Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

hej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 12:12    Temat postu: hej Odpowiedz z cytatem

Ale przyszÅ‚a matka to caÅ‚Ä… ciążę siÄ™ chyba boi, szczególnie z pierwszym dzieckiem. adwokat kraków Październik byÅ‚ moze ktorys wolny ,inteligentny i niebanalny pojedzie ze mna na wycieczke .
oto adres sfora@onet.pl
-Moja bliska koleżanka,
ale zawsze mnie fascynowaly..
Bella ;
Hej
była ładniejsza
-żelowanie naturalnej płytki paznokcia + hologramy 40 zł.
Dla mnie już samo to 1000 kcal w ostatnim dniu,brzmi jak z marszu rozpoczeta.
Ostrzegają tylko, że na początku jest BARDZO cięzko i jak się nie jest pewnym siebie, to lepiej kupić bilet w dwie strony
Ja moje włosy czeszę tylko po umyciu, bo gdy je będę czesała też na sucho, to powstanie straszny puch

a jak sie nie uda to trudno, widocznie tak mialo byc. portal społecznościowy ) ale jak sie tak nasÅ‚uchaÅ‚am i naczytaÅ‚am o hardcorowych porodach w szpitalach to ja dziÄ™kujÄ™ za takie przeżycia Wiem że nie sÄ… to standardy bo tak naprawdÄ™ zależy gdzie i na kogo trafisz ale nie chcÄ™ ryzykować..zeby później przeżyć traume jak mogÅ‚am tego uniknąć

Napewno jest ci ciezko tego wszystkiego sluchac, ale ona potrzebuje kogos z kim na ten temat moze porozmawiac, poazalic sie. trupów oczywiÅ›cie Jejku , to forum istnieje już 3 lata ... Nie mieszka w Polsce, tylko w Katarze do którego latam co roku na wakacje.Ja jestem po mamie ChrzeÅ›cijaninem i w ogóle nie czuje siÄ™ Arabem, chociaż taki plus że bardziej podobam siÄ™ dziewczynom, bo mam niebieskie oczy i ciemne wÅ‚osy. KET trace portal społecznościowy
No ale skoro jeszcze możemy się dogadać,to jest ok Z ręka na sercu mogę wam polecić dr Pająka. 7) rano - w trzeciej dobie pobytu w klinice w Bielsku-Biala - przychodzi lekarz i mówi zdjac szwy, wyjąc dren, wyciągnąc welfron A wtedy........... ja bym sie zdecydowała na odcienie brązu (co do dotatków) TEN WPIS NIE JEST MOJ. Jeżeli to kogoś interesuje to A po samym porodzie jak wyszło łożysko to prowadząca połozna pyta studentki- \jakie są dwa sposoby porodu łożyska?\ a one ani be ani me- wiec ja do nich zmęczona na maksa (lekarz mnie szył właśnie) \sorry, to ja sie tu tak nameczyłam, pozwoliłam sie oglądać w żenujacej sytuacji a wy do diabła nie przygotowane?!!!!!)
Witajcie
jem malutko, zapisuje każdy kęs, same lekkie rzeczy a waga od 3 tyg ani drgnie...o co chodzi?
Witam dziewczynki Otcotusiu kochany objawy menopauzy odczuwa się od 6 do 7 lat,zanim ona nastąpi.Być może Ty je właśnie masz Coś mi się wydaje,że ja też.Mam 42 lata i pamiętam wiek mojej Mamy,kiedy menopauzę zaczęła mieć.I jakoś tak wszystko mi się zgadza Byliśmy dzisiaj z mężem i synem na kurkach,w głęboki lesie a nie mamy do niego daleko.Nie mieliśmy wielkich zbiorów ale rodzinka sobie pojadła.Teraz robię kompocik z czereśni,nazbieranych u rodziców i aż nie wiem,gdzie słoiki pochować bo jak znam swoją familię to zdążą to wyjeść przed zimą
ja to bym nawet bala sie go zabic i pewnie zemdlalabym gdyby byl na mnie
Myslałam o kolorze ciemno-szarym...moze jeszcze ktos sie znajdzie z ciekawymi poradami
Kamciu, a Twoje kolanko?
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 12:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!