|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:14 Temat postu: http://www.beautywpolsce.com/forum/ |
|
|
przywiazac do paznokcia bandazem.. portal społecznościowy dziury sama sobie moĹĽesz zrobić i nie musisz za to pĹ‚acić
daj cynk jak wam poszło (życzę powodzenia) jak coś załatwicie to może i w innych oddziałach coś sypną słyszałam że na wiosnę mają być podwyżki
U nas wychdza wszystkie zeby oprĂłcz dolnej dwĂłjki.
Zapewniam Cię , ze tak nie zachowuje się facet zauroczony, zakochany, który za swoją wybranka świata nie widzi, a już na pewno nie facet , który kocha kobietę.
mnie Agati
obydwie kosciste
moj obecny maz wpadl na mnie na przejsciu dla pieszych, takze to byla milosc od pierwszego wejrzenia
Jezeli tak to chętnie poznam opinie chociaż narazie niezapowiada sie, zebym zmieniła Panią Kinge z Rulczynskiego
mam z powodu jakiś durnych stereotypów ubierać żółty i wyglądać jak pajac?
wiesz, to samo chcialam napisac sex anonse paappaapap!!!!
Witam. Nie nudzi ci się? Po siódmym dniu, jeśli nie oszukiwałeś i stosowałaś się do powyższej diety, stracisz od 4,5 do 7,7 kg wydaje mi sie ze w takim wypadku waga pokazuje wiecej, ale to za sprawa zapchanego jelita, wydetego brzucha, i moze nagromadzonej wody w organizmie. Albo we srodę anonse erotyczne
mam problem z moimi włosami, niby mam kręcone włosy ale strasznie mi się one nie podobają -są sianowate i matowe próbowałam wielu kosmetyków ale i tak za każdym razem wynik był ten sam- traciłam tylko pieniądze a obiecanego efektu nigdy nie było... przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Ginekologicznym - zdobienie typu brokaty, dzety, hologramy itd GRATIS !!! Pozdrawi am Rodzilam dokladnie 3 miesiace temu. zaczęłam się odchudzać, choć wcale nie miałam ku temu powodów - przez głupotę doprowadziłam tylko do tego, że zamiast ważyć teraz wymarzone 60kg, ważę pewnie ze 78kg Fakturzystka nie ma tak dobrze - czy przerobi 10000 faktur czy 20000 to nie ma to znaczenia.
Bałam się jak jasny pierun!
Witam
P.S.
Ale lekarz powiedział wyraznie - jak chce zajsc w ciaze trzeba uregulowac okres i leczyc sie Bromergonem.
Ewentualnie Diphenhydramine 25 mg.
na drugim jest endo, jesli w tym cyklu sie nie uda, to od nastepnego na pol roku zastrzyki na endo i moze sie uda udroznic drugi.
Efulec- ja też mam rozstępy na biuście, ale już od dawna, za szybko mi urósł smaruj kremem koniecznie, całe ciałko!!!!
Czy mimo to dojdzie do operacji ?
NIE POMORZE SZMINKA, RĂ“Ĺ» KIEDY STARA D**A JUĹ», |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:14 Temat postu: |
|
|
|