEBY MIAŁO TO ZABIJAĆ. mam potworne bóle głowy, które zaczynają się kilka godzin po lewatywie (może coś źle robię?), chyba mam bardzo dużo tych wszystkich świństw w środku.
Cześć Dziewczynki!
Pozdrowionka
i marzę żeby kiedyś zobaczyć 5 z przodu!!!!!!
Majonez - wszystkie majonezy dostepne na rynku maja cukier a polskie standarty nie wymagaja okreslenia ile go jest = No na Fat Fast
miałam lekkie chwile zwątpienia,
Widzę, że niektóre z was mają dużo samozaparcia w sobie .
no cóż, ja wciąż pracuje w żywcu ale jestem ostatnio bardzo zła na tę naszą firmę dlatego nie wypowiadam sie na ten temat seks ogłoszenia Dzięki za odpowiedzi.
takze mysle ze wszystko jest oki i niema co sie martwic na zapas tylko teraz odpoczywac i nic nie robic . Polecam Pania Anie,ma maly,bardzo klimatyczny , nieprzytlaczajacy salonik o nazwie Body Activ Studio ktory miesci sie na osiedlu Borki kolo sklepu Viking. Poza tym dla mnie 800zł za poród naturalny to są śmieszne pieniądze, i nie idę tam rodzić, bo mam luksusową pościel i kartę menu, tylko po to by urodzić po ludzku w ludzkich warunkach wśród ludzi, którzy mnie zdąrzyli poznac przez całą ciąże i nie traktują mnie i moje dziecko jak intruza !! nie wiem musisz wyprobować różne bezpieczne oczywsicie techniki.. Larry gdzie jesteś tak było wesoło.Wszyscy za Tobą tęsknimy adwokat kraków
Trzymają się tej pracy rękami i nogami dopóki nie znajdą innej. Ciekawe czemu.... Kawałki tej cytryny - nasiąkniętej octem - kładźcie na mięso codziennie lub co 2 dzień. jestem katoliczką praktykującą i co niedziela chodzę do Komunii św. Sama wydepilowała sobie w ten sposób pachy i przedramiona i byla zadowolona. zdecydowalam sie na Pania doktor,ale jak nie ma jej to ide tez do niego. Żadne tabletki nie sprawią, że nagle te włoski znikną.
I nic!!
przez tydzien rozdawalam ulotki...i stalam 7h na dworze bez czapki...
Nie przejmuj się.
Ja też mam orbitreka od jakiś dwóch miesięcy.
Nie tak bardzo drogie, a jednak naprawdę skuteczne są produkty z profesjonalnej serii L'oreal (do kupienia jest chyba tylko w sklepach fryzjerskich).
Powiedziałam mojemu lekarzowi,że nie mogę tego brać,bo przecież mam małe dziecko(niepełna 2letnie) i jeszcze muszę mieć siły żeby się nią zajmować.A tu nawet sobą nie mogłam się zająć bo na czworaka do wc szłam. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 22:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|