|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:55 Temat postu: Napisz do National Geographic lub PAN to zapewne przyjadÄ…, |
|
|
Pozdrawiam portal społecznościowy moze co 3 dni tak 3 lewatywki
Nie lap mnie za slowka, chodzilo mi o to, ze KAZDY BEZ WYJATKU facet na mnie leci.
Na de mna mieszkaja arabowie ...
Na szczescie udalo mi sie je prawie w calosci zrealizowac, wiec mialam spokojna sobote i niedziele
I zaczela sie polka.
Dzień 5
Dodam, ze mam 36lat.
Pozdrawiam
Ranking lekarzy.
Pomóżcie!!
Zawsze Ci najmadrzejsi wypowiadaja swoje zdanie a nie proponuja nic lepszego ...czekam na propozycje nowego scenariusza hihihih
o to zapewne musisz zapytać w klinice. adwokat kraków Mi do tej pory najbardziej podobaĹ‚a siÄ™ lewatywa z kawy, najlepsze samopoczucie miaĹ‚em po niej, takie pobudzenie.
Pozdrawiam. Co mĂłwiÄ… wasi lekarze? Tak muzyka to raczej poĹ‚owa lat 80. trzeba iść do neurologa niech da skierowanie na rezonans magnetyczny krÄ™gosĹ‚upa , zrobić go i wszystko bÄ™dzie wiadome, miaĹ‚em w jednym krÄ™gu przepuklinÄ™ w drugim wypuklinÄ™ w trzecim przewężenie co byĹ‚o powodem drÄ™twienia rÄ…k. Psychoterapia seks ogłoszenia
A T3 i T4 mozesz sama sobie zbadac tylko to jest badanie płatne i bedziesz wiedziała jakie masz normy. własnie 3 dni temu zerwałam paznokiec po raz drugi. Jak ktos jest zainteresowany to moge przeslac zdjecia mojego aparatu, oraz blizn jakie mam teraz, a także podpowiedziec jak ulatwic sobie życie z aparatem Ilizarowa na goleniu. Potem za tydzień w piątek zwiększyć do 1/2. nie wiem, czy to takie włosy jest dar, czy jakaś okropna kara. Mam Pytanie żmudna wędrówka po sklepach w poszukiwaniu czegokolwiek co nadawałoby się do noszenia dla młodej kobiety.Przyłączę się do walki!!!
Od razu powiem ze to nie zazdrosc, tylko sluchajcie.
ty w ogole mogłas chodzić?
opiszę trochę swój przypadek i to ile raz słyszałam że to nic takiego że za dużo czytam że jestem przewrażliwiona.
(Bo spożywanie np 200 kcal dziennie (bo resztę będziemy wymiotować) przez parę lat...
cienkie kreseczki a u mnie wyszły mega szerokie rozciągnięte bliznowce no i co poszłam z reklamacją poprawili nawet trzy razy i dalej to samo.
my chyba mamy podobnie oprocz prasowania hihihihii moze dzis nadrobisz ,a ty jestes niskocisnieniowcem ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |