Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Napisz do National Geographic lub PAN to zapewne przyjadÄ…,

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 03:55    Temat postu: Napisz do National Geographic lub PAN to zapewne przyjadÄ…, Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam portal społecznościowy moze co 3 dni tak 3 lewatywki
Nie lap mnie za slowka, chodzilo mi o to, ze KAZDY BEZ WYJATKU facet na mnie leci.
Na de mna mieszkaja arabowie ...
Na szczescie udalo mi sie je prawie w calosci zrealizowac, wiec mialam spokojna sobote i niedziele
I zaczela sie polka.
Dzień 5
Dodam, ze mam 36lat.
Pozdrawiam
Ranking lekarzy.
Pomóżcie!!
Zawsze Ci najmadrzejsi wypowiadaja swoje zdanie a nie proponuja nic lepszego ...czekam na propozycje nowego scenariusza hihihih

o to zapewne musisz zapytać w klinice. adwokat kraków Mi do tej pory najbardziej podobaĹ‚a siÄ™ lewatywa z kawy, najlepsze samopoczucie miaĹ‚em po niej, takie pobudzenie.

Pozdrawiam. Co mĂłwiÄ… wasi lekarze? Tak muzyka to raczej poĹ‚owa lat 80. trzeba iść do neurologa niech da skierowanie na rezonans magnetyczny krÄ™gosĹ‚upa , zrobić go i wszystko bÄ™dzie wiadome, miaĹ‚em w jednym krÄ™gu przepuklinÄ™ w drugim wypuklinÄ™ w trzecim przewężenie co byĹ‚o powodem drÄ™twienia rÄ…k. Psychoterapia seks ogłoszenia
A T3 i T4 mozesz sama sobie zbadac tylko to jest badanie płatne i bedziesz wiedziała jakie masz normy. własnie 3 dni temu zerwałam paznokiec po raz drugi. Jak ktos jest zainteresowany to moge przeslac zdjecia mojego aparatu, oraz blizn jakie mam teraz, a także podpowiedziec jak ulatwic sobie życie z aparatem Ilizarowa na goleniu. Potem za tydzień w piątek zwiększyć do 1/2. nie wiem, czy to takie włosy jest dar, czy jakaś okropna kara. Mam Pytanie żmudna wędrówka po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek co nadawałoby się do noszenia dla młodej kobiety.Przyłączę się do walki!!!
Od razu powiem ze to nie zazdrosc, tylko sluchajcie.
ty w ogole mogłas chodzić?
opiszę trochę swój przypadek i to ile raz słyszałam że to nic takiego że za dużo czytam że jestem przewrażliwiona.
(Bo spożywanie np 200 kcal dziennie (bo resztę będziemy wymiotować) przez parę lat...
cienkie kreseczki a u mnie wyszły mega szerokie rozciągnięte bliznowce no i co poszłam z reklamacją poprawili nawet trzy razy i dalej to samo.
my chyba mamy podobnie oprocz prasowania hihihihii moze dzis nadrobisz ,a ty jestes niskocisnieniowcem ???
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:55    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: