Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

rady tu prezentowane są bardzo dobre.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Nie Mar 23, 2014 07:30    Temat postu: rady tu prezentowane są bardzo dobre. Odpowiedz z cytatem

Jest to miasto bardzo drogie i w zasadzie bedzie to praca na utrzymanie. ogloszenia towarzyskie mój chłopak bedzie miał rozmowe z biegłym psychologiem, no i potem nie wiem co bedzie dalej.
Niektórym lekarzom leczącym na NFZ (dot.
--w wyznaczonym dniu do planowanego CC co najmniej 6 godzin przed zabiegiem nie wolno nic jeść!!!!!!
Witaj Sevim, Ciężko powiedzieć, że jesteśmy razem....Poznaliśmy się na początku marca i na początku spotykaliśmy się bardzo często, bo się wkręciliśmy na maxa, ale z racji tego, że ja kogoś mam to nie mogłam tego kontynuować i on też nie chciał, bo to sprzeczne z jego ideami..., ale jakoś nie mogliśmy się od siebie odkleić....Teraz nasze kontakty uległy ochłodzeniu po ostatnich incydentach, ale ja tęsknie za Nim, choć wiem, że to bez przyszłości...Boję się wchodzić w coś, w stosunku do czego mam wiele wątpliwości...Serce mówi jedno a rozum zupełnie coś innego....Nie odzywamy się od dwóch dni do siebie, ani On ani ja...ale podświadomość tęskni,....Dobrze się czuję w Jego obecności, jednak ja mam poukladane życie, pewien standard osiągnięty a On jest studentem, więc za dużo nie oferuje...a przystojnością i pięknymi oczami garnków nie napełnię....Pozdrawiam.
Ale wczoraj w związku z oczami poszłam do okulistki i poradziła mi hormony czyli HTZ .Ja faktycznie jestem w wieku menopauzy ale tłumaczyłam sobie ,,że ma z tuzin koleżanek też w tym wieku i wszystkie śpią jak przysłowiowe mopsy ..co robić .Czy któras z Was wypróbowała hormonalna terapię zastepczą ??
Ale i tak pewnie to zejdzie.
uważam że jest to całkiem fajna alternatywa dla zabiegany i nie majacych czasu,
Naprawde zna się na swojej robocie i ten salon nie jest drogi!
w niemczech na wiekszosci studiow mozesz sie dostac tylko przez konkurs swiadectw
no to zaczynamy ja dzisiaj tylko owoce i warzywa.

tak jest najczęściej: anonse erotyczne co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust

No i grzywkę na blizny na czole z pokrzywy zwyczajnej, szparaga lekarskiego, karczocha zwyczajnego, selera zwyczajnego, mniszka lekarskiego, tymianku pospolitego, skrobia ziemniaczana, kompleks miedziowy chlorofilu. Zginasz nogi i ciagnies do nich reszte kadluba. A co do tych bólów brzucha to one mnie też dokuczają, takie charakterystyczne ciągnięcie, najgorsze jest to, że mam pracę stojącą i ten ból daje się szczególnie we znaki, na razie w pracy jeszcze nic nie mówiłam, po nowym roku powiem Lepiej ciuteczkę? adwokat kraków
Teraz zosraje mi popracowanie nad niemieckim - słyszałam, że DSH jest bardzo trudny Mieszkanie pod namiotem nie wydaje mi sie dobrym pomyslem, bo jaki podasz adres pracodawcy? Dodatkowo dobra dieta i wszystko powinno byc w porzadeczku bo chyba teraz berety wyjdą z mody,a szkoda,bo mam taki ładny.... ja też mam kręcone włosy W takim razie masz super Ja nie mam tak dobrze. Czasem trochę śmiechu nie zaszkodzi najlepsze wpadki i upadki z internetu
warto spróbować
W ksiazkach Malachowa sa zupelnie inne informacje niz w ksiazce Tombaka Nie znajdziesz tych samych tematow.
Marginess...
Najpierw piszesz :kombinuję na wszystkie sposoby co tu zrobić żeby biegać bez efektu falowania narazie bez skuteczniejszej metody, która by opanowała to zjawisko...”.
Milvaa dziekujemy za wsparcie !
Fakt mam zabke od roku nie jest latwo, ale mam partnera, ktory bardzo mi pomaga i doradza.
pozdrawiam
Ja mam dietę, ćwiczę więc nie uważam, że to jest sposób na odchudzanie bo nie jest, ale na poprawdę samopoczucia i funkcjonowania układu pokarmowego, co sprawi, że będzie łatwiej się chudło dzięki diecie i ćwiczeniom.O to mi chodzi
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Nie Mar 23, 2014 07:30    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!