|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 14:13 Temat postu: W każdym jest ich po kilka. |
|
|
ale sie rozpisalam..... portal społecznościowy W zasadzie bylabym w stanie zjesc caly garnek na raz Mam jeszcze dwa pytania do was:
hej!!!Ja z kolei mieszkam kolo Riminii(dokladnie Cattolica),zostaje tu z mezem Wlochem i poltoraroczna coreczka na 6 letnich miesiecy a na zime zjezdzamy do Polski...........i tak juz od 7 lat........
Po tej lewatywie wyłazi takie obrzydlistwo z okrężnicy fujjj
Ale dzieki za wypowiedz
Warto isc na ten film??
a potem do konca już bede musiała wapń pobierać w formie preparatów...........
bo spotkałam się z różnymi opiniami na temat ukąszeń.
Dodam, że mi żaden z tych leków nie pomógł na dłuższą metę, więc nie wiem czym to jest uzależnione.
Witajcie!Postanowiłam przeprowadzić głodówkę.
POKROIĆ JARZYNYN NA MAŁE LUB ŚREDNIE KAWAŁKI I ZALAĆ WODĄ. seks ogłoszenia pajęczyna w świetle słońca
Hej, Mam prośbę czy mi pomóc i wypełnić ankietę? jestem w trakcie 3 opakowania Qlairy i chyba naprawde ma dzialanie przeciwandrogenne bo a)wloski odrastają o wieeeeele wolniej (normalnie po tygodniu juz byly do wyrwania, teraz po 3 tygodniach dopiero zauwazylam ciemna kropke!), b)odrasta ich mniej - sadze ze to kwestia opóznionego procesu odrastania wlosów, ale tak czy inaczej z tych kilku (kolo 8 czy 9 moze, roznie rosły ) na prawej piersi zrobily sie 2 a na lewej po 3 tygodniach nie ma jeszcze nic, a bylo ich tez troche, wiec jak dla mnie efekt za-je-bis-ty. Kolejna wizyta dopiero 23 lipca i zobaczymy co powie a jesli chodzi o zgiecie to niestety jest zerowe i bardzo mnie to martwi ilizarowiczka możesz mi wysłać swoje ostatnie zdjęcie bo chciałabym zobaczyć ile mi brakuje ?? a moze jest ktos w Atenach? cześć wam portal społecznościowy
Sobie popolemizuję argumentując fotkami: ja też byłam blondynką z krwi i kości .jednak rok temu zafarbowałam sobie na brąz a wyszedł mi CZARNY;P niestety ne mam hajsu na fryzjera żebym znów stała sie blondynką.ale czy da się przefarbować z czarnych na taki jasny albo średni brąz?????? 90-60-90 - takie wymiary mają maodelki z przełomu lat 80 - 90-tych (Linda evangelista, Claudia Schiffer i inne) około minuty kłucie w pochwie, dosłownie poczułam jakby mały mi się wstawił w kanalik.. zimne okłady też zaaplikowane. Ah kuchnia chińska... A co sadzicie o firmie Euro Nails?????
Ja mam dzisiaj 3 serie po 20 powtorzen.
ja natomiast powiększyłam 1 ml Stylage praktycznie nie miałam żadnej opuchlizny i rekonwalescencji efekt bardzo naturalny, miałam małe wąskie usta więc teraz wyglądają....normalniej
Mają tylko jeden olbrzymi mankament ŚMIERDZĄ GUMĄ.
Bardzo prosze paaao, jeśli mozesz podaj swojego emaila.
Podsmażali cebulkę(dosc drobną posiekaną z pieczarkami pokrojonymi w cienkie plastry).Do garnka wrzucali szpinak,dolewali wodę,gotowali przez kilkanascie minut.Potem dorzucali cebulkę z pieczarkami,doprawiali do smaku solą i pieprzem i dalej gotowali przez jeszcze ok,15-20 minit.Podawali z ryżem gotowanym na sypko z kurkumą.Pychota |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 14:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|