|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 13:18 Temat postu: bo tej akurat mialam sporo, a wiec ide na spodkanie i mysle, |
|
|
\Dzikie mięso\ , które zdążyło już urosnąć prawie zniknęło, opuchlizna zeszła i było ok. ogloszenia towarzyskie Pozdrowionka Oczyszczanie jelit jest konieczne, tzn.
ludzie potrafią być okrutni...ja postanowiłam ze ta operacja będzie sprawdzianem..nie tylko dla mnie...też dla moich bliskich.
Jak oczekiwałam ze pokryje koszty ich zamknięcia to czuła się całkowicie bezkarna, nawet nie chciała się spotkać i zobaczyć.
To jest bardzo trudny temat.
W końcu zostawił mnie ja chciałam jeszcze wszystko naprawiać ale co tu naprawiać to że chciałam być jego żoną.Po ślubie zaraz wróciłam do pracy do innego miasta on nie pracuje, nigdy sie do mnie nie przeprowadził .
potem podczas zabiegu okazało się że rzeczywiście wód prawie nie było....
Napiszcie prosze swoje opinie.
Mój ginekolog (prof dr hab.
i jedna z nich to byla wlasnie ta firma w ktorej jestem do dzisiaj.
nie jest tak wielki
Szukałam w necie porad ,jadłospisów ale w porównaniu z innymi dietami jest bardzo mało informacji.
*do jedzenia kaszki dla niemowlat, jogurty i biszkopty polecam. sex anonse wole kogos poszukac albo sama sprawdzic miejsce,
Lekarz nie mówiÅ‚ o kontroli co 3 miesiÄ…ce... W kwietniu robiÅ‚am uszy u dr Broma. Trudno, aby organizm mógÅ‚ sobie nagle poradzić z tak dużą iloÅ›ciÄ… pokarmu, w zwiÄ…zku z czym pogarsza siÄ™ wchÅ‚anianie i wykorzystanie wielu skÅ‚adników odżywczych. sprawdzone i dobre? Pani Zofia Bednarz napisaÅ‚a: seks ogłoszenia
Jak wierzycie w cos takiego to powodzenia. tylko ben ma slaba zone moim zdaniem AL PACINO do mk.ewa Oczywiście ZGADZAM SIĘ W 100% że NIE MOŻNA BAGATELIZOWAĆ DOLEGLIWOŚCI KTÓRE SĄ ZWIĄZANE ze stosowaniem LIDY i na pewnio BRAK JASNYCH I DOSTĘPNYCH DANYCH dotyczących wzbudza jakąś niepewność stąd WIELE TRAFNYCH UWAG W WASZYCH WYPOWIEDZIACH DOTYCZĄCYh potrzeby KONSULTACJI Z LEKARZEM,ale nie oszukujmy się !!! składa się na nią kilka czynników. popatrzcie ile osób sie ukrywa jeszcze a ile lesbijek?
Witam.
Hej
Trzymaj siÄ™ dzielnie
zapraszam serdecznie
Czytaj literaturę i utrzymuj osobisty kontakt z członkami Al-Anon.
podoba mi sie pomysl z rozmawianiem na gg, ale wydaje mi sie, ze to trzeba miec zaciecie do tego.
Slyszalam o czyms takim jak wlasciwa masa ciala :kosci ,miesnie, plyny, i tluszcz ktory jest POTRZEBNY ?
Pomaranczka a mialabys ochote czasem pogadac? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 13:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|