|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 12:12 Temat postu: hej |
|
|
Ale przyszÅ‚a matka to caÅ‚Ä… ciążę siÄ™ chyba boi, szczególnie z pierwszym dzieckiem. adwokat kraków Październik byÅ‚ moze ktorys wolny ,inteligentny i niebanalny pojedzie ze mna na wycieczke .
oto adres sfora@onet.pl
-Moja bliska koleżanka,
ale zawsze mnie fascynowaly..
Bella ;
Hej
była ładniejsza
-żelowanie naturalnej płytki paznokcia + hologramy 40 zł.
Dla mnie już samo to 1000 kcal w ostatnim dniu,brzmi jak z marszu rozpoczeta.
Ostrzegają tylko, że na początku jest BARDZO cięzko i jak się nie jest pewnym siebie, to lepiej kupić bilet w dwie strony
Ja moje włosy czeszę tylko po umyciu, bo gdy je będę czesała też na sucho, to powstanie straszny puch
a jak sie nie uda to trudno, widocznie tak mialo byc. portal społecznościowy ) ale jak sie tak nasÅ‚uchaÅ‚am i naczytaÅ‚am o hardcorowych porodach w szpitalach to ja dziÄ™kujÄ™ za takie przeżycia Wiem że nie sÄ… to standardy bo tak naprawdÄ™ zależy gdzie i na kogo trafisz ale nie chcÄ™ ryzykować..zeby później przeżyć traume jak mogÅ‚am tego uniknąć
Napewno jest ci ciezko tego wszystkiego sluchac, ale ona potrzebuje kogos z kim na ten temat moze porozmawiac, poazalic sie. trupów oczywiÅ›cie Jejku , to forum istnieje już 3 lata ... Nie mieszka w Polsce, tylko w Katarze do którego latam co roku na wakacje.Ja jestem po mamie ChrzeÅ›cijaninem i w ogóle nie czuje siÄ™ Arabem, chociaż taki plus że bardziej podobam siÄ™ dziewczynom, bo mam niebieskie oczy i ciemne wÅ‚osy. KET trace portal społecznościowy
No ale skoro jeszcze możemy się dogadać,to jest ok Z ręka na sercu mogę wam polecić dr Pająka. 7) rano - w trzeciej dobie pobytu w klinice w Bielsku-Biala - przychodzi lekarz i mówi zdjac szwy, wyjąc dren, wyciągnąc welfron A wtedy........... ja bym sie zdecydowała na odcienie brązu (co do dotatków) TEN WPIS NIE JEST MOJ. Jeżeli to kogoś interesuje to A po samym porodzie jak wyszło łożysko to prowadząca połozna pyta studentki- \jakie są dwa sposoby porodu łożyska?\ a one ani be ani me- wiec ja do nich zmęczona na maksa (lekarz mnie szył właśnie) \sorry, to ja sie tu tak nameczyłam, pozwoliłam sie oglądać w żenujacej sytuacji a wy do diabła nie przygotowane?!!!!!)
Witajcie
jem malutko, zapisuje każdy kęs, same lekkie rzeczy a waga od 3 tyg ani drgnie...o co chodzi?
Witam dziewczynki Otcotusiu kochany objawy menopauzy odczuwa się od 6 do 7 lat,zanim ona nastąpi.Być może Ty je właśnie masz Coś mi się wydaje,że ja też.Mam 42 lata i pamiętam wiek mojej Mamy,kiedy menopauzę zaczęła mieć.I jakoś tak wszystko mi się zgadza Byliśmy dzisiaj z mężem i synem na kurkach,w głęboki lesie a nie mamy do niego daleko.Nie mieliśmy wielkich zbiorów ale rodzinka sobie pojadła.Teraz robię kompocik z czereśni,nazbieranych u rodziców i aż nie wiem,gdzie słoiki pochować bo jak znam swoją familię to zdążą to wyjeść przed zimą
ja to bym nawet bala sie go zabic i pewnie zemdlalabym gdyby byl na mnie
Myslałam o kolorze ciemno-szarym...moze jeszcze ktos sie znajdzie z ciekawymi poradami
Kamciu, a Twoje kolanko? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 12:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|