|
Lausen Jon Jon Lausen
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
| Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 07:30 Temat postu: rady tu prezentowane są bardzo dobre. |
|
|
Jest to miasto bardzo drogie i w zasadzie bedzie to praca na utrzymanie. ogloszenia towarzyskie mój chłopak bedzie miał rozmowe z biegłym psychologiem, no i potem nie wiem co bedzie dalej.
Niektórym lekarzom leczącym na NFZ (dot.
--w wyznaczonym dniu do planowanego CC co najmniej 6 godzin przed zabiegiem nie wolno nic jeść!!!!!!
Witaj Sevim, Ciężko powiedzieć, że jesteśmy razem....Poznaliśmy się na początku marca i na początku spotykaliśmy się bardzo często, bo się wkręciliśmy na maxa, ale z racji tego, że ja kogoś mam to nie mogłam tego kontynuować i on też nie chciał, bo to sprzeczne z jego ideami..., ale jakoś nie mogliśmy się od siebie odkleić....Teraz nasze kontakty uległy ochłodzeniu po ostatnich incydentach, ale ja tęsknie za Nim, choć wiem, że to bez przyszłości...Boję się wchodzić w coś, w stosunku do czego mam wiele wątpliwości...Serce mówi jedno a rozum zupełnie coś innego....Nie odzywamy się od dwóch dni do siebie, ani On ani ja...ale podświadomość tęskni,....Dobrze się czuję w Jego obecności, jednak ja mam poukladane życie, pewien standard osiągnięty a On jest studentem, więc za dużo nie oferuje...a przystojnością i pięknymi oczami garnków nie napełnię....Pozdrawiam.
Ale wczoraj w związku z oczami poszłam do okulistki i poradziła mi hormony czyli HTZ .Ja faktycznie jestem w wieku menopauzy ale tłumaczyłam sobie ,,że ma z tuzin koleżanek też w tym wieku i wszystkie śpią jak przysłowiowe mopsy ..co robić .Czy któras z Was wypróbowała hormonalna terapię zastepczą ??
Ale i tak pewnie to zejdzie.
uważam że jest to całkiem fajna alternatywa dla zabiegany i nie majacych czasu,
Naprawde zna się na swojej robocie i ten salon nie jest drogi!
w niemczech na wiekszosci studiow mozesz sie dostac tylko przez konkurs swiadectw
no to zaczynamy ja dzisiaj tylko owoce i warzywa.
tak jest najczęściej: anonse erotyczne co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust
No i grzywkę na blizny na czole z pokrzywy zwyczajnej, szparaga lekarskiego, karczocha zwyczajnego, selera zwyczajnego, mniszka lekarskiego, tymianku pospolitego, skrobia ziemniaczana, kompleks miedziowy chlorofilu. Zginasz nogi i ciagnies do nich reszte kadluba. A co do tych bólów brzucha to one mnie też dokuczają, takie charakterystyczne ciągnięcie, najgorsze jest to, że mam pracę stojącą i ten ból daje się szczególnie we znaki, na razie w pracy jeszcze nic nie mówiłam, po nowym roku powiem Lepiej ciuteczkę? adwokat kraków
Teraz zosraje mi popracowanie nad niemieckim - słyszałam, że DSH jest bardzo trudny Mieszkanie pod namiotem nie wydaje mi sie dobrym pomyslem, bo jaki podasz adres pracodawcy? Dodatkowo dobra dieta i wszystko powinno byc w porzadeczku bo chyba teraz berety wyjdą z mody,a szkoda,bo mam taki ładny.... ja też mam kręcone włosy W takim razie masz super Ja nie mam tak dobrze. Czasem trochę śmiechu nie zaszkodzi najlepsze wpadki i upadki z internetu
warto spróbować
W ksiazkach Malachowa sa zupelnie inne informacje niz w ksiazce Tombaka Nie znajdziesz tych samych tematow.
Marginess...
Najpierw piszesz :kombinuję na wszystkie sposoby co tu zrobić żeby biegać bez efektu falowania narazie bez skuteczniejszej metody, która by opanowała to zjawisko...”.
Milvaa dziekujemy za wsparcie !
Fakt mam zabke od roku nie jest latwo, ale mam partnera, ktory bardzo mi pomaga i doradza.
pozdrawiam
Ja mam dietę, ćwiczę więc nie uważam, że to jest sposób na odchudzanie bo nie jest, ale na poprawdę samopoczucia i funkcjonowania układu pokarmowego, co sprawi, że będzie łatwiej się chudło dzięki diecie i ćwiczeniom.O to mi chodzi |
|
| Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 07:30 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|