|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 09:25 Temat postu: Ja bylam bardzo szczupla, a potem zaczelam tyc, tylam, gubil |
|
|
Pytajnik, ogloszenia towarzyskie Cinzano Rosse ! Nie rób mi wymówek, nie obwiniaj mnie, nie złorzecz mi.
fakt!
hahahahaha,ale głupota ....
Mam 178 cm wzrostu i numer 42.Kupuję buty zazwyczaj męskie.
Rozumiem niepewność co do kosmetyczki -ale po pierwsze nie chodzi tu o każdą kosmetyczkę tylko taką która ma uprawnienia i wiedzę w temacie (program Zdrowe Nogi) a po drugie jeśli kosmetyczka ci nie pomoże to do chirurga zawsze zdążysz pójść.
Choć muszę przyznać, że czasem zdarzają mi się \przebłyski\, że nie jest ze mną tak znowóż źle Mam też skłonność do rozpamiętywania przeszłości, analizowania \co zrobiłam źle - to dopiero jest upierdliwe
powiedz mi czy to jest mozliwe ze on nie sypia ze swoja zona od 7 lat?
przewrazliwiona jestes
Pycha to jest.
Fanka mówisz, że to długo jak na pierwszy raz?
zapomniała wstawić przecinka. seks oferty Dzięki tej stronie dowiedziałam się, jak wyglądają strony sex bussinesu w Turcji.
Hej. a moim skromnym zdaniem faceci ponizej 180cm to karakany najbardziej mnie smiesza ci ponizej 180 na sterydkach zreszta juz sama nie wiem karakan pakujacy czy karakan przecinek...co gorsze Jest tez cos na ksztalt odrostów. ziemniaki, kurczak -czy to udka, czy to piers - na patelni.. mika1234-------> napisz gdzie można kupić ten szampon, bo szukam go i nie mogę znaleźć dzięki anonse erotyczne
Moj narzeczony jest Turkiem. możecie polecić mi jakiś salon fryzjerski, w którym mogę przedłużyć włosy? Skusiałam się na thorna 4145 i co? Bula - a ile lat ma Twój synek? Cześc wszystkim.Ja też planuje z chloakiem wyjazd do Anglii może już w czerwcu ,początek lipca..więc calkiem nieduzo czasu zostało by się 'cieszyć'tą dziurą w ktorej mieszkam ..FAakt faktem ,że ja moge mieć calkiem dobry początek bo jedziemy do jego siostry i szwagra(szwagier Anglik) więc chlopak nastawia mnie,że będzie mi latwo i ,że będzie w ogole cudownie--On już tam byl ale na wakacjach..i zgodze się z tą wypowiedzia,że w mniejszych miasteczkach jest latwiej znależc pracę..bo mniej jest np Polakow..a w wiekszych miejscach naszych rodakow jest jak psow..i pewnie dlatego cieżej znależc cokolwiek..Jednak ja nie ejstem aż tak optymistycznie anstawiona..aczkolwiek wiem,że latwiej może być ,bo nie jedziemy w ciemno..mieszkanie(pokój) na jakiś czas na pewno mamy zapewnione..pracę chlopak też będzie mial zalatwioną,ja też po czasie kiedy uznam ,że chcę zostać tam a nie wracać do Polski..jednak obawa jakaś jest--pewnie nie jedna z Was pomyśli ,że glupia jestem,iż si ę obawiam czegokolwiek..--ale chyba najwiekszą zmorą dla mnie teraz jest lot samolotem..jak sobie tlyko pomyslę to aż mnie mli..tak się boje.. PODSTAWOWA ZUPA SPALAJĄCA TŁUSZCZ ;D
Co do piaskowania to nie boli ale uczucie nieprzyjemne bo ten piasek pod ciśnieniem obija sie wszędzie i o wszystko.
Mozna za dwa dni wyjsc, do pracy, czy do \ludzi\, ale można spodizewac się siniaczków czy puchlizny.
Wyjechales przed miesiacem gdzies sprzatac albo murowac i juz sie odpolszczyles?
Ashkymm:
bo to jest trochę tak, że słyszy się to co che się słyszeć i zamiast jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić - roztrząsa się to..
A czy któraś z Was stosowała preparat o nazwie :
leze na korytarzu jako jedyna.
Kremy nawilżające bezzapachowe, nie perfumowane., mozna zastosować oczywiście jeśli lekarz nie będzie miał nic przciwko temu nie dotyczy to ranek wokól drutów. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 09:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|