Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Mowil ze wydluzanie jest ryzykowne w moim przypadku,przez to

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Sob Mar 22, 2014 22:41    Temat postu: Mowil ze wydluzanie jest ryzykowne w moim przypadku,przez to Odpowiedz z cytatem

Normalnie wkurzyć się można. ogloszenia towarzyskie Sugerujemy się jedynie WYPOWIEDZIAMI FORUMOWICZÓW ale nie chce nam się tłumaczyć tekstów anglojęzycznych o SIBUTRAMINIE które są publikowane i jakoś NIE PISZĄ TAM ŻEBY MIAŁO TO ZABIJAĆ. mam potworne bóle głowy, które zaczynają się kilka godzin po lewatywie (może coś źle robię?), chyba mam bardzo dużo tych wszystkich świństw w środku.
Cześć Dziewczynki!
Pozdrowionka
i marzę żeby kiedyś zobaczyć 5 z przodu!!!!!!
Majonez - wszystkie majonezy dostepne na rynku maja cukier a polskie standarty nie wymagaja okreslenia ile go jest = No na Fat Fast
miałam lekkie chwile zwątpienia,
Widzę, że niektóre z was mają dużo samozaparcia w sobie .

no cóż, ja wciąż pracuje w żywcu ale jestem ostatnio bardzo zła na tę naszą firmę dlatego nie wypowiadam sie na ten temat seks ogłoszenia Dzięki za odpowiedzi.

takze mysle ze wszystko jest oki i niema co sie martwic na zapas tylko teraz odpoczywac i nic nie robic . Polecam Pania Anie,ma maly,bardzo klimatyczny , nieprzytlaczajacy salonik o nazwie Body Activ Studio ktory miesci sie na osiedlu Borki kolo sklepu Viking. Poza tym dla mnie 800zł za poród naturalny to są śmieszne pieniądze, i nie idę tam rodzić, bo mam luksusową pościel i kartę menu, tylko po to by urodzić po ludzku w ludzkich warunkach wśród ludzi, którzy mnie zdąrzyli poznac przez całą ciąże i nie traktują mnie i moje dziecko jak intruza !! nie wiem musisz wyprobować różne bezpieczne oczywsicie techniki.. Larry gdzie jesteś tak było wesoło.Wszyscy za Tobą tęsknimy adwokat kraków
Trzymają się tej pracy rękami i nogami dopóki nie znajdą innej. Ciekawe czemu.... Kawałki tej cytryny - nasiąkniętej octem - kładźcie na mięso codziennie lub co 2 dzień. jestem katoliczką praktykującą i co niedziela chodzę do Komunii św. Sama wydepilowała sobie w ten sposób pachy i przedramiona i byla zadowolona. zdecydowalam sie na Pania doktor,ale jak nie ma jej to ide tez do niego. Żadne tabletki nie sprawią, że nagle te włoski znikną.
I nic!!
przez tydzien rozdawalam ulotki...i stalam 7h na dworze bez czapki...
Nie przejmuj się.
Ja też mam orbitreka od jakiś dwóch miesięcy.
Nie tak bardzo drogie, a jednak naprawdę skuteczne są produkty z profesjonalnej serii L'oreal (do kupienia jest chyba tylko w sklepach fryzjerskich).
Powiedziałam mojemu lekarzowi,że nie mogę tego brać,bo przecież mam małe dziecko(niepełna 2letnie) i jeszcze muszę mieć siły żeby się nią zajmować.A tu nawet sobą nie mogłam się zająć bo na czworaka do wc szłam.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Sob Mar 22, 2014 22:41    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!