Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dzieki CZITAAA za rade

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 13:58    Temat postu: Dzieki CZITAAA za rade Odpowiedz z cytatem

Od zawsze miaÅ‚am krÄ™cone wÅ‚osy, kiedy urodziÅ‚am dziecko zaczęły rosnąć mi proste Używam szampony i pianki do wÅ‚osów krÄ™conych ale to nic nie daje. seks ogłoszenia Pozdrawiam u mnie to wynik diet..
no i mam sukienkę w której jako tako się lubię
kukuryku naprawde ci zazdroszcze bo u mnie nic sie nie zmieniło, najgorsze jest to jak sie nie chodzi z ochotą do roboty a u mnie to własnie wystepuje.
Ja o pierdołach mogę coś tam pogadać, ale w poważną konwersację niestety nie jestem w stanie się wdać.
aha i jeszcze z przezyc z zabiegu i po.
Wiecie może gdzie w Katowicach lub okolicy jest fryzjer, który zajmuje się skupem włosów?
Witam, a ja poszukuje kosmetyczki Bernadety ktora pracowała na ruczaju (obok kościoła) jest z Wieliczki czy ktoś może wie gdzie może teraz pracować.?
JA tez mam bardzo ZLE DOSWIADCZENIE z tym lekarzem,

strzyżenie z modelowaniem ok. seks ogłoszenia Pomóżcie-bÅ‚agam!!!

OdezwÄ™ sie dzisiaj koÅ‚o 16,17. Ja nie tylko chcÄ™ schudnąć, chcÄ™ siÄ™ też oczyÅ›cić z tego co mi siÄ™ nazbieraÅ‚o. Jeżeli ktoÅ› jeszcze chce niech piszÄ™ na mejla: ByÅ‚o okoÅ‚o miesiÄ…ca od uwag OWM. Czesc Dziewczyny! portal społecznościowy
Nie wiem ile w praktyce powinna trwać taka kuracja. Nie wiem jak jest w Iralandii, czy lepiej czy gorzej. Teraz jak wiosna rozkwitnie to rowerek i wycieczki dookoła Głębokiego będą. Nie wiem, od kiedy mam to brać... niewiem co robić!??? a jak wczoraj spałać? Pink Floyd- wish you were here
Ale bez przesady z tym czekaniem!
163 cm, 53 kg i Duże D 75 ( tez wolałabym 70 ale wtedy musze kupowac E..) ostatnio postanowiłam się wziąć za moje cycki i schudłam ok 5 kg ( ważyłam 58- 59) stosuje kremy na rozstępy- ujędrniają skórę i spalają tłuszcz i ogólnie ją wzmacniają ..
Moja propozycja jest taka:
Plus jeszcze jedna zasada, ale nieobowiÄ…zkowo, zobaczymy jak wyjdzie - jem tylko przez 8 godzin (od 10.30 do 18.30).
zaj**ała bym cię tępą żyletką!!!
Również posiadam loki.Każdy mi ich zazdrości,ale tak naprawdę to nie wiem czego Moja szopa jest coraz mniej obfita,co jest spowodowane rozjaśnianiem.Nie robię oczywiście tego sama,tylko u fryzjera,ale niestety nie zmienia to faktu,że włosy się niszczą,wypadają,a loki mają coraz mniejszy skręt.Jestem naturalna blondynką,ale kiedyś zechciałam mieć jeszcze jaśniejsze loki i stąd moje zmartwienie.Jednak teraz zdecydowałam się na zmianę.Zostanę oczywiście blondynką,ale zafunduję włosom mnóstwo ciemnych pasemek-mam już to sprawdzone,ponieważ niegdyś miałam balejage w kolorach blond-czekolada i kondycja włosów była o niebo lepsza,a i kolorystycznie wyglądało to super.Mam nadzieję,że tym razem też tak będzie Do pielęgnacji włosów używam szamponu Nivea do loków,odżywki także nivea do loków oraz niezastąpionej regenerującej maseczki do włosów farbowanych AVON.Po umyciu włosów nakładam ją na ok.15-20 min.Włosy są po niej miękkie i łatwo rozczesują się.Do układania loków używam wspomnianej wcześniej odżywki nivea(zamiast żelu czy pianki).Często włosy podcinam,bo to naprawdę dużo daje.Są bardziej puszyste i nie takie ciężkie.Na codzień raczej spinam w kucyk(czego nie lubi mój facet),a w rozpuszczonych chodzę sporadycznie.Na imprezy lubię spiąć wsuwkami do tyłu,tzn.podpinam je po bokach z czego tworzy się dosyć okazały kucyk.Aha-w salonach fryzjerskich kupuję jedwab(mała buteleczka 10zł),co po nałożeniu sprawia,że są jedwabiście błyszczące
Hmmm a ja wam dziewczyny powiem, ze juz slyszlam wiele negatywnych komentarzy o żelach z alllegro...
http://nuclearts.pl/choroby/bezsennosc-proble my-z-zasypianiem-przyczyny-zapobieganie-leczenie-/
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 13:58    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!